آموزش آشپزی، طرز تهیه کیک بدون فر

۱
اردیبهشت ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

در این مقاله قصد داریم نکاتی را در مورد طعم و مزه کیک ها و دنیای زیبای کیک ها، برای شما بیان کنیم. اگر دوست دارید کیک درست کنید و به دلایل مختلف نمی توانید این کار را انجام دهید، وقت آن است که طرز تهیه کیک بدون فر را بیاموزید.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه کیک بدون فر از آموزش های دیگر مانند طرز تهیه کیک تولد ،  ساده ترین روش ها برای طرز تهیه کیک  و یا کیک دسر   نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

طعم طرز تهیه کیک بدون فر

طعم کیک ها یکی از زیبا ترین و شیرین ترین طعم های خاطرات کودکی هر انسانی است. در گذشته مادران ما طرز تهیه کیک بدون فر را به خوبی می دانستند و برای ما کیک هایی را می پختند که عطر و طعم عشق مادر را داشتند. اما امروزه این مزیت طعم مادرانه کیک ها کمتر شده و سادگی این کیک ها به فراموشی سپرده شده است. طرز تهیه کیک بدون فر، یکی از بهترین دستورات پخت کیک هایی بود که مادران ما کم و بیش به نسل های بعد خود سپردند اما ما از این سادگی گذشتیم و دل به فر های گرم سپردیم و از این دستور پخت ها کمتر استفاده کردیم.آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" در این مطلب قصد دارد که این خاطرات شیرین را دوباره برای شما تداعی کند. با ارائه  این نوع از طرز تهیه کیک آن هم بدون استفاده از فر شما را به دنیای شیرین کودکی خواهیم برد.  طرز تهیه کیک بدون فر، ساده ترین دستور تهیه کیک در بین سایر کیک ها است و به سادگی می توانید لحظات بسیار خوشی را برای خود و سایر اعضای خانواده بیافرینید.  آموزش آشپزی،  یک از شیرین ترین کارهای جهان است که در کنار آن می توانید خاطره آفرینی کنید و از سفر در دنیای رنگ ها و طعم ها لذت ببرید. در کنار  آموزش آشپزی در این آموزشگاه، می توانید مدرک بین المللی آشپزی دریافت کنید و برای مهاجرت از طریق آشپزی راه خود را هموار تر سازید.

طرز تهیه کیک بدون فر

دلایل درست کردن طرز تهیه کیک بدون فر

دلیل مهم اقدام برای دستیابی به طرز تهیه کیک بدون فر،  می تواند غیر از خاطره آفرینی آن، کمبود امکانات در برخی مکان ها باشد. در برخی مناطق ممکن است افرادی، اجاق گازهایی بدون فر داشته باشند و یا فر گاز آن ها مشکلی داشته باشد. در این حالت، طرز تهیه کیک بدون فر می تواند راه حل بسیار خوبی برای محروم نشدن این افراد از تجربه شیرین کیک پختن باشد. برای کیک پختن حتما نیاز به فرگازهایی با کیفیت بالا و مطلوب ندارید و به سادگی می توانید حتی با همراهی کودکان خود، با داشتن طرز تهیه کیک بدون فر، کیک هایی خوشمزه و زیبا بپزید. کودکان تجربه کیک پختن را هیچ گاه فراموش نمی کنند و دوست دارند که حتی خودشان به تنهایی کیک بپزند. اما اگر دوست دارید با آشپزخانه ای به هم ریخته و تبدیل شده به میدان جنگ مواجه نشوید، بهتر است به همراهی کودکتان و استفاده از طرز تهیه کیک بدون فر، کیک جذابی تهیه کنید. ممکن است حتی در یک روز زیبا کودک شما پس از گشت و گذاری در اینترنت نزد شما بیاید و به شما بگوید که می خواهد کیکی که در اینترنت دیده را بپزد. شما برای لذت بردن کودکتان از کیک پزی و تداعی کردن خاطرات کودکی خود، می توانید به او طرز تهیه کیک بدون فر را نشان دهید و با هم تجربه آشپزی جذابی را داشته باشید. در این صورت فرزند شما احساس صمیمیت بیشتری را با شما تجربه خواهد کرد.طرز تهیه کیک بدون فر،  می تواند ارتباط بین تمام اعضای خانواده را صمیمانه تر سازد، پس بهتر است فرصت های زندگی را از دست ندهید.

طرز تهیه کیک بدون فر

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

مواد لولیه كيك بدون فر

آرد: 2 پيمانه
شکر: 1 پيمانه
شیریا ماست : سه چهارم  پيمانه
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: یک چهارم پيمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پور :2 قاشق چایخوری
نمک: یک پنس (یک پنس یعنی انگشت شصت و اشاره رو ببرید داخل نمک بعد ببندید هر مقدار نمک بین دو انگست موند میشه یک پنس)
پوست پرتقال يا ليمو يك قاشق غذا خوري
كشمش يا كرنبري يك چهارم پيمانه

آموزش آشپزی، طرز تهیه کیک بدون فر

طرز تهیه كيك بدون فر

همه مواد رو حاضر و اماده کنید بعد برید سراغ طرز تهیه کیک
آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم
حتما حتما آردتون رو الک کنید نه به خاطر اینکه آرد گلوله ای داشته باشه یا چیزی توش هست صرفا جهت اینکه آرد هوا بره داخلش و تو پف نهایی کیک خیلی تاثیر داره این مرحله
میریم سر وقت تخم مرغها
تخم مرغها رو دونه دونه توی ظرف جداگونه بشکنید بعد به ظرف اصلی منتقل کنید
بعد شکر و وانیل وپرست ليمويا پرتقال رو به تخم مرغها اضافه کرده با همزن برقی یا دستی یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
این مرحله مهمه اگه خوب نزنید کیکتون بوی تخم مرغ میده و پف نمیکنه
بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک و كشمش يا كرنبري رو کم کم به مایع مون اضافه میکنیم با لیسک یا همزن خاموش هم بزنید
قابلمه تفلون یا چدن رو بزارید روی حرارت تا خوب گرم بشه حتما زیرش شعله پخش کن بزارید کیکتون نسوزه
من بدون شعله پخش کن هم درست کردم فقط باید حواستون باشه کیک نسوزه
وقتی خوب گرم شد دو قاشق غذاخوری روغن بریزید کف قابلمه و مایع کیک رو بریزیدحتما حتما از دم کنی استفاده کنید وگرنه درب قابلمه عرق میکنه میچکه روی کیکتون کیکتون خمیر میشه
حرارت رو کم کنید مثل وقتی که میخواید برنج بزارید دم بکشه
تا نیم ساعت اصلا و ابدا درب قابلمه رو باز نکنید
من خودم بعد 40 دقیقه باز کردم با خلال دندون چک کنید ببینید کیکتون پخته یا نه
خلال دندون رو ببرید داخل کیک بیرون بیارید اگه تمیز بود یعنی کیک پخته اگه مواد کیک بهش چسبیده بود بازم بزارید بمونه تا بپزه
مال من یک ساعت طول کشید
اگه بعد یک ساعت کیکتون پخت یه بشقاب که اندازه اش یه خرده از دهانه قابلمه بزرگتر باشه میزارید روی در قابلمه ، قابلمه رو بر میگردونید کیکتون میافته توی بشقاب
ولی اما اگه نپخت و روی کیکتون هنوز حالت چسبناک بود یعنی اگه دست زدید به کیک مواد کیک به دستتون چسبید
کیک رو برگردونید و این باز بزارید طرف دیگه اش سرخ بشه
خیلی زود طرف دیگه اش سرخ میشه
پس نزارید برید دنبال کارتون
حواستون باشه زود میسوزه
قطر قابلمه من 25 سانت هست

آموزش آشپزی، طرز تهیه کیک بدون فر

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران