آموزش آشپزی، طرز تهیه کبه

۲۸
اردیبهشت ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

«کبه عربی» که در اصل یک غذای عربی است و به قول لبنانی‌ها که می گویند کبه غذای اصلی ماست و خود را صاحب این غذا می دانند. یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین غذا های عربی طرز تهیه کبه می باشد،که در ایران نیز از طرفداران زیادی برخوردار است. در کشور ایران در استان های بوشهر،کرمانشاه،ارومیه و حتی خوزستان طرز تهیه کبه مخصوص به خود را دارند.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه کبه از آموزش های دیگر مانند  آموزش آشپزی، طرز تهیه حمص  و یا  آموزش آشپزی، طرز تهیه سالاد فتوش نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

طرز تهیه کبه عربی چیست؟

می توان گفت در اکثر کشور های خاورمیانه ای از کبه استفاده می کنند و یکی از غذا های لذیذ محسوب می شود.با ما همراه باشید تا طرز تهیه کبه را در سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" را برای دوستداران این غذا فراهم نموده ایم.

آموزش آشپزی، طرز تهیه کبه

فوت و فن طرز تهیه کبه 

«کبه عربی» که در اصل یک غذای عربی است و به قول لبنانی‌ها که می گویند کبه غذای اصلی ماست و خود را صاحب این غذا می دانند. یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین غذا های عربی طرز تهیه کبه می باشد،که در ایران نیز از طرفداران زیادی برخوردار است. در کشور ایران در استان های بوشهر،کرمانشاه،ارومیه و حتی خوزستان طرز تهیه کبه مخصوص به خود را دارند ولی در محتویات بلغور و مواد دیگر کم و زیاد می شود و نوع مواد نیز متغیر است اما طعم طرز تهیه کبه لبنانی چیز دیگریست زیرا اصیل است. معمولا در طرز تهیه کبه آن را به صورت  یک توپ گرد یا کمی کشیده‌تر در می آورند که به ظاهر یک توپ بیسبال است.  
این کبه لبنانی به خاطر ظاهر فریبنده و زیبایی که دارد بسیار پر طرفدار است این غذا سرخ کردنی است و مقدار کمی روغن به خود جذب می کند.در این ایام می توانید طرز تهیه کبه را برای افطاری خود آماده کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

راز پخت بهتر کبه

1. اگر می خواهید در طرز تهیه کبه خود  از طعم و عطر خاصی بهره ببرید حتما در تهیه آن از جعفری تازه و خرد شده استفاده کنید.
2. در بعضی از انواع طرز تهیه کبه می توانید از زرشک استفاده کنید و میان مواد به کار ببرید.
3.در بعضی مناطق در طرز تهیه این غذا آن هم اگر می خواهید به طرز اصیل عربی باشد از دانه های برشته شده ای  مثل صنوبر، بادام هندی استفاده می کنند شما هم می توانید از این دانه های برشته و خرد شده بهره مند شوید و در میان مواد استفاده کنید.
4. برای این که به کبه های خود ظاهری زیبا ببخشید می توانید به آرد آن کنجد خام اضافه کنید.
5. اگر می خواهید هنگام درست کردن کبه، بافت و رنگ ظاهری  یکدستی داشته باشد از ظرفی که دارای عمق باشد استفاده کنید تا کبه ها در روغن غوطه ور شوند و کامل سرخ شوند،زمانی که سرخ شدند آن ها را روی دستمال جاذبی بگذارید تا روغن اضافی را جذب کند.

آموزش آشپزی، طرز تهیه کبه

آموزش طرز تهیه کبه

مواد اولیه طرز تهیه کبه عربی

 ◦ برنج 6 پیمانه
 ◦ نمک و فلفل به مقدار کافی
 ◦ زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری+ 1 قاشق چایخوری
 ◦ گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
 ◦ پیاز متوسط 2 عدد
 ◦ سیب زمینی متوسط 4 عدد
 ◦ روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
 ◦ سبزی معطر 200 گرم

آموزش آشپزی، طرز تهیه کبه

طرز تهیه کبه عربی

ابتدا مواد میانی کبه را تهیه کنید. ۳ عدد سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید. تابه‌ای را روی شعله داغ کنید. سپس کمی روغن سرخکردنی داخل آن بریزید و سیب زمینی‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا نرم و کمی طلایی رنگ شوند. سپس آن‌ها را در بشقابی بریزید و کنار بگذارید.
يا ميتوانيد سيب زميني ها را بپزدبعد از خنك شدن بكوبيد تا كاملا له شود
پیاز را خرد کنید و داخل همان تابه بریزید. آن را چند دقیقه تفت بدهید تا به رنگ طلایی درآید. سپس گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه به تابه اضافه کنید و ۵-۷ دقیقه روی شعله متوسط تفت بدهید تا گوشت پخته شود. سپس سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید دو دقیقه دیگر تفت بدهید. در این مرحله سیب زمینی سرخ شده و خلال بادام را روی گوشت بریزید و یکی دو دقیقه دیگر به تفت داد ادامه دهید
حال نوبت به آماده کردن برنج می‌رسد. برنج را داخل قابلمه بزرگی بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا یک بند انگشت روی برنج برسد. مقداری نمک و نصف قاشق زردچوبه را هم اضافه کنید. یک عدد سیب زمینی نسبتاً کوچک را هم روی برنج قرار دهید و برنج را دم کنید. به این ترتیب سیب‌زمینی همزمان با برنج پخته می‌شود. در طرز تهیه کبه، نباید برنج خیلی نرم شود به همین علت مقدار آب کمتری از حالت معمول احتیاج دارد.
وقتی برنج آماده شد. سیب زمینی پخته شده را پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کنید. برنج را همراه با سیب زمینی چرخ کنید. می‌توانید به جای چرخ کردن از کوبیدن هم می‌توانید استفاده کنید ولی چرخ کردن نتیجه خیلی بهتری دارد و در مرحله پیچیدن کبه دردسر کمتری درست می‌کند! استفاده از سیب زمینی هم باعث می‌شود برنج چسبندگی بیشتری پیدا کند.
حال برنج چرخ شده را به شکل کوفته‌هایی به اندازه یک پرتقال متوسط در آورید. باید حدود ۲۰ عدد کوفته داشته باشید. موقع پیچیدن کبه یک‌کاسه آب کنار دست بگذارید و هر بار دست خود را کمی خیس کنید.
یکی از کوفته‌های برنجی را بردارید و آن را روی دستتات به شکل یک دایره بزرگ پهن کنید. یکی دو قاشق از مواد میانی را وسط آن بریزید و سپس خمیر یرنجی را دور آن بپیچید.
کبه‌های آماده شده را در مقداری روغن سرخ کنید و نوش جان بفرمایید

 

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران