مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

طرز تهیه ناگت مرغ

۱۰۰ تخفیف
رایگان
picوارد سایت شوید

ناگت مرغ یا همان لقمه ی ‌مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.

ناگت مرغ غذای دوست داشتنی

ناگت مرغ یا همان لقمه ی ‌مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.

رکورد جهانی ناگت مرغ

در جهان بزرگترین ناگت مرغ متعلق به رکورد با وزن 200/23 کیلوگرم و طول و عرض 99/0 و 61/0  متر  می باشد که به وسیله ی رستوران ‌های زنجیره‌ای ایمپایر کوشر تهیه شده است. که در شعبه ای واقع در سیکوکس ، نیجرسی در تاریخ 29  اکتبر 2013 پرده برداری شد.

محصول ناگت مرغ

شامل ترکیبات: 1.گوشت مرغ 70 درصد،2. آرد گندم ، 3.روغن گیاهی،4. سویا،5. آرد سوخاری،6. فیبر گندم، 7.فیبر سویا، 8. نشاسته گندم،9. نمک و ادویه جات می باشد.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

ناگت‌های ترد به علت این که رنگ طلایی دارند بسیار هوس برانگیز هستند  و بسیار اشتها آور می باشند و سرخ کردن آن ها نیز باید ملایم باشد تا تردتر شوند. در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" می توانید کلیپ های مرتبط به طرز تهیه ناگت مرغ را تماشا کنید.

زیرا تفت دادن با حرارت بالای مواد غذایی  باعث می شود که بین اسیدهای آمینه و کربوهیدرات‌ های موادغذایی واکنش هایی ایجاد شود که موجب ایجاد مواد سمی می شود بنابراین به نکاتی که در زمان تهیه ناگت در کلیپ های آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" توجه کنید.
ناگت مرغ را هر هفته یک مرتبه مصرف کنید و سعی کنید مصرف روزانه از ناگت نداشته باشید. توصیه می کنیم به هنگام تهیه ناگت مرغ از روغن زیاد پرهیز کنید و بهتر است در فر با درجه حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم نمائید

توصیه هایی جهت مصرف ناگت مرغ

فراموش نکنید ناگت مرغ برای کودکان زیر سه سال به هیچ وجه داده نشود و برای کودکانی که سه سال تمام به بالا را دارند می توانید دو عدد ناگت و به کودکان شش ساله نیز می توانید چهار عدد ناگت بدهید، و همین طور می توانید به کودکانی که ده سال به بالا را دارند حداکثر شش عدد ناگت مرغ بدهید.

ناگت مرغ دارای کربوهیدرات بالا

مرغ ها به طور طبیعی فاقد کربوهیدرات می باشند. اما ناگت مرغ تهیه شده از آن ‌ها در حدود 12 تا 23 درصد دارای کربوهیدرات  می باشند. درصورتی که در سیب زمینی کربوهیدراتی که موجود است تقریبا ما بین 18 الی 20 درصد است. و به علت وجود خرده نان یا آردی که گوشت چرخ کرده مرغ را در آن می غلتانند این کربوهیدرات تشکیل می شود.
ناگت مرغ که حاوی کربوهیدرات زیادتری است معمولا از پروتئین کمتری برخوردارند. به افرادی که مبتلا به دیابت هستند توصیه می شود که از مصرف نان و یا هر ماده نشاسته ای به همراه ناگت مرغ پرهیز کنند ویا به نسبت کمتری استفاده شود.کربوهیدرات موجود در ناگت مرغ برای مثال پنج عدد ناگت معادل 30 گرم نان می باشد.

سرشار از چربی

سینه مرغ فقط دارای دو درصد چربی می باشد در حالی که ناگت مرغ دارای 7 الی 17 درصد چربی می باشد یعنی این که در هر 100 گرم از ناگت تقریبا 185 تا 255 کیلوکالری داراست.زیرا در تهیه ناگت ها از روغن آفتاب گردان استفاده می شود که نسبت به دمای بالا از خود مقاومت نشان دهند.

سعی کنید به هنگام تهیه همانطور که در کلیپ های آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" خواهید دید از مصرف روغن زیاد پرهیز کنید.و بیشتر توصیه بر این است که در ماهیتابه های نچسب در فر گرم کنید.

نمک زیاد

تقریبا در 100 گرم ناگت مرغ حدود هشت دهم و یک و نیم گرم نمک نهفته است یعنی معادل 20 درصد از نیاز روزانه ی ما به نمک است.
نکته:به هنگام خرید حتما به ترکیبات استفاده شده در تهیه مواد غذایی دقت کنید.مثلا نمک به کار رفته در آن ها بیشتر از یک گرم نشود.ولی متاسفانه در فست فودی ها این مقدار حتی بیشتر از یک گرم است.
بنابراین در هر صورت توصیه می شود افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند و در روز مصرف ناگت مرغ داشته اند حتی الامکان از مصرف نمودن مواد غذایی صنعتی دیگری چون کالباس،سوسیس و .... وحتی پنیر پرهیز کنند.

مواد افزودنی فراوان

در هر نوع ماده غذایی صنعتی مواد افزودنی چون مواد ثابت‌کننده، مواد نگهدارنده و غیره  به کار برده می شود که جذب آن ها برای بدن مضر است پس سعی کنید ناگت را با استفاده از کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" در منزل تهیه کنید تا از سلامت آن و مواد افزودنی آن مطمئن شوید.زیرا مواد افزودنی در ناگت بسیار فراوان است و می توان گفت بعضی از این ناگت ها دارای 8 نوع ماده افزودنی هستند،که باعث بروز بیماری در افراد می شوند. 

بالاخره ناگت مصرف کنیم یا نه؟ 

امروزه نسبت به گذشته با گسترش تنوع مواد غذایی  روبرو شده ایم، شاید شما هم وقتی وارد یک فروشگاه مواد غذایی می شوید تا خریدی انجام دهید متوجه تنوع بیش از حد انواع ناگت خواهید شد.اما این سوال برای شما پیش خواهد آمد که آیا ناگت برای بدن ما مضر نیست؟
متاسفانه در خانواده هایی که پدر و مادر شاغل هستند بیشتر به سمت این نوع از مواد غذایی روی می آورند زیرا وقت کافی برای تهیه غذا های سنتی و خانگی دارند و فرزندان به این غذا های آماده روی می آورند و به سختی می توان آن ها را به غذا های خانگی علاقه مند نمود.   

ناگت از چه نوع موادی تهیه می شود؟

همانطور که در قسمت بال ترکیبات ناگت را نام بردیم علاوه بر آن منظور از ترکیب گوشت،از گوشت مرغ تازه و یا گوشت مرغ تخم گذار و کمی پیر و حتی گوشت دام هایی که در بازار نمی توان از آن ها استفاده کرد ولی مورد تاییدیه سازمان دامپزشکی هستند مورد استفاده قرار می گیرد. چه بسا توصیه می کنیم در منزل طبق آموزش های آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" از گوشت مرغ تازه تهیه کنید.  
گاهی خانواده ها به خاطر مسائل اقتصادی ممکن است نتوانند گوشت مرغ و ماهی تازه تهیه کنند و به خرید این محصولات روی بیاورند اما این محصولات صنعتی بیشتر از آرد سوخاری،پیاز و نشاسته تهیه می شوند.

توصیه های تهیه و طبخ ناگت مرغ آماده

در فر: دمای فر 210 درجه و به مدت 5 تا 10 دقیقه محصول را گرم کنید.
در سرخ کن: دمای سرخ کن 160 درجه و به مدت 3 تا 5 دقیقه محصول را گرم کنید.
در گریل: دمای گریل 180 درجه  و به مدت 5 تا 10 دقیقه محصول را گرم کنید.

 

 

 

 

 

pic
این پکیج را بدون پرداخت هزینه به صورت رایگان دریافت کنید
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
مدیریت مجموعه آشپزشو قنادشو کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
0
دیدگاه
دیدگاه کاربران