مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

فیلم آموزش رایگان مرغ با سس گشنیز

۱۰۰ تخفیف
رایگان
picوارد سایت شوید

طرز تهیه مرغ با سس گشنیز نیز یکی از خوراک های لذیذ بر پایه گوشت مرغ است که در آن از تکه های درشت سینه مرغ استفاده می ‌کنند. گشنیز در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز در اصل، طعم پایه ی این غذا است. طعمی که در همراهی با دیگر طعم دهنده ها یک فضای متفاوت خواهد ساخت.

 

طرز تهیه مرغ در سس گشنیز

برخی از غذا ها برای تکمیل مزه های خود نیاز به سس ها دارند. سس یک نوع چاشنی است که با هدف خلق مزه هایی متنوع همراه غذا های گوناگون می شود. در اصل آشپز ها همراه با سس ها هستند که می ‌توانند به خلق مزه های متنوع اقدام کنند. سس می‌ تواند برای هر آشپزی یک سبک غذایی بیافریند. چرا که سس ها در انواع گوناگون تهیه می‌ شوند. سس گشنیز که برای طبخ مرغ بسیار مناسب است.

طرز تهیه مرغ در سس گشنیز - آشپزی ایرانی

اهمیت سس در آشپزی بسیار واضح و آشکار است و هر آشپز حرفه ‌ای می ‌داند که باید سس های خاص و حرفه ‌ای داشته باشد. از این رو عموماً در فعالیت های اصلی هر آموزشگاه آشپزی می توانید شاهد فضای گسترده ‌ای با هدف تهیه انواع سس ها باشید. استفاده از آموزشگاه آشپزی برای خلق آشپز های ماهر یک مسیر مطمئن می باشد. این مسیر می ‌تواند بسته به نیاز دانشجوی آشپزی تدوین شود. مثلاً کسی که می ‌خواهد در فضای کافه ها فعالیت کند، از طرز تهیه موهیتو گرفته تا ساخت انواع شیک و قهوه و گلاسه، در آموزشگاه آشپزی به کار وی خواهد آمد؛ اما برای دانشجوی آشپزی که در جستجوی رسیدن به طعم های خاص در غذا ها راهی آموزشگاه آشپزی شده است، مسیر آموزش می تواند یک دوره ی جامع در زمینه ساخت انواع سس ها باشد.

گوشت مرغ از جمله مهمترین گوشت ها است و در سبک آشپزی ایرانی ها به عنوان مکمل بسیاری از خورشت ها استفاده می شود. یک سوی آشپزی با مرغ، تهیه انواع خوراک ها بر پایه مرغ است. خوراک هایی که در نتیجه ی تهیه سس هایی خاص در کنار مرغ پخته شده تهیه می شوند.

طرز تهیه مرغ با سس گشنیز نیز یکی از همین خوراک های لذیذ بر پایه گوشت مرغ است که در آن از تکه های درشت سینه مرغ استفاده می ‌کنند. گشنیز در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز در اصل، طعم پایه ی این غذا است. طعمی که در همراهی با دیگر طعم دهنده ها یک فضای متفاوت خواهد ساخت.
البته در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز باید متوجه ی فضای سبزی گونه ی سس گشنیز باشید. گشنیز یک نوع سبزی است که شکل و شمایلی شبیه به جعفری دارد و البته در طعم اندکی غلیظ تر از جعفری می باشد. گشنیز در غذا یک طعم غالب ایجاد می ‌کند. عطر و طعم بسیار قوی این گیاه می ‌تواند طعم دهنده هایی قوی همچون فلفل و سیر را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد. از این رو در استفاده از گشنیز، آشپز ها همیشه جانب احتیاط را در نظر خواهند داشت.
در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز برای آنکه بتوان تسلط خوبی بر طعم قدرتمند گشنیز داشته باشید و از طرفی غذای شما در نهایت شکل و شمایل جذابی بر خودش بگیرد، بهتر است از برگ‌ های تازه ی گشنیز استفاده کنید. طعم های مکمل در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز می تواند مواد غذایی متنوعی باشد. این انتخاب از سلیقه شما می آید. مواد غذایی مانند سیر له شده، لیمو، ریحان و... از جمله مکمل ها در طعم نهایی سس گشنیز هستند. در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز به دنبال ایجاد یک سس غلیظ هستیم. از این رو می ‌توان همراه با انواع آرد ها خصوصاً آنها که اندکی سخت تر هستند، مانند آرد ذرت به جهت ایجاد غلظت استفاده کرد.

آموزشگاه آشپزی - بنر طرز تهیه مرغ در سس گشنیز

در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز، گشنیز به همراه سیر به شکل ساطوری خرد شده و در آب مرغ و اندکی آرد که می ‌تواند آرد ذرت باشد، به همراه نمک و فلفل و دیگر طعم دهنده ها، آنقدر جوش می خورد تا سسی غلیظ ایجاد شود. این سس غلیظ را می ‌توانید بر مرغ های پخته شده بریزید و نوش جان کنید. در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز، بازی کردن با طعم ها به سهولت انجام می ‌شود. این بازی با طعم ها در کنار طعم غالب گشنیز می تواند جذابیت غذا را دوچندان کند. در نهایت این موضوع را در نظر داشته باشید که گشنیز طعم غالبی دارد. اگر از حدی بیش از اندازه آن به کار برید، دیگر نمی توانید با افزودن حجم بالایی از دیگر طعم دهنده ها مزه جذاب غذا را برگردانید.

 

 

pic
این پکیج را بدون پرداخت هزینه به صورت رایگان دریافت کنید
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
1
دیدگاه
دیدگاه کاربران
mohammad در ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۰ گفته:
عالی تر بود مرسی تر