مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

picوارد سایت شوید

حلوا زنجبیل

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد.  در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می‌کنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.

طرز تهیه حلوا زنجبیلی - آموزشگاه آشپزی

همان‌طور که می‎دانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوق‌العاده می‎کند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی " آشپزشو قنادشو" در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.

 

pic
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
مدیریت مجموعه آشپزشو قنادشو کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
0
دیدگاه
دیدگاه کاربران