طرز تهیه سالاد سزار

25%
تخفیف
375000تومان
500000 تومان
picوارد سایت شوید

آشنایی با پیشینه طرز تهیه سالاد سزار

 فارغ از آنچه که امروزه سالاد سزار (سیزر) به آن تبدیل شده و یا با نام سالاد سزار در رستوران های بیشمار و فست فودها عرضه می شود جوهر یک سالاد سزار واقعی سادگی و تناسب اجزا و طعم ها هست
خاویر پلاسنسیا  یک آشپز سرشناس در تیهوانا مکزیک  که خانواده اش اکنون رستوران سزار را اداره میکنند میگوید سزار نماد شهر تیهوانا مکزیک است
و این یکی از معدود سوابق فرهنگی است که داریم سالاد سزار فقط یک دستور آشپزی نیست بلکه یک کریوگرافی هست
 گارسن اندازه یک قاشق کوچک سیر خرد شده را در یک کاسه چوبی بزرگ میریزد آنچوی و سپس خردل و چند قطره از سس وستشر را می افزاید
پوسته ی تخم مرغ را شکسته و به دقت زرده را جدا نموده و در کاسه می گذارد سپس قدری آب لیموی سبز تازه را اضافه کرده و هر آنچه درون کاسه است را خوب به هم می زند سپس پنیر پارمزان رنده شده و روغن زیتون را اضافه میکند وقتی حجم سس افزایش یافت یک بشقاب  برگ تازه کامل کاهو را اضافه کرده و به آرامی همه چیز را با هم مخلوط می کند
سپس سالاد را در بشقاب ریخته برگها را با فلفل سیاه آسیاب شده و کروستینی ساده و مقدار بیشتری پنیر پارمزان  پوشش می دهد

طرز تهیه سالاد سزار رستورانی


 اما چه کسی سالاد سزار را ابداع نمود؟
ادعای بسیاری در این باره وجود دارد که مبدع سالاد سزار کیست
سزار کاردینی در سال ۱۸۹۶ در نزدیکی لاگو ماجوره ایتالیا متولد شد او و برادرش الکس پس از جنگ جهانی اول به آمریکا مهاجرت کردند کاردینی در سن دیگو آمریکا زندگی می کرد ولی یک رستوران را در تیهوانا  برای دور زدن ممنوعیت ها اداره می نمود به گفته رزا دختر سزار در چهارم جولای ۱۹۲۴ این سالاد در یک آخر هفته شلوغ در رستوران سزار تهیه شد گفته می‌شود که سزار مواد اولیه کافی نداشت و نمی خواست مشتریانش را مایوس کند به همین خاطر این سالاد را با چیزهای دم دستش ابداع کرد برای اینکه آن را جذاب‌تر هم کرده باشد تصمیم گرفت آن را روی میز آماده نماید و اسم خود را روی آن بگذارد مشخص نیست که این داستان واقعاً حقیقت داشته باشد ولی احتمال وقوع آن هم کم نیست ورود این سالاد به آن سوی اقیانوس توسط خانم والیس ورفیلد سیمپسون همسر پرنس ادوارد هشتم بوده است خانم سیمپسون در دهه ۱۹۲۰ گهگاه به سن دیگو و تیهوانا میرفت و از محل سزار دیدن کرده و علاقه مند به سالاد سزار شد و گاهی مانند یک مهمان مغرور درخواست می کرد که سزار خودش سالاد شراب روی میز رو تهیه کنند در نتیجه استخرهای جهانی فشرده خانم سیمپسون سالاد سزار توسط آموزش های وی به سر آشپز های دنیا معرفی شد.

آموزش آشپزی - طرز تهیه سالاد سزار

در میان بسیاری از انواع سالاد ( با مراجعه به مقاله معرفی انواع سالاد میتوانید با بسیاری از سالاد های محبوب آشنا شوید) ، سالاد سزار یکی از پرطرفدار ترین است که شاید به دلیل طعم متفاوت آن باشد، در این فیلم آموزشی استاد فرنود به آموزش کامل  طرز تهیه سالاد سزار پرداخته است و شما با مشاهده آن میتوانید سالاد سزاری بسیاری خوشمزه تر از سالاد سزارهای رستورانی آماده کنید. شما با آموزشگاه آشپزی آشپز شو قنادشو می توانید از طریق فیلم‌های آموزشی را به راحتی و همانند کلاس های آموزش آشپزی این هنر را فرا بگیرید و با کسب مهارت کافی در این زمینه میتوانید مدرک بین المللی آشپزی خود را نیز دریافت کنید برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله مهاجرت از طریق آشپزی مراجعه فرمایید.

 

pic
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
0
دیدگاه
دیدگاه کاربران