مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

دوره آموزش انواع پاستا

20%
تخفیف
520000تومان
650000 تومان
picوارد سایت شوید

ما ایرانی ها علاقه داریم تا تمام خانواده ی بزرگ پاستا، لازانیا، اسپاگتی و... را در یک کلام ساده با عنوان ماکارونی خلاصه کنیم. از نگاه عموم ما هر غذایی که همراه با رشته های ماکارونی شکل در طرز تهیه پاستا پخته می ‌شود، همان ماکارونی آشنای خودمان است. البته در این گفتار قصد پرداختن به ماکارونی را نداریم؛ بلکه می خواهیم در باب سبکی موازی از آن در شکل و شمایل غذایی بسیار معروف و محبوب صحبت کنیم. یک سبک ریشه دار در غذای جهانی که گویا چندان در ایران فضای آشنا برای خودش نگرفته است. ما می ‌خواهیم در باب طرز تهیه پاستا و انواع آن، چیز هایی بگوییم. البته ایرانی ‌ها که سابقه طولانی در فرهنگ غذایی خودشان دارند، گویا در مواجهه با پاستای ایتالیایی ها، آن را با سبک غذایی خودشان درآمیخته اند و همراه با طرز تهیه پاستا غذایی همسو با ذائقه خود به نام ماکارونی ایجاد کرده ‌اند. برای ایرانی ها غذا باید دم بکشد و جا بیفتد. از این رو است که عموماً چندان تمایلی به طرز تهیه پاستای دم نکشیده ی ایتالیایی ‌ها ندارند.

شاید اشتباه رایج ما در طرز تهیه پاستا همین جا باشد. در نظر گرفتن طرز تهیه پاستا تا ماکارونی به جای یکدیگر مقیاسی شایسته نخواهد بود؛ چرا که ماکارونی یک سبک غذایی آمده از دل خانواده ی بزرگ پاستا می باشد. یکجور اسپاگتی که همراه با ذائقه ی ایرانی ها طبخ می شود. از طرفی فراگیری درست طبخ پاستا یکی از مهمترین عناوین در آموزشگاه آشپزی می باشد.

ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در یک مقاله با عنوان آشنایی با انواع پاستا به بررسی کامل پاستا پرداخته‌ایم.

پاستا در گذر زمان

پاستا یک غذای اصیل ایتالیایی است. غذایی که توانست نام سرزمین ایتالیا را جهانی سازد. گویا ریشه های تاریخی پاستا به دوران روم باستان در ایتالیا باز می گردد. البته طرز تهیه پاستا چندان شباهت کاملی با پاستا های امروزی نداشته اند؛ اما به هر صورت یک نوع غذا را تداعی می ‌کردند. طرز تهیه کلی پاستا رشته های نیمه پخته شده ای از آرد است که همراه با سس های گوناگون در طعم هایی متنوع آماده می ‌شوند.

ایتالیایی ‌ها پاستا را دوست دارند؛ ولی به خاطر این علاقه نبوده که پاستا را خلق کرده ‌اند؛ بلکه شرایط زندگی اقتصادی و سیاسی سرزمین ایتالیا باعث خلق این غذا شده است. ایتالیایی های باستان، دریانوردانی قهار بوده ‌اند و کشتیرانی تقریباً در تمام ابعاد زندگی آنها رخنه می‌ کرده است. گویا برای سفر های طولانی دریایی در آب ‌های آزاد، نیاز به نوعی غذای خشک داشتند که به مدت طولانی دوام آورد، قابل پختن باشد، از مزه مطلوبی برخوردار شود و در نهایت ارزان هم تهیه گردد. این طور شد که آنها رشته های خشک شده ی آرد نیمه پخته را با عنوان پاستا در سفر های طولانی دریایی خود ابداع کردند.

ماجرای جهانی شدن پاستا نیز از همین سفر های دریایی بوده است. دریانوردان ایتالیایی این غذای جذاب خود را همراه خود در سراسر جهان پخش کردند و در هر جا بساط پاستای خود را علم کردند و طرز تهیه پاستا را جهانی ساختند تا نگاه تحسین ‌برانگیز مردمان دور و نزدیک را مجذوب غذای خود کرده باشند.

تا آنجا که پاستا در دنیای امروز یکی از مشهورترین غذا های ایتالیایی و در جمع محبوب ترین غذا های جهانی قرار دارد. این محبوبیت باعث خلق تنوع بسیار در طرز تهیه پاستا بوده است. پاستای پروانه ای، پنه، ماکارونی، فتوچینی، روتین، بوکاتینی، اسپاگتی و... از جمله معروف ‌ترین انواع پاستا ها می ‌باشند.

ایتالیایی ‌ها پاستا را دوست دارند؛ ولی به خاطر این علاقه نبوده که پاستا را خلق کرده ‌اند؛ بلکه شرایط زندگی اقتصادی و سیاسی سرزمین ایتالیا باعث خلق این غذا شده است. ایتالیایی های باستان، دریانوردانی قهار بوده ‌اند و کشتیرانی تقریباً در تمام ابعاد زندگی آنها رخنه می‌ کرده است. گویا برای سفر های طولانی دریایی در آب ‌های آزاد، نیاز به نوعی غذای خشک داشتند که به مدت طولانی دوام آورد، قابل پختن باشد، از مزه مطلوبی برخوردار شود و در نهایت ارزان هم تهیه گردد. این طور شد که آنها رشته های خشک شده ی آرد نیمه پخته را با عنوان پاستا در سفر های طولانی دریایی خود ابداع کردند.

ماجرای جهانی شدن پاستا نیز از همین سفر های دریایی بوده است. دریانوردان ایتالیایی این غذای جذاب خود را همراه خود در سراسر جهان پخش کردند و در هر جا بساط پاستای خود را علم کردند و طرز تهیه پاستا را جهانی ساختند تا نگاه تحسین ‌برانگیز مردمان دور و نزدیک را مجذوب غذای خود کرده باشند.

تا آنجا که پاستا در دنیای امروز یکی از مشهورترین غذا های ایتالیایی و در جمع محبوب ترین غذا های جهانی قرار دارد. این محبوبیت باعث خلق تنوع بسیار در طرز تهیه پاستا بوده است. پاستای پروانه ای، پنه، ماکارونی، فتوچینی، روتین، بوکاتینی، اسپاگتی و... از جمله معروف ‌ترین انواع پاستا ها می ‌باشند.

معرفی انواع پاستا

تا چه حدی از  انواع پاستا مطلع  هستید آیا می دانید بیش از ۳۵۰ نوع خوراکی تهیه شده با پاستا در کل دنیا موجود است. در بررسی انواع پاستا در این بخش سعی کرده ایم ۳ نوع از پرطرفدارترین آنها را مورد بررسی قرار دهیم و مواد اولیه لازم برای تهیه ی آن ها را مطرح کنیم. در سال های اخیر انواع پاستا توانسته است در لیست آشپزی بسیاری از ملل به وفور مشاهده شود. دلیل این موضوع نیز آن است که غذاهای تهیه شده با پاستا معمولا زمان کمتری را می گیرد و در عین حال که مقوی می باشد بسیار ساده است و از همه مهمتر گروه های سنی مختلف طرفدار این نوع خوراکی ها هستند. اولین جرقه ی تهیه انواع پاستا به عنوان وعده های غذایی در ایتالیا زده شد و امروزه رستوران های ایتالیایی با تهیه ی انواع پاستا در سراسر جهان شهرت بسیار را کسب کرده اند ولی ما در این جا در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی دارسم طرز تهیه ی انواع پاستا به روش خانگی را در اختیار شما قرار دهیم.

همانطور که میدانید ارزش و کیفیت غذاهایی که در خانه با بهره مندی از مواد غذایی تازه تهیه می شود بسیار با ارزش تر است. جالب است بدانید که طرز پخت اولین پاستای آلفردو در سال ۱۸۷۴ در یک کتاب انگلیسی شرح داده شده است با این توصیف می توان به قدمت این نوع خوراکی ها دست یافت. اگر به دنبال منبعی معتبر برای تهیه ی انواع پاستا هستید با آموزشگاه آشپزی «آشپزشو قنادشو» همراه باشد.

یادگیری طرز تهیه پاستا های مختلف

برای یادگیری طرز تهیه پاستا های پرطرفدار و معروف، می توانید هم به کلاس های حضوری در آموزشگاه آشپزی مراجعه کنید و هم از کتاب های مختلف که در بازار موجود هستند، بهره مند شوید. البته روش غیر حضوری و آموزش های آنلاین از بهترین روش ها محسوب می شود. کم هزینه بودن و امکان استفاده در مکان های مختلف، از ویژگی های مثبت یادگیری طرز تهیه پاستا های مختلف به صورت آنلاین و از طریق وب سایت های معتبر به شمار می روند. سایت های معتبر متعددی در زمینه ی آشپزی وجود دارند که در واقع یک آموشگاه آشپزی آنلاین به حساب می آیند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو، از جمله وب سایت های بسیار معتبر در حوزه ی آموزش انواع غذاها از جمله طرز تهیه پاستا های مختلف می باشد. اگر قصد امتحان کردن طعم های متنوع پاستا با مواد اولیه متفاوت دارید، با مراجعه به سایت آشپز شو، به راحتی به طرز تهیه پاستا های مختلف دسترسی پیدا خواهید کرد و طعم پاستا های مختلف را خواهید چشید.

مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی دارد با ارائه ی نکات کلیدی در طرز تهیه پاستاهای مختلف شما را در تهیه پاستا‌ها خوشمزه یاری کند با ما می توانید در کوتاهترین مدت زمان به لیست بسیار زیادی از انواع پاستا‌هادسترسی داشته باشید. در این دوره طرز تهیه 10 مدل پاستا پرطرفدار و خوشمزه  توسط مدرس بین المللی استاد فرنود به شما آموزش داده می شود، که به شرح زیر می‌باشد.

  1. طرز تهیه پاستا آلفردو
  2.  طرز تهیه  پاستا بلونزه
  3. طرز تهیه پاستا پریماورا
  4. طرز تهیه پاستا پستو
  5. طرز تهیه پاستا فارفاله
  6. طرز تهیه پاستاعربیتا
  7. طرز تهیه پاستا فاگیولی
  8. طرز تهیه پاستا مارونه
  9. طرز تهیه پاستا لیمونه
  10. طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس ریحان

 

علاقه‌مندان به یادگیری انواع پاستا می‌توانند با گذاراندن این دوره و کسب مهارت کافی اقدام به دریافت مدرک بین المللی آشپزی از طریق آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو نمایند، به راحتی از این مدرک برای حضور در بازار کسب و کار و مهاجرت از طریق آشپزی بهره ببرند.

 

در حال فیلمبرداری این دوره هستیم

تخفیف این دوره  تا  تکمیل شدن این دوره ادامه خواهد داشت
pic
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
مدیریت مجموعه آشپزشو قنادشو کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
0
دیدگاه
دیدگاه کاربران