دوره آموزش انواع فینگرفود

%30
تخفیف
315000تومان
450000 تومان

مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی کرده است تا دوره بی نظیر آموزش انواع فینگرفود را همراه ارائه ی نکات کلیدی در تهیه انواع فینگرفود، از خمیر هزارلا (والوان)‌ تا انواع تارت ها و دیپ ها و حتی اکلر غدایی به شما عزیزان آموزش دهد. در این دوره ۱۱ مدل فینگرفود مختلف به همراه گارنیش هر یک از آن‌ها تدریس می‌شود و تمامی رسپی‌ها صنعتی و طبق استاندارد هستند که برای افرادی که می خواهند کسب و کار در این زمینه داشته باشند بسیار مفید خواهد بود. موارد آموزشی در این دوره به شرح زیر می‌باشد.

  1. طرز تهیه چیکن پستو
  2. طرز تهیه تونا اکلر
  3. طرز تهیه راتا ژامبون و پیازچه
  4. طرز تهیه ته چین مرغ ( فیگرفودی)
  5. طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات
  6. طرز تهیه بورک گوشت استانبولی
  7. طرز تهیه تارت شیش انداز
  8. طرز تهیه دیپ بادنجان اسموکی با نان قلمی
  9. طرز تهیه کرپ ژامبون
  10. طرز تهیه میگو سوخاری با سس تارتار
  11. طرز تهیه دیپ حمص

 

 

با گذراندن این دوره امکان اخذ مدرک بین المللی ( فنی و حرفه ای ) وجود خواهد داشت

 

فینگرفود چیست

به احتمال زیاد تاکنون اسم فینگر فود ها را شنیده اید و در بسیاری از مراسم و جشن ها طعم آنها را چشیده اید. برخی از افراد فکر می کنند که فینگر فود ها غذایی جدید می باشد که با به وجود آمدن آشپزی مدرن توانسته اند جایگاه ویژه ای را کسب کنند ولی واقعیت این نیست، زیرا این نوع خوراکی ها همواره از دیرباز در بین ملل مختلف مورد استفاده قرار می گرفت. در بیشتر اوقات از فینگرفود ها به عنوان لقمه کوچک یاد می شود. ساده ترین نوع این خوراکی که همه ی ما تا به حال آن را تجربه کرده ایم نان، پنیر و سبزیجات می باشد البته امروزه با استفاده و بهره مندی از شیوه و تجهیزات جدید به ما فرصت دهنده است این نوع خوراکی ها را با ساختار دیگر تهیه و تزیین کنیم به گونه ای که در نگاه اول به عنوان یک غذای جدید به نظر برسد.

فینگرفود


 امروزه فینگرفود ها طرفداران بسیاری به ویژه جوانان دارد و به راحتی با استفاده از این نوع خوراکی ها برخی از مواد مغذی الزامی که کودکان از خوردن آنها امتناع می کنند به شکلی مطلوب و مورد پسند آن ها تبدیل می‌شود. ما در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  سعی کرده‌ایم انواع مختلف از این نوع خوراکی ها را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. طرز تهیه انواع فینگرفود ها به همراه نکات ویژه را با ما فرا بگیرید.

فینگرفود

نگاه کوتاهی به تاریخچه ی فینگر فود

مردمان ساکن کشور فرانسه از قرن هجدهم از غذاهایی استفاده کردند که در آن زمان به جای فینگرفود، به آن کانپس می گفتند. فرانسوی ها با قرار دادن برخی مواد در داخل تکه ای نان، غذاهایی در اصطلاح به اندازه ی انگشت یا همان فینگر فود را وارد برنامه ی غذایی خود نمودند. سپس پس از گذشت مدتی، استفاده از فینگر‌فودها در میان قبایل آمریکایی گسترش یافت. سیاست استفاده از این تکه های کوچک و تک نفره ی غذا در مهمانی ها و مجالس جشن های مختلف در آمریکا، راحت بودن امکان توانایی حمل یک فینگرفود تک نفره با یک ظرف نوشیدنی به صورت همزمان بود. افراد در هنگام حضور در این گونه جشن ها می توانستند به راحتی فینگرفود و نوشیدنی تهیه شده در جشن را سرو نمایند. این امر در صورت نبود فینگر فود ها و تنها وجود غذاهای پرحجم، امکان راحتی هرفرد در استفاده از غذاها نبود. با این کار هر فرد با برداشتن نوشیدنی و فینگرفود خود، می توانست در گوشه ای بنشیند و غذاها را میل نماید. از فینگر فود های که در آن زمان ها مورد استفاده قرار می گرفت می توان به فینگر فود بال بوفالو اشاره نمود. این فینگر فود اولین بار توسط یک آمریکایی برای فرزندش در نیمه شب تهیه شد.

فینگرفود در آموزشگاه آشپزی

 

pic
pic
مدرس: استاد سرآشپز فرنود
کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
0
دیدگاه
دیدگاه کاربران