مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

فوت و فن آشپزی

۲۴
آبان ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

با دانستن فوت و فن آشپزی می توانید همواره به طعم واقعی غذاها دست یابید. نکات و اصول مختلفی برای تهیه ی انواع غذاها موجود است، در آموزشگاه اشپزی "آشپزشو قنادشو"  ماسعی کرده ایم به طور کامل اطلاعات مفیدی در مورد فوت و فن آشپزی هنگام بررسی طرز تهیه ی غذاهای مختلف در اختیار شما قرار دهیم تا شما عزیزان هرچه بیشتر با این هنر آشنا شوید و از این نکات بتوانید برای اخذ مدرک بین المللی آشپزی خود استفاده کنید.

فوت و فن آشپزی با آموزشگاه آشپزی

برای آن دسته از هنرجویانی که سودای خارج از کشور در سر دارند نیز آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" مقاله ای تحت عنوان مهاجرت از طریق آشپزی فراهم آورده است که به بررسی نکات و عوامل مهم در مهاجرت از طریق این هنر می پردازد.

عناوینی که در این مقاله مطالعه خواهید کرد به شرح زیر است.

بررسی برخی از فوت و فن آشپزی

بررسی فوت و فن آشپزی و در نظر گرفتن اصول و نکات ویژه برای تهیه ی غذاهای مختلف با ما فرصت می دهد که بتوانید در کوتاهترین مدت به صورت یک آشپز حرفه ای غذاهای مختلفی را تهیه کنیم.  در این بخش از مقاله سعی کرده ایم نکات ویژه ی بسیار مهمی را برای پخت انواع غذاهای مختلف مورد ارزیابی قرار دهیم با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  همراه باشید تا بتوانید اطلاعات کافی را به دست آورید و غذاهای تکراری را با ترفندهای خاص خوشمزه تر کنید ، در برخی از موارد نیز به طور کلی راهکارهای ساده برای تهیه ی برخی از غذا  در نظر گرفته شده است. به احتمال زیاد شما نیز تاکنون سعی کرده اید غذای جدیدی را با در نظر گرفتن دستورالعمل آن تهیه کنید ولی نتیجه ی دلخواه به دست نیامده دلیل این امر آن است که یا همه ی دستورات ذکر شده را رعایت نکرده اید و یا اطلاعات کافی از فوت و فن آشپزی ندارید، برای اینکه این مشکل پیش نیاید ما به طور ویژه در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  ،  فوت و فن آشپزی را در بین تهیه ی غذاهای  مختلف مطرح کرده ایم حتما سعی کنید نکات مربوطه را در نظر بگیرید.در بیشتر مواقع ممکن است یک غذای یکسان را دو فرد با استفاده از مواد اولیه یکسان تهیه کنند ولی طعم غذاها ممکن است تفاوت بسیاری داشته باشد و ما یکی از آنها را به دیگری ترجیح دهیم دلیل این امر آن است که در تهیه ی یکی از آنها فوت و فن آشپزی به طور خاص در نظر گرفته شده است. آیا موافقید برخی از این نکات ضروری را بدانید تا همواره با تهیه ی غذاهای خوشمزه ، زبانزده همه باشید ؟ پس با ما همراه باشید.

فوت و فن آشپزی - آموزشگاه آشپزی

فوت و فن آشپزی

از برخی فوت و فن آشپزی می توان موارد زیر را در نظر گرفت:
•    فوت و فن آشپزی، هیچگاه ظرف غذا را بیش از اندازه پر نکنید: زمانی که برای تهیه ی غذا ظرف غذا را بیش از حد پر می کنید نه تنها مواد غذایی له خواهند شد بلکه ممکن است برخی از بخش آنها به خوبی پخته نشود و همچنین هم زدن آن ها نیز به طور کامل صورت نخواهد گرفت. باید بین همه ی مواد غذایی فاصله ی کافی موجود باشد تا حرارت به همه ی بخش ها دسترسی داشته باشد
•    فوت و فن آشپزی، استفاده از ادویه جات: برای استفاده از ادویه جات باید دستورالعمل های خاص را دنبال کنید. اگر چه استفاده از آنها طعم غذایتان را خوشمزه خواهد کرد ولی اگر بیش از حد و یا در جای نامناسب به کار رود طعم خوشایندی نخواهد داشت . نکته ی مهم دیگری که در مورد ادویه جات باید در نظر بگیرید این است که آنها را در مکانی تاریک و سرد نگه دارید تا به زودی خراب نشده و خاصیت خود را از دست ندهند . بیشتر ما سعی داریم آنها را در قفسه هایی بالای اجاق گاز نگهداری کنیم ، باید بدانید که حرارت به طور جدی خاصیت ادویه ها را از بین می برد.
•    فوت و فن آشپزی، بیرون نریختن آب پاستا: معمولا  در تهیه ی پاستا آب آن را دور می ریزیم ، دست نگه دارید این بار هنگام تهیه ی پاستا به اندازه یک فنجان از آب آن را با سس پاستا مخلوط کنید خواهید دید که طعم ایجاد شده واقعا بی نظیر است. زیرا آب پاستا حاوی نشاسته است و می تواند سبب غلیظ شدن سس پاستا باشد.
•    فوت و فن آشپزی  ، استفاده از حوله کاغذی برای نگهداری از سبزیجات: بله درست شنیده اید با استفاده از حوله کاغذی می توانید از سبزیجات نگهداری کنید و مانع فاسد شدن آن ها باشید. برای همه ی ما ناراحت کننده است که سبزیجاتی را که حتی برای یکبار هم استفاده نکرده ایم دور بریزیم، اکسیژن قاتل اصلی سبزیجات است می توانید با استفاده از حوله ی کاغذی از آن ها به خوبی نگهداری کنید.

آموزش آشپزی در آموزشگاه آشپزی

اهمیت فوت و فن آشپزی

دانستن فوت و فن آشپزی شما را یاری خواهد کرد نه تنها غذاهای خوشمزه ای را تهیه کنید بلکه از مواد غذایی اولیه به خوبی نگهداری کرده و مانع فاسد شدن آنها باشید و این مورد از مهمترین اهمیت فوت و فن آشپزی است . لیست عظیمی از فوت و فن آشپزی موجود است ، در نظر داشته باشید هر غذای تهیه شده نیازمند رعایت برخی نکات ویژه است. اگر چه در نظر گرفتن همه ی آنها و سعی برای به کار بردن همه ی آنها سخت می باشد و ممکن است به خاطر همین دلیل بسیاری از ما از به کار بردن فوت و فن آشپزی خودداری می کنند. به همین دلیل در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  ما سعی کرده ایم این نکات ویژه را هنگام معرفی طرز پخت هر غذا به صورت ساده و جداگانه در اختیار شما قرار دهیم ، نگران نباشید با گذر زمان می توانید نکات مطرح شده را به خوبی فرا گرفته و به کار ببندید. به عنوان مثال در تهیه ی شیر برنج بهتر است برنج را با شیر خیس کنید . آیا تاکنون این روش را امتحان نکردید؟ به شما پیشنهاد می کنیم این بار حین تهیه ی شیر برنج آن را با شیر خیس کرده و طعم فوق العاده ی آن را احساس کنید . دانستن این گونه فوت و فن فقط  کافی است یکبار مورد توجه قرار گیرد ، برای بار دوم حتما در ذهنتان خواهد ماند.

نکات دانستنی در مورد فوت و فن آشپزی

در مورد تهیه ی هر غذا فوت و فن آشپزی ویژه ای موجود است به عنوان مثال اگر به دنبال آن هستید که زعفران رنگ بهتری بگیرد ابتدا آن را ساییده و سپس دو قاشق آب جوش به آن اضافه کنید، بعد از آبکشی برنج می توانید آن را به همراه برنج در داخل ظرف  ریخته و اجازه دهید دم بکشد رنگ ایجاد شده بدون تردید فوق العاده خواهد بود.یا به عنوان مثال برای پوست کندن تخم مرغ آب پز می توانید آن را به مدت یک دقیقه زیر آب سرد قرار دهید در این صورت به راحتی می توانید پوست آن را جدا کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فوت و فن آشپزی می توانید با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  همراه باشید. ما ترفندهای جالب را در اختیار شما قرار داده ایم. حتما نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید، با دریافت سلیقه های فردی تان می توانیم ایده های مطلوبتری را برای شما مطرح کنیم.

 

 

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران