مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

کیک دسر

۱۹
آبان ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

برای تهیه ی کیک دسر باید مواد اولیه تازه باشد و همچنین مقدار دقیق آنها مورد استفاده قرار گیرد .هر گونه تغییر در مقدار مواد لازم می تواند نتیجه ی کار را خراب کرده و زحمات شما را به باد دهد . برای تهیه ی کیک های مختلف به عنوان دسر علاوه بر موارد یادشده نکات ویژه ای دیگری نیز ضروری است مد نظر قرار گیرد.

طرز تهیه کیک دسر-آموزشگاه آشپزی

در مقاله معرفی انواع کیک آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" سعی کرد تا شما را دستورالعمل های خاص تهیه کیک آشنا کند. حال در این مقاله نیز سعی داریم با معرفی کیک دسر دانش شما را در این زمینه افزایش دهیم تا هر چه بیش تر آماده شرکت در دوره های آموزش آشپزی و قنادی ما شوید و از طریق این دوره ها بتوانید مدرک بین المللی آشپزی خود را دریافت کنید و از آن برای مهاجرت از طریق آشپزی استفاده نمایید.

آنچه در این مقاله مطالعه خواهید کرد:

 

معرفی کیک دسر

 کیک دسر یکی از محبوب ترین نوع دسر ها در میان ملل مختلف است، لیست بسیاری از انواع کیک دسر موجود است که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم . برای تهیه ی کیک دسر در نظر گرفتن برخی از نکات  بسیار الزامی است زیرا در غیر این صورت نتیجه ی دلخواه کسب نخواهد شد. در بخش های بعدی سعی کرده ایم طرز پخت یکی از خوشمزه ترین نوع کیک را مطرح کنیم ، در نظر داشته باشید مواد اولیه ی یاد شده باید به طور کامل و دقیق برای تهیه ی کیک به کار رود وگرنه ممکن است طعم و مزه ی مطلوب نداشته باشد.
دسر واژه ای فرانسوی است که به معنی جمع کردن سفره اطلاق می شود ، آشپزی و تهیه ی انواع مختلف از غذاها همواره در طول تاریخ در بین ملل مختلف از  توجه ویژه ای برخوردار بوده است. اگر به دنبال دستور پخت انواع کیک دسر و غذاهای متنوع هستید با ما همراه باشید، آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  با لیست وسیعی از پخت انواع خوراکی ها را در اختیار شما قرار داده است.
برای تهیه ی کیک دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه جزو اصلی ترین نکاتی است که باید در تهیه ی آن در نظر بگیریم زیرا کم یا زیاد بودن هر کدام از مواد اولیه نتیجه را خراب خواهد کرد.با این توصیف استفاده از پیمانه های اندازه گیری جزو مهمترین ابزارهای به کار رفته در تهیه ی کیک است. اگر چا قالب های مختلفی موجود است ولی هر کدام از آنها ویژگی های مطلوب خاصی دارد . به عنوان مثال قالب های سیلیکونی با وجود آنکه کاربرد بسیاری دارند ولی امکان تزیین کیک را ندارد و همیشه یک شکل ثابت از کیک قابل تهیه است .در حالت کلی قالب های تفلونی کمربندی می تواند گزینه ی مطلوب تری باشد زیرا هم به راحتی می توان کیک را از آن جدا کرد و هم امکان تزیین کیک فراهم است.

طرز تهیه کیک دسر - آموزشگاه آشپزی

مهمترین انواع کیک دسر

  • کیک زبرا
  • کیک مارمالادی
  • کیک انجیر
  • کیک ارده
  • کیک کشمش سنتی
  • کیک آلبالویی
  • کیک عسلی
  • کیک بستنی بیسکویت
  • کیک نارگیلی
  • کیک کشمشی نارگیلی

نکات دانستنی در تهیه کیک دسر

  1. برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب گزینه ی چرب کردن کفایت خواهد کرد البته از ورق های روغنی تیز می توانید استفاده کرد ، در مورد قالب های سیلیکونی برای تهیه ی کیک از آن جا که شکل دار هستند نمی توان از ورق های روغنی استفاده کرد.
  2. تازه بودن مواد اولیه یکی دیگر از مهمترین نکاتی است که باید در نظر گرفته شود اگر یکی از مواد اولیه ی آن فاسد باشد در این صورت ممکن همه ی زحماتتان به باد خواهد رفت.
  3. در مورد هم زدن مواد اولیه نیز ضروری است بگوییم برای هم زدن برخی از مواد باید از هم زن برقی استفاده کنیم ولی در برخی از مواقع لازم است مواد را با آرامی به صورت دستی هم بزنیم.
  4. بعد از پخته شدن کیک دسر بلافاصله آن را از قالب جدا نکنید اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بر روی تور فلزی خنک شود ، خنک شدن به آن فرصت می دهد به راحتی جدا شود.
  5. برای افزودن کشمش به داخل کیک توجه کنید که کشمش ها باید کاملا خشک باشند زیرا در صورت وجود رطوبت اندک ، همه ی آنها ته ظرف ته نشین خواهد شود.
  6. اگر مایه ی کیک دسر را فقط به مرکز ظرف بریزید در این صورت کیک تان گنبدی شکل خواهد بود البته خوب چرب نکردن، ظرف نیز به این مشکل منجر می شود، سعی کنید مایه ی کیک را به طور یک دست در داخل قالب بریزید.

تهیه ی کیک دسر

کیک دسر شکلاتی یکی از محبوب ترین نوع کیک های تهیه شده می باشد. همه ی انواع کیک دسر یاد شده در بخش قبلی می تواند بهترین گزینه برای سرو باشد سعی کنید در تهیه ی آن برای خانواده و یا دوستان خود علایق شخصی آن را مد نظر قرار دهید .به عنوان مثال کیک دسر شکلاتی معمولا طرفداران بسیاری دارد ولی ممکن است برخی از افراد طعم شکلاتی ان را نپسندند در این حالت می توانید گزینه های دیگری را در اولویت قرار دهید البته برخی از افراد در این زمینه سعی می کنند مواد اولیه ای  را که مورد دلخواه نیست را از لیست موجود حذف کنند،  این روش می تواند هم نتیجه ی مطلوبی داشته باشد و هم ممکن است سبب شود طعم نهایی آن به طور کامل تغییر کند ، در مورد تغییر به وجود آمده نمی توان اظهار نظر داشت زیرا  ممکن است طعم به وجود آمده مورد پسند باشد یا نه ،  به همین دلیل سعی کنید حتما مواد اولیه ی به کار رفته را به طور دقیق مورد استفاده قرار دهید و تا زمانی که مجبور نشده اید برخی از آنها را حذف نکنید. به ویژه در تهیه ی دسرها رعایت این نکته بسیار مهم است، البته می توانید برخی از آنها را با مواد اولیه دیگر نیز جایگزین کنید.  

طرز تهیه کیک شکلاتی- آموزشگاه آشپزی

مواد لازم برای تهیه کیک دسر

مواد اولیه لازم برای تهیه ی انواع کیک دسر با توجه به نوع آن متغیر است ولی هر کدام از آنها مواد اولیه مشترکی داند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم. در نظر داشته باشید مقدار یاد شده از هر مواد لازم نیز با توجه به نوع کیک تغییر خواهد کرد. در تهیه ی کیک در نظر گرفتن اندازه ی دقیق تاثیر بسیاری در نتیجه ی نهایی دارد.

طرز تهیه کیک - آموزشگاه آشپزی

مواد لازم مشترک در بیشتر کیک دسرها

  • شیر
  • شکر
  • زرده تخم مرغ
  • پودر کاکائو
  • آب
  • روغن
  • آرد

در نظر داشته باشید همه ی مواد لازم باید تازه باشد ، مقدار مواد اولیه را می توانید در مراحل بعدی برای تهیه ی کیک دسرهای بزرگ ، بیشتر کنید. با آموزشگاه آشپزی  "آشپزشو قنادشو"  همراه باشید تا طرز پخت  لیست کاملی از انواع کیک دسر ها را به دست آورد. ما سعی کرده ایم در تهیه ی هر کیک دسری به نکات ویژه نیز اشاره کنیم تا بتوانید به صورت حرفه ای در این راه گام بردارید. نیازمند هیچ گونه مهارت خاصی نیستید فقط کافی است دستورات ذکر شده را به طور دقیق مد نظر داشته باشید ، با تمرین کافی برای  تهیه ی یک دسر می توانید در کوتاهترین مدت زمان  سفره های خود را تزیین کنید.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران