مقایسه طرز تهیه پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

۱۳
آذر ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

در این مقاله قصد داریم شما را با تفاوت های طرز تهیه پیتزا آمریکایی و طرز تهیه پیتزا ایتالیایی آشنا کنیم. پیتزا را می توان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین فست فود ها در جهان دانست. امروزه پیتزا های مختلفی در رستوران ها و فست فود ها تولید می شوند. با توجه به مواد اولیه به کار رفته در هر پیتزا، نام مشخصی برای هر کدام در نظر گرفته شده است. به طور مثال پیتزا پپرونی، قارچ و گوشت و سبزیجات و ... که در مقاله معرفی انواع پیتزا می توانید با آن ها آشنا شوید.

نوع دیگری از پیتزا ها که در رستوران و فست فود سرو می شوند، پیتزا آمریکایی و پیتزا ایتالیایی نام دارد. احتمالا در رستوران ها نام پیتزا آمریکایی و ایتالیایی را دیده اید. اما اکثر افراد خیلی شاید فرق این دو نوع پیتزا را ندانند. و یا آن ها را با هم اشتباه بگیرند. در ادامه قصد داریم ویژگی های هر کدام از پیتزا آمریکایی و ایتالیایی و تفاوت هایشان را بیان کنیم. با ما همراه باشید.

عناوین زیر در این مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت.


مقایسه خمیر پیتزا در طرز تهیه پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

همان طور که می دانید، طرز تهیه خمیر پیتزا، از جمله نکات مهم در طرز تهیه پیتزا می باشد. یکی از تفاوت های اساسی پیتزا آمریکایی و ایتالیایی، خمیر به کار رفته در آن ها می باشد. خمیر پیتزای ایتالیایی نازک تر از خمیر پیتزای آمریکایی بوده و برشته و ترد می باشد. اما بالعکس خمیر پیتزای آمریکایی حجیم بوده و ضخامت بیشتری دارد. بر روی خمیر پیتزا ایتالیایی از ادویه جات مختلف و پودر گیاهانی مانند سیر، آویشن و پونه استفاده می شود. در حالی که بر روی خمیر پیتزای آمریکایی با اسلایس های حجیم، مملو از مقدار زیادی پنیر و سس گوجه فرنگی می باشند.

البته لازم به ذکر است که امروزه با توجه به تنوع زیاد در خمیر پیتزا های آمریکایی، شاهد خمیر پیتزای آمریکایی همانند ایتالیایی، نازک و سبک هستیم. اما معمولا پیتزای آمریکایی به حجیم بودن شناخته می شود.

آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" در دوره فست فود خود قصد دارد تا طرز تهیه پیتزا امریکایی و طرز تهیه پیتزا ایتالیایی را به شما هنرجویان عزیز آموزش دهد و شما عزیزان با شرکت در این دوره می توانید مدرک بین المللی آشپزی خود را دریافت نموده و از آن برای مهاجرت از طریق آشپزی اقدام نمایید.

پیتزا آمریکایی، آموزشگاه آشپزی

تنوع پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

در واقع پیتزای آمریکایی، نوعی پیتزای ایتالیایی است که دستخوش تغییراتی شده است. پیتزای آمریکایی معمولا با پنیر بیشتری پخته می شود و از ژامبون، گوشت و سوسیس بیشتری در این نوع پیتزا استفاده می شود. یکی دیگر از تفاوت های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی، تنوع آن ها می باشد. تنوع پیتزا آمریکایی بیشتر از پیتزا ایتالیایی می باشد. زیرا در تهیه پیتزا آمریکایی از مواد اولیه ی بیشتر و متنوع تری استفاده می شود. برای مثال می توان به پیتزا های مرغ، پپرونی و گوشت اشاره کرد.
در حال حاضر آموزشگاه آشپزی متعددی در شهر ها وجود دارند، که به آموزش انواع طرز تهیه پیتزا و هم چنین طرز تهیه خمیر پیتزا می پردازند. و برای علاقه مندان به آشپزی، راه یادگیری را آسان و هموار کرده اند. برای تهیه پیتزای خوشمزه، یادگیری حرفه ای زیر نظر استاد مجرب در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می تواند راهگشا باشد. در این آموزشگاه به طور تخصصی طرز تهیه انواع غذا ها، نوشیدنی ها و دسر ها صورت می پذیرد.

پیتزا ایتالیایی ، آموزشگاه آشپزی


مقایسه سس استفاده شده در پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

در آمریکا برای تهیه پیتزا، بیشتر از سس گوجه فرنگی که کمی سرخ شده استفاده می شود، در حالی که در پیتزای ایتالیایی تمرکز اصلی روی استفاده از انواع روغن ها و گیاهان مفید می باشد. در پیتزای ایتالیایی از مواد اولیه ای مانند روغن زیتون، سیر، گوجه فرنگی و پونه استفاده می شود. به همین دلیل ممکن است هر کسی پیتزا ایتالیایی را نپسندد و سلیقه ی شان بیشتر به سمت پیتزا آمریکایی با سس گوجه فرنگی فراوان متمایل باشد. پیتزای آمریکایی با سس تند در برخی از رستوران های آمریکا، مشتریان خاص خود را دارد و این رستوران ها معمولا به صورت دست ساز اقدام به تهیه سس تند می کنند.

مقایسه روش پخت و پز و طرز تهیه پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

یکی دیگر از تفاوت های مهم در پیتزا آمریکایی و ایتالیایی، مربوط به شیوه پخت و پز و طرز تهیه آن ها می شود. در پیتزا آمریکایی از دستگاه و اجاق های پخت صنعتی برای پخت پیتزا استفاده می کنند. اما در ایتالیا بسیاری از پیتزا فروشی ها به روش سنتی پخت پیتزا در تنور و اجاق آجری مشغول هستند. پخت پیتزا با تنور سبب ترد و برشته شدن خمیر پیتزا شده و حس ناب و لذیذی در خوردن این نوع پیتزا ها ایجاد می کند. در حالی که پیتزای آمریکایی نیز با توجه به تنوع گسترده ی آن و حجیم بودن خمیرش توانسته نظر خیلی از مردم جهان را جلب نماید.

تاریخچه پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

پیتزا برای اولین بار به سبک کلاسیک در ایتالیا متولد شد. اما تغییر و تحول در پیتزا را می توان به آمریکا نسبت داد. ورورد پیتزا به آمریکا، با مهاجرت ایتالیایی ها به آمریکا اتفاق افتاد. و با بازگشت سربازان پس از جنگ جهانی دوم معروف شد. پیتزا به سرعت توانست نظر خیلی از آمریکایی را جلب کند و آن ها را هیجان زده کند. به مرور پیتزا در آمریکا جایگاه ویژه ای در غذاهایشان یافت. در ابتدای ورود پیتزا به آمریکا، شیوه پخت آن شباهت زیادی به پیتزا ایتالیایی داشت. اما با گذشت زمان، پیتزا دستخوش تغییراتی شد و متناسب با ذائقه و سلیقه آمریکایی ها تغییر یافت. تا اینکه امروزه پیتزا آمریکایی از تنوع بی شماری برخوردار است. و از انواع مواد اولیه مثل گوشت، قارچ، میگو و سوسیس در ای پیتزا ها استفاده می شود.

همانطور که در بالا گفته شد، در ایتالیا استفاده از انواع گوشت بر روی پیتزا را توهین مقدسات می دانند و پیتزاهای آمریکایی را نمی پسندند. زیرا در پیتزا های آمریکایی، انواع مخلوطی از گوشت، کالباس و پپرونی در پیتزا استفاده می شود.

در آخر می توان گفت انتخاب پیتزا آمریکایی یا ایتالیایی کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. و ما اینجا سعی کردیم شما را با تفاوت های طرز تهیه پیتزا آمریکایی و طرز تهیه پیتزا ایتالیایی آشنا کنیم. برای یادگیری حرفه ای طرز تهیه پیتزا آمریکایی و ایتالیایی می توانید از آموزش های آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" بهره ببرید. و در دوره های حرفه ای شرکت کرده و مدرک بین المللی آشپزی را اخذ نمایید.
 

مقالات مرتبط

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران