مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

مقاله آموزشی جوجه

۲۱
اردیبهشت ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل وزعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.

 

جوجه را چه مدت روی ذغال قرار دهیم
حداکثر ۲۰ دقیقع
جوجه را به چه موادی میل کنیم
با پیاز و سبزی :-)
3
دیدگاه
دیدگاه کاربران
سرآشپز فرنود در ۱۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۶ گفته:
https://www.google.com
اکبر در ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۳:۳۱ گفته:
لا حول ولا قوه الا بالله
سرآشپز فرنود در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۴:۲۵ گفته:
ایول من کباب دوست