مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

معرفی طرز تهیه قیمه نثار

۱۹
دی ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

قیمه نثار از جمله خوشمزه ترین غذاهای شهر قزوین است که شهرت و محبوبیت جهانی دارد. طرز تهیه قیمه نثار با سایر قیمه ها تفاوت هایی دارد. دستپخت خانم های شهر قزوین زبان زد بوده و به ویژه در درست کردن قیمه نثار حرف اول را می زنند و بی رقیب هستند. گوشت و رب گوجه فرنگی را می توان از مهم ترین مواد اولیه هر قیمه ای دانست. انواع مغزها، گوشت و برنج از مهم ترین مواد اولیه تشکیل دهنده در طرز تهیه قیمه نثار می باشند. به همین دلیل این غذای محلی ارزش غذایی فراوانی برای تمامی سنین خواهد داشت.

اگر علاقه مند به یادگیری طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی هستید میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" طرز تهیه انواع غذاها را مشاهده کنید ویا با شرکت در دوره های حضوری آن ها را فراگیرید .

فهرست

 

معرفی طرز تهیه قیمه نثار

قیمه نثار می تواند به عنوان یکی از وعده های غذایی بر سفره شما قرار گیرد و هم چنین برای مهمانی ها می توانید از این غذای اصیل ایرانی استفاده نمایید. پس یادگیری طرز تهیه قیمه نثار می تواند برای علاقه مندان به آشپزی مفید و کاربردی باشد.در این مقاله سعی می کنیم شما را بیشتر با خواص این غذای لذیذ استان قزوین آشنا کنیم. برای کسی که یک بار طعم غذای قیمه نثار را چشیده باشد، مزه ی فوق العاده این غذا همیشه به خاطرش خواهد ماند. در ایران از قیمه نثار حتی برای نذری ها در ایام عاشورا و تاسوعا نیز استفاده می شود و به عنوان نذری این غذا را تهیه و بین مردم تقسیم می کنند. مجالس عروسی از دیگر مراسم هایی است که قیمه نثار توسط آشپزان ماهر آماده و سرو می شود.

خواص مواد اولیه در طرز تهیه قیمه نثار

آشپزی را می توان یکی از مهم ترین مهارت های زندگی دانست، برای کسانی که علاقه مند به آشپزی هستند شرکت در دوره های آشپزی از بهترین گزینه ها می باشد. آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" سهم بسزایی در تربیت و آموزش مربیان آشپزی حرفه ای داشته است. آموزش طرز تهیه قیمه نثار یکی از مجموعه آموزش های مفید و کاربردی در این آموزشگاه بوده که به راحتی می توانید از آن بهره ببرید. قیمه نثار از غذاهای خوشمزه و سنتی قزوین بوده و منبع غنی انواع ویتامین، پروتئین و مواد معدنی می باشد. کربوهیدرات، سدیم و پتاسیم نیز از خواص مهم قیمه نثار محسوب می شوند. طبق گفته متخصصان تغذیه، این غذای محلی استان قزوین، تاثیر بسزایی در درمان و پیشگیری پوکی استخوان دارد، چرا که در طرز تهیه قیمه نثار، از مواد اولیه حاوی کلسیم و منیزیم استفاده شده است. با توجه به مواد اولیه در طرز تهیه قیمه نثار، این غذا خواص فراوانی برای بدن انسان دارد و برای تقویت بینایی بسیار مفید می باشد. هم چنین غذای لذیذ قیمه نثار برای کودکان نیز فواید فراوانی دارد و در افزایش انرژی بدن و از بین بردن استرس و اضطراب نقش خواهد داشت.

پیشیگیری از بیماری آلزایمر را می توان از دیگر خواص این غذای خوشمزه و مغذی دانست. هم چنین با توجه به مواد اولیه به کار رفته در طرز تهیه قیمه نثار، این غذا تاثیر زیادی در کاهش و تسکین درد های قاعدگی بانوان خواهد داشت. بهبود عملکرد مغز از دیگر خواص مهم و پراهمیت قیمه نثار محسوب می شود.

مزایای شرکت در کلاس های آموزشگاه آشپزی

همان طور که اشاره شد، آشپزی را می توان مهارت و هنر تلقی کرد. برخی از افراد به اشتباه تصور می کنند آشپزی تنها محدود به ترکیب موادغذایی و پخت آن می شود. در صورتی که چنین نیست و آشپزی مهارتی فراتر از این ها می باشد. آشپز در هنگام تهیه غذا همواره به تمام خواص و نکات مواد به کار رفته درغذا و طبخ آن ها باید توجه داشته باشد. چرا که تغذیه یکی از مهم ترین موارد تاثیرگذار بر سلامت انسان ها محسوب می شود. آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" با برگزاری دوره های آموزش طرز تهیه غذا، دسر و نوشیدنی در خدمت هموطنان عزیز می باشد. هم چنین برای کسانی که علاقه مند به دریافت مدرک بین المللی آشپزی هستند، آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" با ارائه دوره های آموزشی در این زمینه از بهترین آموزشگاه ها می باشد و آماده ارائه خدمت می باشد. به طور ویژه شما برای یادگیری طرز تهیه قیمه نثار، با توجه به خواص بی نظیری که از این غذا گفته شد، می توانید به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" مراجعه نمایید.

نکات مهم در طرز تهیه قیمه نثار

همان طور که در قسمت های قبل گفته شد، پیشینه طرز تهیه قیمه نثار مربوط به شهر قزوین می باشد. به همین دلیل گفته می شود که شما حتما باید یک بار این غذا را به سبک مردمان این شهر درست کنید تا متوجه طعم واقعی و خوشمزه آن شوید. برای یادگیری فوت و فن طرز تهیه قیمه نثار سری به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" بزنید و مهارت آشپزی خود را تقویت نمایید. نکته جالب درباره ی اسم این غذا این است که، قیمه نثار بر خلاف اسمش شامل لپه نیست و از لپه در این غذا استفاده نمی شود. در مابین برنج قیمه نثار از انواع مغز ها و مرغ یا گوشت استفاده می شود. طرز تهیه قیمه نثار در سایت آشپزشو قنادشو به طور کامل برای شما عزیزان تدارک دیده شده است. همان طور که در قسمت قبل اشاره شد، قیمه نثار برای درمان کم خونی، پوکی استخوان، عملکرد مغز، تقویت بینایی و پیشگیری از آلزایمر مفید بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد. همواره برای پخت این غذای خوشمزه لازم است نکاتی را مورد توجه قرار دهید. قیمه نثار از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذ بوده که طرفداران زیادی دارد. این غذای مفید در مجالس عروسی، نذری و مهمانی ها به عنوان وعده اصلی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. پس برای مجالس و مهمانی هایتان می توانید از این غذای سنتی درست کرده و از مهمانان پذیرایی نمایید. رنگ، عطر و بوی قیمه نثار سبب می شود که مهمانان حتما حسن سلیقه شما را در آشپزی تحسین نمایند. البته توجه داشته باشید که آشپزی فوت و فن خاصی دارد و لازم است که قبل از طرز تهیه قیمه نثار، نکاتی را مورد توجه قرار دهید. فوت و فن آشپزی را می توانید در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" فرا بگیرید. این آموزشگاه ارائه دهنده خدمات و کلاس های آشپزی می باشد و حتی برای گرفتن مدرک بین المللی آشپزی می توانید از دوره های ویژه این آموزشگاه آشپزی بهره ببرید.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران