معرفی انواع پیتزا

۲۸
مهر ۱۳۹۸ / فست فود/
نویسنده سرآشپز فرنود

پیتزا، غذاهای اصیل و سنتی ایتالیایی که یک لایه خمیر است که روی آن را با سس گوجه، پنیر و دیگر مواد غذایی مانند سبزیجات، گوشت و ...  پوشانده می‎شود و درون فر قرار می‎گیرد تا پخته شود. پیتزاهای اولیه که در ایتالیا آماده می شدند با پیتزا های امروزی تفاوت های زیادی دارند. امروزه در منوی هر رستوران و فست فودی با انواع پیتزا ها مواجه می شویم. با توجه به ذائقه مردم، پیتزا های مختلفی در طعم های متفاوت آماده و سرو می شود. قدمت این غذا به قرن دهم میلادی برمی‌گردد. شواهد نشان می‌دهد  که این غذا در لاتزیو شهری در جنوب ایتالیا ابداع شده است و نمونه مدرن آن در نپال تهیه شده  و بعد از آن‌ها انواع بسیاری از آن در جاهای مختلف جهان به وجود آمد و طرفدارهای زیادی پیدا کرد. از این رو سعی داریم در این مقاله به معرفی انواع پیتزا بپردازیم تا شما عزیزان در فست فود‎ها راحت‌تر بتوانید پیتزای خود را سفارش دهید.

در این مقاله به طرز تهیه انواع پیتزا خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

 

فهرست

 

آشنایی با طرز تهیه پیتزا همراه با مشهورترین آنها

چندان آسان نیست که یک غذای اصیل و سنتی از یک کشور خاص در دنیای مدرن امروزی شهرتی جهانی پیدا کند. اتفاقی که برای پیتزای ایتالیایی ها افتاده است. طرز تهیه پیتزا، این غذای ساده که ترکیب مواد گوناگون غذایی بر لایه ‌ای از خمیر است و در فر پخته می شود، در عین سادگی، شهرتی جهانی پیدا کرده است. شاید سادگی در طرز تهیه پیتزا، شاید هم خوشمزه بودن و شاید هم خلق انواع طعم ها و تنوع بسیار در طرز تهیه پیتزا است که این حجم از استقبال را رقم زده است.

به هر صورت طرز تهیه پیتزای ایتالیایی ها از قرن دهم میلادی به همراه مردمان آن سرزمین بوده است. گویا برای اولین بار آشپز های خوش ذوق شهر لاتزیو بودند که طرز تهیه پیتزا های ابتدایی را ابداع کردند؛ اما این شهر ناپل بود که برای اولین بار صاحب پیتزا با شکل و شمایل امروزی آن شد. به هر صورت اگر از کنار تاریخ غذای جهانی عبور کنیم، می‌ خواهیم تا نگاه شما دوستداران آموزش آشپزی را معطوف بر فراگیری طرز تهیه پیتزا هایی  معروف داشته باشیم. از این رو با این مقاله همراه با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" شوید تا اندکی در دنیای متنوع و طرز تهیه پیتزا ها بمانیم و همراه با این دنیای خوشمزه سعی در آموزش آشپزی طبخ آنها زده باشیم.

طرز تهیه پیتزا ناپلی

اصلی ترین نوع پیتزا، پیتزا ناپولی می‎باشد که بافت ترد و نازکی دارد. تاریخچه‌ٔ آن به قرن هجدهم و شهر ناپل ایتالیا بازمی‌گردد. آن زمان مردم شهر ناپولی به دنبال غذایی ارزان قیمت بودند که به سرعت حاضر شود و بر اساس این نیاز بود که پیتزا ناپولی ابداع شد.

اگر بخواهیم اصیل ‌ترین پیتزا را از میان صد ها پیتزای موجود در منوی رستوران ها انتخاب کنیم، یقیناً پیتزای شهر ناپل اصیل ‌ترین آنها خواهد شد. یک پیتزا همراه با بافتی ترد و نازک که از قرن هجدهم در شهر ناپل طبخ می‌ شود و از همان ابتدا بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است. این توجه همگانی در نزد مردمان شهر ناپل و بعد از آنها در سراسر جهان، ریشه در ارزانی پیتزا ناپلی دارد. البته نمی توان همراه با ارزان بودن، از کنار طبخ سریع این پیتزا نیز عبور کرد.
جذابیت پیتزای ناپلی در کلاسیک بودن آن است. پس باید طرز تهیه آن نیز کلاسیک باشد. مثلا همراه با تنور هیزمی گنبدی شکل پخته شود و یا اینکه خمیر دست ‌ساز آن حتماً با دست ها باز شوند. جدا از این نگاه کلاسیک در طبخ پیتزای ناپلی، تمام آن چیزی که بر خمیر می پاشند، گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و پنیر است. از این رو به راحتی می‌ توان پیتزا ناپلی را به عنوان یکی از ساده ‌ترین پیتزا ها در آموزش آشپزی در نظر آورد.

پیتزای ناپولی باید در تنور هیزمی گنبد شکل درست شود. خمیر آن حتماً باید با دست باز شود، نه به کمک ابزار و همچنین دارای خمیر نازکی باشد. بر روی خمیر پیتزا گوجه فرنگی، پنیر، سیر و روغن زیتون می‌ریزند. در قرن هجدهم در شهر بندری ناپلی این مواد به مقدار زیاد و با قیمتی ارزان در دسترس عموم بوده است. به این ترتیب اولین پیتزا و اصیل‌ترین نوع پیتزا شکل‌گرفته است.

طرز تهیه پیتزا ناپلی در آموزشگاه آشپزی

مواد لازم برای تهیه پیتزا ناپلی

  • گوجه فرنگی رسیده پنج تا شش عدد
  • روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پنیر موتزارلای تازه دویست گرم
  • برگ ریحان به مقدار لازم
     

دستور پخت پیتزا ناپلی

برای تهیه پیتزا ناپولی، شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی دویست درجه سانتی گراد (چهارصد درجه فارنهایت ) تنظیم کنید و بگذارید برای پختن پیتزا  ناپولی گرم شود، سپس مطالبق مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا، خمیر پیتزا را آماده می کنید، و سپس گوجه فرنگی های خرد شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید در مرحله ی بعدی سینی را چرب کنید و خمیر را به قطر دو الی سه میلی متر بازکنید و با کاتر گرد ده سانتی متری برش بزنید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید و از مخلوط گوجه فرنگی ، روی خمیرها بریزید. سپس حلقه های پنیر را روی آن ها بچینید و درون فر قرار دهید تا پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود و  در گام آخر پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن ها را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

همانطور که از نام این پیتزا بر می آید، باید انتظار یک پیتزای آمریکایی را داشته باشید. کاملا هم درست حدس زدید. پیتزا شیکاگو یک پیتزای قدیمی در شهر شیکاگو آمریکا است که حالا قدم هایش را فراتر از شهر زادگاهش برداشته و جهانی شده است؛ اما در مواجهه با آموزش آشپزی پیتزا شیکاگو این اشتباه را نکنید. پیتزا شیکاگو مانند سلایق غذایی آمریکایی ‌ها، پر از مواد غذایی گران با حجم بالا نیست. این پیتزا را مهاجران ایتالیایی در شهر شیکاگو ابداع کرده ‌اند. همان مردمانی که می ‌خواستند در سرزمین ‌های غرب، چیزی شبیه به پیتزای ساده خودشان را داشته باشند. پیتزا شیکاگو را می ‌توان انشعابی از پیتزای ناپلی در نظر گرفت. این پیتزا همراه با خمیری ضخیم ‌تر همراه با پنیر موزارلا، گوشت و سبزیجات و در آخر گوجه فرنگی می باشد. البته در طبخ پیتزا شیکاگو های امروزی می توانید شاهد ترکیبات دیگری مانند فلفل دلمه ای، پیاز، قارچ و حتی سوسیس نیز باشید.

این پیتزا در شهر شیکاگو آمریکا ابداع شد. در سال 1900 مهاجران ایتالیایی که در آمریکا دنبال غذایی مانند پیتزا ناپلی بودند. اما " آیک سول" یک پیتزا با کمی تفاوت نسبت به پیتزا ناپولی تهیه کرد. او پیتزا شیکاگو رو با خمیری ضخیم‌تر به طوری که لبه های آن مرتفع‌تر باشد درست کرد. او در این پیتزا بر روی خمیر، پنیر موزارلا ریخت، لایهٔ بعدی را گوشت و سبزیجات، و درنهایت بر روی همه‌ی آن‌ها لایه‌ای از گوجه‌فرنگی  قرارداد. با گذشت زمان موادی تشکیل دهنده پیتزا شیکاگو نیز بیشتر شد و امروزه معمولاً در تهیه‌ی پیتزای شیکاگو از گوشت چرخ‌کرده، سوسیس، پپرونی، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای استفاده می‌شود

البته مدلی دیگری نیز از پیتزا شیکاگو تهیه شد که همانند پیتزا ناپلی خمیر نازکی داشت اما به شکل مستطیل بود.

برای یخت پیتزا شیکاگو باید کف سینی چرب شده باشد تا خمیر پیتزا حالت برشته بگیرد و به خاطر ضخامت بیشتر آن باید زمان پخت بیشتری را برای آن صرف کرد.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو در آموزشگاه آشپزی

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیگاگو

  • گوجه فرنگی2 عدد
  • پنیر موتزارلا 250 گرم
  • پنیر پیتزای رنده شده 150 گرم
  • پنیر پارمسان 3 قاشق غذا خوری
  • سیر له شده دو حبه
  • سوسیس ایتالیایی یا کوکتل کباب شده 150 گرم
  • فلفل دلمه  1 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
  • پودر ریحان یا پونه یا آویشن به مقدار دلخواه
  • سس کچاپ به مقدار لازم
     

دستور پخت پیتزا شیگاگو

ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل 8 سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.
سطح داخل خمیر را با 2 تا 3 قاشق سس کچاپ بپوشانید.سپس 100 گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید.سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با 150 گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.
فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر 3 قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.
پیتزا را در فر با حرارت 180 در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا 30 دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا در اواخر قرن 19 توسط سرآشپز معروف ناپلی آن زمان و به‌ افتخار ملکه ایتالیا مارگریتای ساوویی نام‌گذاری شده است. روی این پیتزا گوجه فرنگی ، موزارلای و برگ‌های تازه‌ی ریحان  می‌گذارند. رنگ این پیتزا رنگ پرچم ایتالیاست. در حال حاضر به پیتزایی که فقط از سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا تشکیل شده است هم پیتزا مارگاریتا می‌گویند.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا در آموزشگاه آشپزی

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا

  •     سیر 2 حبه
  •   ریحان 100 گرم
  •     خمیر پیتزا
  •     پنیر پیتزا 250 گرم
  •     روغن مایع به اندازه کافی
  •     گوجه فرنگی بزرگ 4 عدد
  •     نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
     

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

ابتدا فر را روی حرارت 275 درجه سانتیگراد گرم کنید.سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز ریز با چاقو خرد می کنیم یا با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره در بیاید. سپس سیر‌ها را ریز رنده کرده و سیر را در تابه همراه کمی روغن تفت داده شود تا طلایی شوند و آنگاه گوجه ها را به آن اضافه کنید  و نمک، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب گوجه ها تبخیر شوند.مقداری از ریحان ها را  برای تزئین ا در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا مایه کمی سرد شود و آن وقت مایه را روی خمیر پیتزا بریزید و با قاشق روی تمام خمیر پهن کنید و به مدت 15 دقیقه پیتزا را داخل فر که از قبل روشن شده است قرار دهید تا نیم پز شود. پس از گذشت این زمان پیتزا را از فر در می آوریم و پنیر پیتزا روی آن بریزید و ریحان هایی که برای تزئین بر روی پنیرها بریزید و مجددا به مدت 15 دقیقه دیگر پیتزا را داخل فر قرار دهید تا هم پخت پیتزا کامل شود و هم اینکه پنیر آب شود و طلایی شود.

طرز تهیه پیتزا نیویورک

اگر چه ایتالیایی ‌ها پیتزا را ابداع کردند؛ اما این آمریکایی‌ ها بودند که عاشق سینه چاک آن شدند و خیلی سریع سعی کردند تا آن را توسعه دهند. شاید شهرت امروز پیتزای ایتالیایی را باید در شور و علاقه آمریکایی ‌ها جستجو کرد. مثل همین پیتزای مشهور شهر نیویورک که مانند پیتزای ناپلی خمیر نازکی دارد؛ اما خمیر نازک را تا قطر ۳۰ سانتیمتر پهن می کنند.
در طبخ اصیل پیتزای نیویورک، استفاده از تنور های چوبی متداول بوده است؛ اما در این ایام که دیگر نمی توان همراه با سوزاندن چوب، تنوری را گرم نگه داشت، استفاده از فر های گازی جایگزین شده است.

پیتزا نیویورک از پیتزاهای قدیمی نیست ولی یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا می‎باشد. این پیتزا بسیار شبیه پیتزا ناپولی است اما همچنان تفاوت‌هایی با پیتزا ناپولی دارد. خمیر پیتزا نیویورک همانند پیتزا ناپولی نازک است اما خمیر پیتزا مواد تشکیل‌دهنده پیتزا که قطر 30 سانتی‌متری دارد را تحمل می‌کند

بهترین حالت پخت پیتزا نیویورک استفاده از تنور‎های چوبی پیتزا ناپولی است اما امروزه دیگر از این روش کمتر استفاده می‌شود و بجای آن از فر‎های گازی برای پخت پیتزا نیویورک استفاده می‎شود که می‌تواند تا حد زیای همان حالت تردی موردنظر را به پیتزا نیویورک بدهد.

طرز تهیه پیتزا نیویورک تهیه شده در آموزشگاه آشپزی

 

طرز تهیه پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی یک پیتزای اصیل ایتالیایی دیگر، اما این بار آمده از جنوب ایتالیا است. سیسیل یک جزیره، درست در قلب دریای مدیترانه است و این سرزمین مدیترانه ‌ای زادگاه یکی از مشهورترین پیتزا های جهان است. البته پیتزا سیسیلی را در دو سبک آمریکایی و ایتالیایی طبخ می ‌کنند. در پیتزا سیسیلی نوع ایتالیایی که گونه اصیل تری است، سس گوجه ‌فرنگی همراه با پیاز و سبزیجات و ماهی کولی ترکیبات اصلی را تشکیل می‌ دهند؛ اما در گونه ‌های آمریکایی از پیتزا سیسیلی با یک پیتزا که شباهت ‌هایی با پیتزا شیکاگو دارد، مواجه هستیم. یک پیتزا که البته به شکل مستطیلی پخته می شود.

پیتزای سیسیلی به حالت مستطیل شکل تهیه می‎شود این پیتزا در دو کشور ایتالیا و امریکا به گونه‎های مختلفی تهیه می‎شود پیتزای سیسیلی ایتالیایی که اصیل است و این پیتزا مربوط به منطقه سیسیل کشور ایتالیا می‎باشد از با سس گوجه‌فرنگی، پیاز، سبزیجات، ماهی کولی پر شده و بر روی آن‌ها خرده نان ریخته می‌شود و معمولاً در کریسمس پخت می‎شود اما پیتزای سیسیلی آمریکایی تا حدی شبیه به پیتزای شیکاگو است و به صورت مستطیلی پخت می‌شود

در تهیه پیتزا سیسیلی کف سینی را با روغن زیتون چرب می‌کنند و فر را در دمای مناسب قرار داده و اجازه می‌دهیم تا پیتزا به مدت 25 دقیقه در فر باقی بماند تا بهترین شکل خودش برسد.

طرز تهیه پیتزا سیسیلی در بهترین آموزشگاه آشپزی

 

طرز تهیه پیتزا کالزونه

در این بخش که به معرفی انواع پیتزا پرداخته ایم سعی کرده ایم علاوه بر ارائه ی نکاتی ارزشمند و کلیدی در مورد طرز تهیه پیتزا به نکاتی در مورد تاریخچه ی هر کدام از انواع این پیتزاها نیز بپردازیم. در معرفی انواع پیتزا لیست بسیاری موجود است و هر کدام از آنها ممکن است یا به ناحیه ی خاصی از جهان متعلق باشد و یا اینکه به صورت بین المللی در بسیاری از کشورها شهرت داشته و از محبوبیت بالایی برخوردار باشد ولی انچعه که مهم است اگر شما بتوانید با طرز تهیه ی و معرفی انواع پیتزا آشنا شوید می توانید به راحتی به بهترین نوع از پیتزا ها دسترسی داشته باشید.
 در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر معرفی انواع پیتزا ما به طور جداگانه فیلم های آموزشی در رابطه با طرز تهیه ی هر کدام از مشهورترین انواع پیتزاهای جهان را در اختیار شما قرار داده ایم. پیتزای کالزونه یکی از انواع پیتزاهای محبوب می باشد که با دارا بودن طعم فوق العاده می تواند گزینه ی بسیار مناسبی در نظر گرفته شود از سوی دیگر طرز تهیه  این پیتزا نیز بسیار آسان می باشد شما به راحتی با اندکی تمرین و تکرار می توانید مهارت های ویژه ای را برای تهیه ی این نوع از پیتزاها به دست آورید.

پیتزا کازونه تاریخچه جالبی دارد نام این پیتزا از نام شلوار‎هایی گرفته شده است که در قرن 16 میلادی رواج بسیاری دارد و دلیل این نام گذاری نیز فقط شباهت خمیر پیتزای کالزونه به چین‎های این شلوار‎ها می‌باشد. پیتزا کالزونه پیتزایی ایتالیایی است که خمیر آن از وسط می‎شود و به شکل نیمه ماه می‎شود.و مواد در داخل آن قرار می‌گیرند. معمولاً مواد تشکیل‌دهنده پیتزا کالزونه سبزیجات می‎باشد.

طرز تهیه پیتزا کالزونه در آموزشگاه آشپزی غرب تهران

 

طرز تهیه پیتزا یونانی

پیتزا یونانی اصلاً ربطی به کشور یونان ندارد. همان‌طور که میدانید مهد پیتزا ایتالیا است اما پیتزا یونانی چطور ایجادشده است. پیتزا یونانی توسط مهاجران یونانی که به امریکا آمده بودند ایجاد شد. آن‌ها برای پخت پیتزای مخصوص به خود یک خمیر پیتزای ضخیم از پیتزا ناپولی اما نازک‌تر از پیتزا سیسیلی و شیکاگو درست کردند. همچنین پیتزای یونانی از رب گوجه‌فرنگی‌ای تشکیل‌شده است که طعم خاصی دارد و بر روی آن ترکیبی از پنیر چدار و موزارلا قرار دارد.

از آنجایی که هیچ سنتی در پخت پیتزا یونانی نیست. آشپز به صلاح دید خود می‌تواند از هر نوع پنیری که دوست دارد برای خوشمزه‌تر شدن پیتزا استفاده کند  خود را محدود به استفاده از پنیر چدار و موزارلا نکند. خمیر پیتزا در پیتزا یونانی به‌گونه‌ای تهیه می‌شود که تحمل وزن زیادی را داشته باشد. اگر دوست دارید پیتزایی که می‎پزید بیش‌ازپیش یادآور غذاهای یونانی باشد، می‌توانید روی آن موادی مانند پنیر فتا، زیتون سیاه و پیاز قرمز داشته باشد.

طرز تهیه پیتزا یونانی تهیه شده  آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

 

طرز تهیه پیتزا پپرونی

در معرفی انواع طرز تهیه پیتزا ها مگر می شود از کنار نام پیتزا پپرونی عبور کنیم؟! چرا که این مدل است پیتزا محبوب ترین گونه از پیتزا ها می ‌باشد. تا جاییکه به تنهایی توانسته است بیش از ۴۰ درصد سفارشات پیتزا در رستوران های جهانی را برای خودش بر دارد. در پیتزای پپرونی حرف اول را نوعی کالباس تند که از گوشت گوساله تهیه می ‌شود خواهد زد. این کالباس که قطر کمی هم دارد، به صورت حلقه حلقه بر روی پیتزا قرار می ‌گیرد و با دیگر متریال ها و البته پنیر پیتزا، پیتزا پپرونی را خلق خواهد کرد.

پیتزا پپرونی معروف‌ترین نوع پیتزا است که بیش از 40 درصد سفارش‌های پیتزا را شامل می‎شود. در تهیه پیتزا پپرونی از نوعی کالباس تند از گوشت گوساله استفاده می‎شود که معمولاً قطر کمی دارد و به‌صورت حلقه بر روی خمیر پیتزا قرار می‎گیرد. در بعضی پیتزا فروشی‌ها به جای استفاده از پپرونی از کالباس معمولی استفاده شده و پیتزا با فلفل، تند می‌شود.

طرز تهیه پیتزا پپرونی در بهترین آموزشگاه آشپزی ایران

 

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

پیتزا مکزیکی از دیگر انواع پیتزاهای محبوب در کشورمان است که از مواد اولیه ی بسیار ساده ای نیز برای تهیه ی این نوع از پیتزا استفاده می شود حال که به معرفی انواع پیتزا پرداخته ایم در مورد پیتزای مکزیکی لازم به ذکر است که به دلیل شباهت ویژه ای که به پیتزای پیرونی دارد ممکن است در برخی مواقع یکسان در نظر گرفته شود ولی اگر هر دوی آنها را به طور همزمان امتحان کنید خواهید دانست که مواد اولیه ی ویژه و دستورالعمل دنبال شده در تهیه ی این پیزا سبب شده است که طعم آن به طور جزیی متغیر باشد. سعی کنید در تهیه ی هر کدام از انواع پیتزاهای موجود همواره از مواد اولیه ی تازه ای استفاده کنید همین مورد به ظاهر ساده نقش بسیار مهمی در طعم نهایی آن دارد.
 از سوی دیگر برخی از سر آشپزهای ایرانی سعی کرده اند با دخیل کردن مهارت های خود در تهیه ی پیتزای مکزیکی طعم های مختلفی از آن را به وجود آورند زمانی که توانسته اید مهارت های خاصی در تهیه ی این نوع از پیتزاها را به دست آورید حتما روش های مختلف آن را نیز در نظر بگیرید این امر سبب می شود بتوانید هموار تنوع وسیعی در طعم های انواع پیتزاهایی که تهیه کرده اید داشته باشید. همچنین لازم به ذکر است اگر برخی از مواد اولیه ی به کار رفته در این نوع پیتزا مناسب با ذائقه ی شما نباشد می توانید آنها را حذف کرده و یا با موارد مشابه دلخواه جایگزین کنید این مورد اگر چه می تواند طعم واقعی آن را تحت کنترل قرار دهد ولی در عوض اطمینان کامل خواهید داشت که مواد اولیه ی ان متناسب با رژیم غذایی شما است. در ادامه با مطالب بیشتری در ورد معرفی انواع پیتزا آشنا شوید.

پیتزا مکزیکی ازلحاظ تندی شبیه به پیتزای پپرونی هست و بیشتر سرآشپزها آن را جزئی از خانواده پیتزا پپرونی می‌دانند که بجای استفاده از پپرونی یا سالامی (نوعی کالباس گوشت گوساله که تند نیست اما چربی بیشتری دارد) از گوشت چرخ‌کرده سرخ شده به همراه زیره سبز و فلفل تازه تند استفاده می‎کنند.

طرز تهیه پیتزا مکزیکی در آموزشگاه آشپزی آشپزشوقنادشو

 

طرز تهیه پیتزا فونگی

در معرفی انواع پیتزا جا دارد اشاره ی ویژه ای به پیتزای فونگی داشته باشیم این پیتزا با در نظر گرفتن همه ی سبزیجات توانسته است یک گزینه ای ایده آل برای افرادی که گیاهخوار هستند باشد و از سوی دیگر به دلیل دارا بودن ویتامین های خاص می تواند یک رژیم غذایی مطلوب در نظر گرفته شود به شرط آنکه در منزل با رعایت اصول های بهداشتی تهیه شود . زمانی که یک پیتزای خاص را در منزل خود تهیه می کنید می توانید از کیفیت آن مطمئن باشید. در معرفی انواع پیتزا همواره تاکید می شود که سعی کنید این نوع از خوراکی ها را با یادگیری مهارت های ویژه در منزل تهیه کنید . زیرا هیچ اطمینانی نیست که در همه ی فست فودها از مواد اولیه ی تازه و البته با رعایت اصول های بهداشتی کامل می توانید به این نوع از خوراکی ها دسترسی داشته باشید. باوجود همه ی نکات گفته شده در مورد پیتزای فونگی این خوراکی دارای ارزش غذایی خاصی است قارچ به کار رفته در آن می تواند به وسیله ی گوشت جایگزین شود و در این صورت می توانید به طور قابل ملاحظه ای ارزش غذایی آن را تغییر دهید. 

پیتزا فونگی مخصوص گیاه‌خواران است. در زبان ایتالیایی فونگی به معنای قارچ است. اصلی ترین ماده تشکیل دهنده این پیتزا قارچ هست که دلیل نام گذاری این پیتزا به نام پیتزا فونگی یا همان پیتزا قارچ همین است. قارچ  طعم و عطری بی‌نظیر به این غذا می‌دهد و بافت گوشت مانند آن می‌تواند جایگزین خوبی در پیتزا باشد. پیتزا فونگی پیتزایی با ارزش غذایی بالا بوده و از طریق پیتزا فونگی می ‏توان پروتئین گیاهان را نیز دریافت کرد.

طرز تهیه پیتزا فونگ در آموزشگاه آشپزی

طرز تهیه پیتزا استیک

استیک یا همان گوشت فیله گوساله که خود یک ساندویچ پرطرفدار در بین تمام مردم جهان می باشد، می تواند با قرار گرفتن بر روی خمیر پیتزا طعمی بسیار لذت بخش را ایجاد نماید. همچنین در طرز تهیه پیتزا ممکن است از سیر برای طعم دهی و خوش عطر بو و کردن استفاده بشود اما در طرز تهیه پیتزا استیک حتما سیر فراوانی در طی طبخ آن استفاده می شود. همچنین ممکن است از سس سیر برای طبخ و سرو آن استفاده شود. پیتزا چانو نیز می تواند نام دیگر پیتزا استیک باشد زیرا طرز تهیه پیتزا و ترکیبات استفاده شده در آن مانند پیتزا استیک می باشد. پیتزا استیک برای افرادی که به گوشت فیله گوساله و نیز سیر علاقه زیادی دارند، می توانند پیتزا استیک را امتحان کنند تا از عطر و طعم بی نظیر آن بهره کافی ببرند.

طرز تهیه پیترا استیک در آموزشگاه اشپزی

طرز تهیه پیتزا مخصوص

در انواع پیتزا های مختلف ممکن است از سوسیس، کالباس و گوشت استفاده شود؛ اما به کار بردن ترکیب سوسیس و کالباس در کنار هم در طرز تهیه پیتزا می تواند ابتدا از ایران شروع شده باشد. چراکه ایرانی ها این ترکیبات را در کنارهم و در قالب انواع پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط خیلی دوست دارند. البته تنوع ترکیبات مورد استفاده قرار گرفته در تهیه این پیتزا بر خلاف دیگر انواع پیتزا بیشتر است. در طرز تهیه پیتزا مخصوص می توان از  انواع فلفل دلمه، گوجه فرنگی و قارچ استفاده کرد. در بین انواع پیتزا در ایران، پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط دارای طرفداران زیادی است و اغلب میزان فروش این دو نوع پیتزا در رستوران ها و مغازه های ساندویچی، نسبت به دیگر انواع پیتزا ارائه شده، بالاتر می باشد. البته سلیقه ها و ذائقه های مختلف، ممکن است نظرات متفاوتی داشته باشند و ترکیب این تعداد مواد اولیه به صورت یکجا و با هم را نپسندند. درست است که طرز تهیه پیتزا مخصوص در بین رستوران های مختلف، متفاوت است اما در اغلب موارد با خوردن پیتزا مخصوص، طعم کالباس و فلفل دلمه باید مشهود باشد.

طرز تهیه پیتزا مخصوص در اموزشگاه آشپزی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

در طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت، همان طور که از نامش مشخص است، از گوشت استفاده می شود و سوسیس و کالباس جایگاهی در این نوع پیتزا ندارند. قارچ دارای میزان بسیار زیادی پروتئین است و در طرز تهیه پیتزا هایی از جمله پیتزا قارچ و گوشت می تواند مورد استفاده قرار بگیرد و پیتزا را از نظر میزان پروتئین به درجه ی بالایی برساند. گوشت هم که خود منبع عالی پروتئین است. پس این نوع پیتزا در نوع خود می تواند برای بدن افراد بسیار مفید واقع شود و پروتئین مورد نیاز آن ها در روز را تامین نماید. البته برای افرادی که در حال کم کردن وزن هستند و نباید از غذاهای پر کالری استفاده کنند و اغلب به دنبال انتخاب یک پیتزای کم کالری در بین انواع پیتزا هم می باشند، به دلیل وجود گوشت و مواد پر کالری در طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت، دیگر مناسب برای این افراد نمی باشد.

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

طرز تهیه پیتزای اولد فورج آمریکا

پیتزای متعلق به شهر اولد فورج یا همان پیتزای سفید، از یک نان پیتزای برشته شده تهیه می شود که فقط در قسمت میانه ی آن، به جای استفاده از سس گوجه فرنگی که در دیگر انواع پیتزا معمولا استفاده می شود، از یک پنیر سفید که چسبناک می باشد، استفاده می شود. تنها ماده ی دیگری که درطرز تهیه پیتزا اولد فورج آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد، سبزیجات معطر است که در آخر بر روی پنیر ریخته می شود. طبیعی است که فقط خود مردم شهر اولد فورج آمریکا بتوانند از این پیتزای سفید استفاده کنند و بی مزه بودن را تحمل کنند.

طرز تهیه پیتزا در آموزشگاه آشپزی

طرز تهیه پیتزا مخلوط

در معرفی انواع پیتزا نمی تواند بدون اشاره به پیتزا مخلوط به موارد دیگر پرداخت. پیتزای مخلوط  یکی از پرطرفدار ترین نوع پیتزا  در کشورمان و البته در بین سایر ملل می باشد . این پیتزا معمولا مورد انتخاب بسیاری از افراد قرار می گیرد به گونه ای که  هر فردی با هر سلیقه ای این نوع از پیتزاها را مورد پسند قرار می دهد. در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" شما می توانید علاوه بر کسب اطلاعاتی در مورد معرفی انواع پیتزا به طرز تهیه ی انواع پیتزا ها توسط مدرسین مجرب دسترسی داشته باشید لازم به ذکر است که دوره های آموزشی برای هر کدام از انواع پیتزاها به طور جداگانه با فیلم های آموزشی در اختیار شما قرار می گیرد از سوی دیگر شما فرصت تمرین و تکرار کافی خواهید داشت با ما رسیدن به یک آشپزی ماهر و به دست آوردن مهارت های خاص برای تهیه ی انواع مختلف از غذاها و پیتزاها در کوتاهترین مدت زمان صورت می گیرد.
حال که مطالبی در مورد معرفی انواع پیتزا را در نظر گرفته این ناگفته نماند که برای تهیه ی انواع مختلف از پیتزا نکات کلیدی ویژه ای باید در نظر بگیرید رعایت نکردن همین نکات کلیدی سبب می شود که توانایی لازم را برای رسیدن به بهترین انواع پیتزا را نداشت باشید. پیتزای مخلوط نیز برای اینکه به بهترین نوع تهیه شود باید فوت و فن های خاصی در ارتباط با آن در نظر قرار گیرد.  ما از مدرسین و اساتید بین المللی و مجرب بهره مند هستیم و همین عامل تاثیر بسیاری در کسب مهارت هنرجویان دارد.

پیتزا مخلوط همانند پیتزا مخصوص از پرطرفدارترین انواع پیتزا در میان مردم ایران است. سوسیس و کالباس از مواد اصلی این پیتزا هستند که طعم اصلی پیتزا مخلوط را شکل می دهند. باقی مواد اضافی آن مانند طرز تهیه پیتزا مخصوص است ولی علاوه بر آن تکه های زیتون هم ممکن است در پیتزا مخلوط به چشم بخورد.

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مرغ

مرغ برخلاف گوشت و سوسیس و کالباس، معمولا در طرز تهیه پیتزا کاربرد کمتری دارد. اما امروزه در رستوران ها پیتزا هایی تهیه می شوند که دارای گوشت سفید مرغ در بین ترکیبات تشکیل دهنده ی خود باشند. در طرز  تهیه پیتزا مرغ بسیاری از مواد مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، قارچ و یا دیگر سبزیجات می توانند حضور داشته باشند. مزه فیله ی مرغ و فلفل دلمه ای در  این نوع پیتزا بسیار مشهود و لذت بخش می باشند.

طرز تهیه پیتزا مرغ در آموزشگاه آشپزی

طرز تهیه پیتزا لانگوس مجارستان

خمیر پیتزا لانگوس در واقع نان برشته شده ای است که در روغن سرخ شده باشد. سپس مواد مختلفی مانند دیگر انواع پیتزا با طعم و رنگ های مختلفی بر روی آن ریخته می شوند. به دلیل معروف بودن پیتزا لا نگوس تهیه شده در کشور مجارستان، این پیتزا منسوب به این کشور شده است.

طرز تهیه پیتزا پیده ترکیه

از غذاهای بسیار پر طرفدار در کشور زیبای ترکیه، نوعی پیتزا به نام پیده یا پیدی است که از نان مخصوصی به شکل قایق تهیه می شود. بر روی نان این پیتزا مواد مختلفی اعم از گوشت، سبزیجات و گیاهان معطر و همچنین تخم مرغ اضافه می شوند و طعم دلنشین وهیجان انگیزی را به وجود می آورند.

طرز تهیه پیتزا پیده

طرز تهیه پیتزا دیت رویت آمریکا

این پیتزا از انواع پیتزا هایی است که دارای قطر خمیر زیادی است و برخلاف اغلب پیتزاهای رستوران ها، پنیر مستقیم روی خمیر پیتزا اضافه می شود اما در دیگر پیتزاها، سس گوجه ابتدا به صورت مستقیم بر روی خمیر پیتزا افزوده می شود. پیتزا دیت رویت در کشور آمریکا طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه پیتزا دیترویت در آموزشگاه آشپزی

طرز تهیه پیتزا مسخن فلسطین

جزو معدود انواع پیتزا هایی است که گوشت مرغ از مواد اصلی آن است. در طرز تهیه پیتزا مسخن که اصالت آن به کشور فلسطین برمی گردد، گوشت سفید مرغ بدون استخوان با پیاز مورد استفاده قرار می گیرد. در ضمن باید گفت که طعم خمیر این پیتزا بسیار لذیذ است.

طرز تهیه پیتزا مسخن فلسطین

طرز تهیه پیتزا پیسالادیر فرانسه

پیتزا پیسالادیر فرانسه یکی از پیتزا های معروف در جهان می باشد. این غذا در حیطه ی غذاهای دریایی قرار می گیرد زیرا تکه های کوچک و باریک ماهی از محتویات اصلی در طرز تهیه این غذای محبوب فرانسوی می باشد.

طرزتهیه پیتزا

طرز تهیه پیتزا اوکونومیاکی ژاپن

پیتزا اوکونومیاکی ژاپن از انواع پیتزاهای شور به شمار می رود زیرا هم خمیر آن که در اصل نوعی خمیر برای پنکیک می باشد، شور است و هم ترکیبات روی خمیر که شامل جلبک و برخی افزودنی ها می باشند، طعم شوری زیادی دارد.

طرز تهیه پیتزا

 

مقالات مرتبط

1
دیدگاه
دیدگاه کاربران
بدون نام و نام خانوادگی در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۱۳ گفته:
وااای این مقاله عالی بود دیگه منو هر رستوران رو که نگاه میکنم میدونم پیتزاهایی که تو منو هست هر کدومش چی هستند مررررررسی از مقاله خوبتون