مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

مطالبی در مورد طرز تهیه ی حلوا

۲۲
دی ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

استفاده از گزینه ی آموزش های آشپزی می تواند شما را در دسترسی به طرز تهیه حلوا و البته نکات اصولی به کار رفته در تهیه ی انواع مختلف از حلواهای موجود یاری دهد. ما در آموزشگاه آشپزی قنادشو سعی کرده ایم با ارائه ی فیلم های آموزشی کامل اطلاعات ارزشمندی را در این راستا در اختیار شما قرار دهیم. 

اگر میخواهید طرز تهیه حلواهای متفاوت را به صورت اصولی و تحت نظر اساتید مجرب یاد بگیرید می توانید در دوره های حضوری از طریق سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" ثبت نام کنید و در این کلاس ها شرکت کنید و مدرک معتبر بین المللی در یافت کنید.

فهرست

 

آشنایی با طرز تهیه حلوا

آشنایی با طرز تهیه حلوا موضوع اصلی مقاله ی این بخش می باشد در این جا بعد ارائه ی نکات مطلوبی در مورد تاریخچه ی حلوا در ایران و اشاره به برخی از نکات سعی داریم مطالبی را در مورد آموزش طرز تهیه حلوا در اختیار شما قرار دهیم.اطلاعات شما در مورد طرز تهیه حلوا چقدر است ؟ ایا جزو افرادی هستید که عاشق انواع مختلف از حلواهای مدرن و سنتی بوده و به طرز تهیه حلوا دسترسی ندارید و یا استفاده از منابع مختلف برای به دست آوردن اطلاعاتی در مورد طرز تهیه حلوا ناکارآمد است و به نظر می رسد رعایت نکردن برخی از فوت و فن های ویژه نتیجه ی کار را به طور جدی تحت تاثیر قرار داده است؟ چرا با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" به تنوع وسیعی از طرز تهیه حلوا دسترسی پیدا نمی کنید؟

طرز تهیه حلوا گردو در آموزشگاه آشپزی


 آیا شما نیز علاقه مند به آشپزی هستید و دوست دارید به انواع مختلف از غذاها و نوشیدنی ها دسترسی داشته باشید و طعم واقعی آن را را به دست آورید پس با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" به همراه باشید ما از شف های بين المللی و سرآشپزهای ماهر برای برگزاری دوره های مختلف آموزش بهره مند شده ایم شما می توانید به راحتی اطلاعات کافی در این زمینه با حضور کوتاه مدت با ما به دست آورید و گام در مسیر آشپزی حرفه ای قرار دهید اطلاعاتی که در آموزشگاه ما در اختیار شما قرار می گیرد به صورت ویدیوهای ویژه می باشد که در مورد حلوا و نکات کلیدی برای طرز تهیه حلوا را در اختیار شما قرار داده است. مواد اولیه ی به کار رفت برای تهیه ی هر کدام از انواع مختلف از حلواهای موجود متفاوت است و البته طرز تهیه حلوا نیز از نوعی به نوع دیگر متغیر است و دانستن یک نوع از اصول کار به شما به تهیه ی همه ی انواع مختلف از حلواهای موجود کمک مطلوبی نخواهد داشت شما برای آموزش طرز تهیه حلوا باید اصول ویژه برای همان نوع از حلوا را بدانید تا بتوانید موفق شوید. در فیلم های آموزش قناد شو ابتدا مواد اولیه ی به کار رفته به همراه برخی از خواص ویژه در آنها مطرح  می شود و سپس قدم به قدم همه ی مراحل با در نظر گرفتن نکات اصولی برای شما مطرح  می گردد این امر سبب شده است به آسانی بتوانید به طرز تهیه حلوا دسترسی پیدا کنید.

همین اکنون می توانید با انتخاب دوره های آموزش گوناگون که هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی در صفحه ی اول وب سایتمان قابل دسترسی است دوره های مورد نظر خود را رزرو کنید تا با استفاده از انواع مختلف از گزینه های موجود این بار به طعم واقعی و مد نظر دسترسی داشته باشید. همه ی آموزش های موجود درآموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" به طور کامل توسط شف های مجرب در این زمینه در اختیار شما قرار می گیرد به همین دلیل می توانید اطمینان کامل داشته باشید و در کوتاهترین مدت زمان به یک اشپز ماهر تبدیل شوید. بسیاری از بانوان سرزمین مان مهارت های خاص آشپزی را به صورت بالقوه دارا هستند ولی به دلیل مشکلات و مشغله های روزمره توانایی کافی ندارند که زمان کافی برای تهیه ی طعم های مختلف به خود اختصاص دهند از سوی دیگر عدم وجود زمان کافی آنها را زاز حضور در جلسه های مختلف اشپزی نیز سلب کرده است به همین دلیل ما کوشیده ایم اصولی ترین راهکار را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. پکیج های مختلف آموزش انواع مختلف از غذاها و نوشیدنی ها و البته طرز تهیه حلوا به آسانی در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

طرز تهیه حلوا ویفری در آموزشگاه آَپزی

تاریخچه ی حلوا

تاریخچه ی حلوا به طور ویژه از نوعی به نوع دیگر متفاوت می باشد و متاسفانه در مورد همه ی انها نیز اطلاعات کاملی در دسترس نیست ولی در مورد تاریخچه ی حلوای ارده در بسیاری از نوشته های قدیمی می تواند به اطلاعات ارزشمندی دسترسی داشت بسیاری از افراد تهیه این نوع از حلوا را به شیخ بهایی مربوط دانسته اند به گونه ای که پادشاه دوران به دنبال جیره ی مناسب برای سربازان خود به ویژه در دوران جنگ بود جیره ی یاد شده باید هم انرژی زا باشد و هم نیازی به گرم کردن نداشته باشد و از سوی دیگر حمل و نقل آن آسان باشد این اخرین اطلاعاتی بود که برای تهیه ی یک مواد غذایی مطلوب مطرح گردد در این راستا شیخ بهایی به همراه آشپزهای ماهر دوران توانست به این نوع از حلوا دسترسی داشته باشد که امروزه به عنوان یک دسر محبوب در بین بسیاری از افراد در نظر گرفته می شود.
حلوا به طور جدی می تواند انرژی زا باشد و کالری بالایی نیز دارد به همین دلیل در مصرف آن نباید زیاده روی کرد گزینه های مختلفی موجود است که می توانید کالری حلوای تهیه ی شده را به طور مطلوب کاهش دهید ولی مناسب ترین گزینه آن است در زیاده روی پرهیز کنید

طرز تهیه جلوا دارک فندوق در آموزشگاه آشپزی

آموزش طرز تهیه حلوا

آموزش طرز تهیه حلوا به شما کمک می کند که بتوانید انواع مختلف از حلواهای سنتی و مدرن موجود را به راحتی فرا بگیرید ولی برای آموزش طرز تهیه حلوا چه راهکارهایی موجود است استفاده از کتاب های آشپزی اگرچه گزینه ی مطلوبی در بین بسیاری از خانم ها می باشد ولی خواندن کی جای دیدن را می دهد؟ در این راستا آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" سعی دارد با ارائه ی فیلم های آموزشی تهیه ی شده توسط اساتید مجرب و کاردان در این زمینه طرز تهیه حلوا را به طور اصولی به شما آموزش دهد می توانید به راحتی با حضور در دوره های آموزشی قناد شو و یا بهره مندی از پکیج های موجود در این زمینه اطلاعات مفید را به دست آورید و اولین گام اصلی را در آموزش طرز تهیه حلوا به دست آورید.

طرز تهیه حلوا گردویی


نکات و اصول های ویژه برای طرز تهیه حلوا به طور کامل در این نوع از دوره ها در اختیار شما قرار می گیر ما تنوع وسیعی از حلواهای موجود در اشپزی ایرانی و البته اشپزی بین المللی را سعی کرده ایم در بین آموزش های موجود قرار دهیم تا شما بتوانید به تنوع وسیعی از انواع حلوا ها متناسب با سلیقه ی خود دسترسی داشته باشید. زمانی می توانید در آموزش طرز تهیه حلوا موفق باشید که دست به کار شوید و مواد اولیه مربوط را تهیه کرده و متناسب با طرز تهیه حلوا مد نظر پیش بروید اگر در اولین مرحله موفق نشدید تحت هیچ شرایطی مایوس نباشید همواره در ذهن داشت باشید آنچه سبب می شود فردی یک آشپز ماهر باشد تمرین و تکرار همان اصول های موجود است در اولین مرحله انتظار جادو و یا معجزه را نداشته باشید قرار نیست شما در اولین آزمون خوشمزه ترین حلوا را تهیه کنید ولی قرار است با گذر زمان پیشرفت قابل ملاحظه داشته باشید.

نکات خاص در طرز تهیه حلوا

با دانستن نکات کلیدی در طرز تهیه حلوا می توانید به طعم حقیقی انواع مختلف از حلواهای موجود دسترسی داشته باشید. حلو در همه ی نواحی کشورمان با در نظر گرفتن فوت و فن های مختلف تهیه می شود و هر کدام از آن ها طعم ویژه ی خود را دارد. در نظر گرفتن نکات خاص در طرز تهیه حلوا می تواند به طور جدی طعم آن را تحت کنترل قرار دهد . به عنوان مثال در تهیه ی برخی از حلواهای ویژه ضروری است  قالب را روغنی کنید در غیر این صورت ممکن است حلوای تهیه شده به طور کامل به قالب نچسبد و جداسازی آن مشکل باشد . تحت هیچ شرایطی مواد اولیه ی مورد نیاز برای تهیه ی انواع مختلف از حلوا های موجود را به دلخواه و یا سلیقه ی شخصی خود نصف نکنید در این صورت احتمال این زیاد است که همه ی زحمات شما به باد رفت اگر قصد تهییه حلوای یاد شده برای تعداد نفرات بیشتری را دارید و یا به مقدار کمتری می خواهید آن ها را تهیه کنید همه ی مواد اولیه ی یاد شده را نصف کنید. پیشنهاد ما آنم است در اولین مرحله که تصمیم به آموزش طرز تهیه ی حلوای خاص را گرفته اید نیازی به ابتکار جدید نیست سعی کنید همه ی اصول های یاد شده توسط شف های مجرب را در اولویت قرار دهید به مرور زمان که تجربه ی کافی در این زمینه به دست آورده اید می توانید به راحتی تغییرات مطلوب را انجام دهید.

دانستن نکات کلیدی در طرز تهیه حلوا می تواند مزیت های فوق العاده ای در نتیجه و طعم نهایی داشته باشد .در بسیاری از مواقع ممکن است همه ی اصول های مد نظر و مواد اولیه مورد نیاز را مطابق با یک کتاب آموزشی را رعایت کرده باشید ولی از نتیجه ی نهایی رضایتمند نباشید دلیل این امر ان است که اصول و نکات کلیدی را در طرز تهیه حلوا رعایت نکرده اید ما در آموزش های ویژه به همراه طرز تهیه حلوا اطلاعات کامل در مورد نکات و فوت و فن های ویژه را در اختیار شما قرار خواهیم داد در این راستا می توانید طعم های واقعی را احساس کنید از سوی دیگر لازم به ذکر است تمرین در آشپزی گزینه ی کلیدی می باشد هرچه تمرین بیشتر و مطلوبی داشته باشید طعم نهایی بدست آمده نیز به طور جدی می تواند مطلوب باشد. حلو در هر یک از شهرهای ایران به طریقی تهیه می شود و هر کدام از آنها هم طرز تهیه حلوا ویژه و هم فوت و فن خاص خود را دارد از جمله نکات کلیدی که در تهیه ی حلوا می تواند مطلوب باشد این است
که اگر از آرد سفید استفاده کنید رنگ حلوای مورد نظر بسیار مناسب خواهد بود ولی اگر از آرد سنگک استفاده شود رنگ نهایی حلوا تیره تر خواهد بود. استفاده از آرد برنج نیز سبب میشود که حلوا رنگ روشن تری داشته و همچنین میزان چسبندگی آن کمتر باشد به همین دلیل معمولا استفاده از ارد سفید می تواند گزینه ی مناسبی برای بسیاری از انواع حلواهای ایرانی در نظر گرفته شود. 

 خواص مواد به کار رفته در طرز تهیه حلوا

مواد به کار رفته برای تهیه ی انواع مختلف از حلواهای سنتی و مدرن و البته طرز تهیه حلوا می تواند از نوعی به نوع دیگر متفاوت باشد ما در فیلم های آموزشی ویژه اطلاعات کامل در مورد مواد اولیه و البته طرز تهیه حلوا را در اختیار شما قرار خواهیم داد. اطلاعات مربوط در دوره های آموزشی به همراه فوت و فن های خاص برای شما مطرح می شود. در ادامه به برخی از مواد اولیه ی مورد نیاز برای تهیه ی چند نوع حلوای بسیار محبوب در بین ایرانیان پرداخته ایم.
در تهیه ی هر کدام ازانواع مختلف از حلوای موجود،  برخی از مواد اولیه ای تغییر نمی کند و به طور ویژه مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان مثال آرد یک ماده ی اولیه ی همیشگی در تهیه ی انواع مختلف از حلوای ایرانی می باشد البته نوع آرد به کار رفته می تواند به طور ویژه در تهیه ی انواع مختلف از حلوا تغییر کند در تهیه ی هر کدام از حلوا سعی کنید به طور دقیق نوع مواد اولیه را مشخص کنید در این صورت نتیجه ی دلخواه به دست می آید. همین مورد ساده ممکن است در برخی از مواقع سبب شود به طور جدی نوع حلوای تهیه ی شده شکل ظاهری و یا طعم مطلوبی نداشته باشد و رضایت کافی به دست نیاید.

باید و نباید ها در طرز تهیه ی حلوا

در طرز تهیه حلوا رعایت برخی از باید و نبایدهایی می تواند به شما کمک کنند که بتوانید طعم و بوی حلوا بهبود یابد به عنوان مثال اگر گلاب را در آخرین مرحله اضافه کنید در این صورت بوی آن به طور مطلوب احساس خواهد شد و همین گزینه ی ساده می تواند حلوای تهیه شده را خوشمزه تر جلوه دهد. در طرز تهیه حلوا حتما همه ی نکات و مراحلی را که مطرح می شود به طور دقیق بررسی کنید برخی از افراد معمولا برخی از نکات را را در اولویت و مد نظر خود قرار نمی دهن و ناکامی در تهیه ی حلوای خوشمزه به همین موارد مربوط می شود.
شربتی که برای مخلوط کردن به حلوا تهیه کرده اید باید به طور کامل خنک شود و سپس به مواد موجود اضافه گردد .حتما در تهیه ی حلواهای مختلف از مواد اولیه ی ویژه ای برای تزیین آنها استفاده کنید برای مثال نارگیل می تواند گزینه ی خوبی برای تزیین حلواهای مجلسی در نظر گرفته شود. پودر پسته نیز می تواند شکل ظاهری حلوای تهیه شده را زیباتر نشان دهد در استفاده از این نوع مواد جانبی زیاده روی نکنید در این صورت طعم واقعی حلوا  در پس زمینه خواهد ماند.  
 

 

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران