مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

طرز تهیه حلوای برشتوک

۲۰
مهر ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

در این مقاله به طرز تهیه حلوای برشتوک می پردازیم. شما برای یادگیری کامل پخت انواع حلوا می توانید از دوره آموزشی طرز تهیه حلوا که آموزشگاه آشپزی " آشپزشو قنادشو" توسط سرآشپز فرنود برای شما عزیزان فراهم کرده است،استفاده کنید. در این مجموعه شما با طرز تهیه انواع حلوا و تزیین‎ آن‎ها و بسیاری از نکات مهم هنگام پخت حلوا آشنا می‎شوید و به یک هنرمند واقعی در زمینه آشپزی تبدیل شوید.

مواد لازم برای تهیه حلوای برشتوک

  1. آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
  2.  آرد شيريني پزي ١٢٥  گرم
  3. پودر قند ۹۰ گرم
  4.  روغن ۱۵۰ گرم
  5. پودر هل ٢ قاشق چايخوري
  6.  شکلات آب شده ۵۰ گرم

مراحل تهیه حلوا برشتوک

ابتدا آرد شیرینی‎پزی را در تابه ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه با شعله متوسط  با قاشق شروع به هم زدن آن می‎کنیم، تا بوی خامی آرد گرفته شود.

حال که که آرد شیرینی پزی آماده شده است، آرد نخودچی را به آن اضافه می‎کنیم و به مدت 2 الی 3 دقیقه با قاشق چوبی یا لیسک مواد را به هم میزنیم.

در این مرحله روغن رو اضافه میکنیم و همچنان با قاشق چوبی یا لیسک به هم زدن ادامه می‎دهیم، تا کاملاً روغن به خورد آردها برود.

زمانی که مواد به حالت خرده بیسکویت درآمد، پودر قند رو اضافه می‎کنیم و به هم زدن ادامه می‎دهیم تا مواد ما انسجام پیدا کند.

در نهایت پورد هل را اضافه می‎کنیم تا کاملا عطرش حفظ شود.

در مرحله آخر شکلات آب شده در قالب می‎ریزیم و سپس حلوا را روی آن فشار می‎دهیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در فریزر قرار می‎دهیم. حال حلوا را از قالب بیرون آورده وتزیین می‎کنیم.

طرز تهیه حلوا برشتوک - آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

<< حلوا برشتوک شما آمادس >>

نوش جان 😋

1
دیدگاه
دیدگاه کاربران
Roya در ۹ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۲:۳۳ گفته:
سلام ممنون از آموزش خیلی خوبتون میشه لطفا بگید با این حجم مواد برای چند نفر میشه حلوا درست کرد؟