مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

از پاستا تا پیتزا، در ایتالیا بمانید

۱۹
دی ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

هر سرزمینی می تواند سبک خودش را در آشپزی داشته باشد و خیلی از این سبک ها فراتر از مرز های آن سرزمین، صادر شده اند. اما به ندرت می ‌توان کشوری را پیدا کرد که به اندازه ایتالیایی ها غذا های خود را جهانی کرده باشند. همه ی ما پیتزا و پاستا و لازانیا و ... به خوبی می شناسیم. اینها نمونه ی مختصری از غذا های محبوب ایتالیایی ها هستند.

اگر شما میخواهید که طرز تهیه پیتزاهای مختلف ایتالیایی را یاد بگیرید می توانید به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" مراجعه کنید و از طریق دوره های آموزشی که برای شما موجود میباشد آموزش های مورد نیاز خود را فرا گیرید .

فهرست

 

از پاستا تا پیتزا، در ایتالیا بمانید

ایتالیایی‌ ها در آشپزی دنیای بی انتهایی دارند. ذوقی سرشار از خلاقیت ها در کنار اهمیت ویژه برای مزه های متنوع در غذا، باعث شده تا این سرزمین جایگاه غذا های خوشمزه‌ ای بشود. هر سرزمینی می تواند سبک خودش را در آشپزی داشته باشد و خیلی از این سبک ها فراتر از مرز های آن سرزمین، صادر شده اند؛ اما به ندرت می ‌توان کشوری را پیدا کرد که به اندازه ایتالیایی ها غذا های خود را جهانی کرده باشند. همه ی ما پیتزا، پاستا، لازانیا و... را به خوبی می شناسیم. این ها نمونه ی مختصری از غذا های محبوب ایتالیایی ها هستند.

بدون شک پاستا و تمام مشتقات آن، معروفترین و متداولترین غذای جهانی است. این غذای محبوب در کنار پیتزای ایتالیایی که امروزه در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد، نمونه های کاملی از موفقیت مردان ایتالیایی در جهانی کردن غذا هایشان است. از طرفی ایتالیا سرزمینی مانده در دریا است. در ایتالیا غذا های دریایی جایگاه خودشان را دارند. هر شهری در این کشور ایده های خودش را در سبک ‌های گوناگون آشپزی دنبال می ‌کند. در ایتالیا می توان به ازای هر شهر و یا منطقه یک تفکر قدرتمند آشپزی را پیدا کرد. آشنایی با غذا های ایتالیایی می تواند برای هر کسی جذاب باشد. خصوصا برای کسانیکه به دنبال مدرک بین المللی آشپزی هستند. در آموزش های آشپزی با هدف کسب مدرک بین المللی آشپزی غذا های محبوب ایتالیایی جایگاه پررنگی دارند. چرا که تقریبا یک سر غذا های مشهور جهانی از آن ایتالیایی ها می باشد. از این رو با ما همراه شوید تا بیشتر با غذا های محبوب ایتالیایی همراه شویم.

پیتزای مارگاریتا

پیتزا یقیناً در جمع سه غذای محبوب جهان جای می ‌گیرد و این غذای مشهور، تنوعی بسیار دارد. ریشه اصلی پیتزا در سرزمین ایتالیا و شهر ناپل می باشد. ایتالیایی ها انواع گوناگونی از پیتزا را درست می کنند که معروفترین آنها می ‌تواند پیتزای مارگاریتا باشد. نام مارگاریتا از آنجا آمده است که برای اولین بار این پیتزا برای ملکه ‌ای با نام مارگاریتا تهیه شده بود. پیتزایی که بر پایه ریحان و گوجه و زیتون و پنیر ماسترلا استوار است. پیتزای مارگاریتا در عین سادگی و عاری بودن از عناصر گوشتی، یک پیتزای بسیار لذیذ و خوش طعم می ‌باشد.

پنه آلفردو پلو

پلو در زبان ایتالیایی معنی مرغ می دهد. آلفردو هم سس معروف آمیخته از شیر و خامه است و پنه می شود پاستای لوله ای با سر هایی اوریب شکل. ترکیب این سه عنصر، پاستایی جهانی ساخته است که با عنوان پنه آلفردو پلو آن را می شناسند. مزه ها در پنه آلفردو پلو هر شخصی را غافلگیر خواهد کرد. سس مخصوص این غذا که با عنوان آلفردو آن را می ‌شناسند، در سال ۱۹۱۴ توسط آشپزی با نام آلفردو دی للیلو ابداع شده است. آلفردو برای همسر باردارش که نمی‌ توانست سس های سنگین گوجه فرنگی را بخورد، این سس خوشمزه را ابداع کرد.

تیرامیسو

یکی از مشهور ترین و در عین حال محبوب ترین دسر های جهان تیرامیسو می باشد. تقریباً هر بانوی خوش ذوقی برای یک بار هم که شده، تیرامیسو را درست کرده است. بهتر است بدانید که تیرامیسو یک دسر اصیل ایتالیایی مربوط به منطقه ونتوی ایتالیا می باشد. البته تیرامیسو در سراسر ایتالیا در منوی همیشگی رستوران های آن وجود دارد و یقیناً در تمام ایتالیا طرفداران پر و پا قرصی برای خودش دست و پا کرده است.

چیتی

ونیز شهر گردشگری در ایتالیا است و در این شهر همه روزه می توانید شاهد گشت و گذار صد ها گردشگر باشید. گردشگران خیلی علاقه دارند تا در فضای گردشی خود از غذا های محلی در فضایی خیابانی چیز هایی بخورند. چیتی همان غذای خوشمزه ایتالیایی است که در فضا های گردشگری شهر ونیز به وفور یافت می ‌شود. یک اسنک کوچک همراه با سبزی های معطر و غذا های دریایی متنوع.

لازانیا

لازانیا یک جور پاستای خلاقانه است. در جمع بی انتهای انواع پاستا های ریز و درشت، رشته ای، لوله ای و نقش و نگار دار، پاستا های ورقه ای گروه کوچکی را تشکیل داده ‌اند و در این جمع، لازانیا حرف اول را می ‌زند. و شاید حرف اول در جمع بلند پاستا های دیگر را زده باشد. لازانیا یک پاستا همراه با ذوق هنری سرآشپز است. لایه ‌هایی از یک پاستای صفحه ای که در میان آنها از گوشت و پنیر پر می ‌شود و در آخر یک سس خاص ساخته شده از شیر و آرد با نام سس راگو آن را می‌ پوشاند. لازانیا از جمله غذا های ایتالیایی با شهرت جهانی است.

اوسبوکو میلانز

شهر میلان، شهر ثروتمندان ایتالیایی است و غذای خاص این شهر احتمالاً تجملی ترین غذای ایتالیایی ها باشد. اوسبوکو میلانز یک غذا بر پایه گوشت است که با عنوان غذای سطح بالا در رستوران های شهر میلان و دیگر شهر های ایتالیا سرو می ‌شود. در اوسبوکو میلانز گوشت گوساله را با شعله های بسیار ملایم به مدت طولانی می پزند و همراه با مخلفات لیمو و سیر و جعفری آن را طعم دار می‌ کنند.

پاستا های ایتالیایی

در معرفی غذا های لذیذ ایتالیایی، اگر چه می توان لیست بلند بالایی تهیه کرد؛ اما ما بر چند نمونه از پاستا های معروف این سرزمین اشاره کردیم. با این وجود غذا های ایتالیایی جدا از خانواده پیتزا ها، در جمع بزرگی از پاستا ها خلاصه می ‌شوند.
ایتالیایی ‌ها برای تحقق رویا های خوشمزه خودشان، انواع پاستا ها را ابداع کرده ‌اند. پاستا هایی که هر کدام محوریت یک غذای خاص در ایتالیا را دارند. اسپاگتی، کاپلینی، بوکاتینی، زیتی، لازانیا، مافالده، پیلوس، کیفری، فوسیلی، فارفاله، لوماکونی، روتینی، فاگوتین و... از جمله ی همین خلاقیت ها در ساخت انواع پاستا برای خلق انواع غذا ها بوده است.

از این بین می‌ توان به خانواده ی بزرگ اسپاگتی اشاره کرد. اسپاگتی را نمی ‌توان یک غذا؛ بلکه یک سبک غذایی دانست. انواع پاستا با ساختار اسپاگتی وجود دارد. رشته های نازک و دراز و نیمه پخته از آرد سمولینا که معروفترین آنها همان ماکارونی آشنای خودمان است. اسپاگتی خود در تعداد قابل توجهی دسته بندی می شود. مواردی مانند: اسپاگتونی، اسپاگتینی، ورمیشلی، ورمیشلوتی، کاپلینی، بوکاتونی و ماکارونی از جمله نمونه های معروف انواع اسپاگتی هستند که هر کدام در خلق غذایی هم نام با خود، با اصل و نسب ایتالیایی همراه خواهند شد.

 

مقالات مرتبط

 

 

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران