آموزش آشپزی، طرز تهیه کیک یزدی

۲۲
تیر ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

  در این مطلب قصد داریم توضیحاتی را به شما در مورد طرز تهیه کیک یزدی و عطر و طعم آن بدهیم. اگر از اصالت این شیرینی اطلاع درستی ندارید بهتر است با ما همراه شوید تا پس از اطلاع در این مورد درباره کاربرد کیک یزدی برای شما توضیحات کاملی ارائه دهیم.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه کیک یزدی از آموزش های دیگر مانند طرز تهیه کیک تولد ،  ساده ترین روش ها برای طرز تهیه کیک  و یا کیک دسر   نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

طعم و مزه کیک یزدی

طرز تهیه این کیک خوشمزه یزدی،  می تواند  تداعی کننده زمینی پر از گل های سفید و خوشبو کنجدی باشد. اگر در  طرز تهیه کیک یزدی، زعفران هم موجود باشد،  می توانید از عطر و طعم زعفران سرمست  شده و انوار طلایی نور خورشید را در این شیرینی برای خود متصور شوید. طعم فوق العاده کیک یزدی آن را به شیرینی مورد علاقه همه نسل ها تبدیل کرده است. اگر  طرز تهیه کیک یزدی،  را داشته باشید به گنجینه ای گران بها از طعم های زنده و بوهای خوشبو دسترسی پیدا کرده اید، که با کمک آن ها می توانید  آموزش آشپزی را به بهترین نحو ممکن ادامه دهید. آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"،  در این مطلب می خواهد برای  باری دیگر شما را به دنیای شیرین کیک و شیرینی پزی ببرد. دنیای شیرینی ها از جذاب ترین بخش های یک آشپزی می باشد و برای تجربه این دنیا باید به سفری کوتاه به همراه  طرز تهیه کیک یزدی،  بروید.

طرز تهیه کیک یزدی

اصالت طرز تهیه کیک یزدی و خاطره آفرینی آن

مهاجرت از طریق آشپزی،  نیازمند دارا بودن مدرک بین المللی آشپزی است و اگر قصد این کار ار دارید و تا به حال برای آن اقدامی نکرده اید، باید هر چه سریع تر در آموزشگاه آشپزی خوب و مجرب ثبت نام کنید. ما در این زمینه همراه شما خواهیم بود. با مامی توانید، سفرهای واقعی به دنیای غذاهای رنگارنگ داشته باشید. طرز تهیه کیک یزدی  در یزد بسیار اصیل و سنتی است و شما می توانید در تمام قنادی های این شهر این شیرینی اصیل را با طعم واقعی و اصالت واقعی شیرینی، بیابید و برای خرید آن اقدام کنید. در شهر یزد این شیرینی سنتی را در بیش تر مراسمات خانوادگی و رسمی خود سرو می کنند و شما در هنگام قدم زدن در خیابان های این شهر هم می توانید عطر دلنشین آن را حس کنید. اگر می خواهید طرز تهیه کیک یزدی واقعی را داشته باشید و دوست دارید که خودتان این تجربه خوش مزه را داشته باشید، باید با ما همراه شوید تا شما را به دنیای این شیرینی پر کاربرد ببریم. البته مشابه این شیرینی در سایر شهرهای ایران پته می شود اما هیچ گاه عطر و طعم این شیرینی زیبا و جذاب را ندارند و با آن قابل مقایسه نیستند. طرز تهیه کیک یزدی،  نیز با این شیرینی ها متفاوت می باشد.

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش آشپزی

کاربرد کیک یزدی

امروزه در اکثر مراسمات شما می توانید رد پای این شیرینی خوش مزه را بیابید. در مراسم عزا و میهمانی ها می توان به وفور این شیرینی را یافت. طرز تهیه کیک یزدی،  برای تهیه یک عصرانه جذاب در کنار چای نیز بسیار مفید است و می توان با این طرز تهیه کیک یزدی،  بعد از ظهر دل نشینی را در کنار سایر اعضای خانواده تجربه کرد. طرز تهیه کیک یزدی،  برای مادران می تواند سلاح خوبی در برابر بی قراری های بچه ها برای خوردن شیرینی ها و فست فود ها باشد. با این کیک می توانید فرزندتان را به عصرانه خانگی، علاقه مند تر کنید.

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش آشپزی

طرز تهیه کیک یزدی

مواد لولیه كيك یزدی

  آرد ۱٫۵ پيمانه
  شکر ۲/۳ لیوان
  ماست ١/٢ پيمانه
  تخم مرغ ۲ عدد
  روغن مایع ۲/۳ پيمانه
  وانيل ١/٢ قاشق چايخوري
  گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  پودر هل ¼ قاشق مرباخوری
  بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  زعفران دم  کرده يك قاشق چايخوري

طرز تهیه كيك یزدی

فر را روشن می کنیم و سینی آن را بیرون می آوریم و حرارت را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای بزرگ می ریزیم وانيل +پودرهل + گلاب  وشكر با همزن خوب می زنیم تا یکدست شود وتخم مرغ كاملا حجيم وكرم رنگ شود.
 روغن مایع و ماست به مواد اضافه می کنیم و خوب با همزن مواد را مخلوط می کنیم و در حین همزدن مایه کیک ،آرد را نیز کم کم به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا آرد در مایه گلوله نشود
و مایه یکدست و منسجمی داشته باشیم. پس از افزودن آرد زعفران را به همراه بکینگ پودر  اضافه می کنیم و مجددا مواد را با همزن می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند و کیک یکدست شود.كپسول هاي کیک يزدي را در سینی فر می چینیم
و دو سوم حجم قالب ها را با قاشق یا ملاقه از مایع کیک می ریزیم (بعد از پخت کیک ها پف می کنند پس نیاز به فضای خالی دارند) و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه بعد کیک ها طلایی و پخته شوند. اگر مشاهده کردید که اطراف کیک ها پف کرده و پخته شده است
ميتونيد قبل از اينكه تو فر برود با كمي كنجد تزيين كنيد
نوش جان

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران