آموزش آشپزی، طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ

۲۲
تیر ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

 ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  یکی از دستورات آشپزی است که باید  نوع اصیل  آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن هر کودک و بزرگسالی، شگفت زده شده و شادمان شوند

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ از آموزش های دیگر مانند آشنایی با انواع پاستا و یا  طرز تهیه پاستا پنه آلفردو نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

طعم و مزه پاستا با مرغ و قارچ

ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  یکی از دستورات آشپزی است که باید  نوع اصیل  آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن هر کودک و بزرگسالی، شگفت زده شده و شادمان شوند. پاستا فرزند طبیعت است و می توان ریشه این غذا را در زمین پیدا کرد. آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو،  قصد دارد با ارائه  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  در این مطلب شما را به دیدار گندم های تازه طبیعت دعوت کند و با پخت پاستا، شما را با این طبیعت زیبا آشنا تر کند.  

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ
آموزش آشپزی  شاید نوعی گشت و گذار در دنیای اطراف باشد و بدون تصور سرگذشت مواد غذایی نمی تواند چندان لذت بخش باشد.هر فردی بر اساس میزان استعداد و توانایی خود می تواند از این دنیای رنگی آشپزی بهره جوید و افراد توانمند حتی شاید بتوانند  مدرک بین المللی آشپزی  خود را هم دریافت کنند. ریحان اولین قصه را برای شما در این پاستا تعریف می کند و شما می توانید با نوازش دستان این سبزی تازه، از عطر و طعم این پاستا لذت ببرید. شاید بزرگ ترین حسن این پاستا، وجود ریحان دوست داشتنی در  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  باشد.

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ
لذت بخش ترین دستور غذایی می تواند طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  باشد و علت این لذت بخش بودن، وجود مبارک مواد غذایی سالم و خوش طعم در این نوع پاستا می تواند باشد. اولین تجربه پخت پاستا شاید برای شما کمی سخت باشد اما اگر خوان اول را رد کنید و در تجربه های دیگر ماهرانه تر عمل کنید، به گنج نایاب طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ، خواهید رسید و می تواندی پاستایی درست و اصولی تهیه کنید. هیچ چیز زیباتر از پاستایی غوطه ور در لباسی سفید و زیبا، نیست.

طرز تهیه پاستا در آموزشگاه آشپزی

فواید پاستا با مرغ و قارچ

وجود مرغ در  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  می تواند تامین کننده خوبی برای میزان پروتئین مورد نیاز بدن باشد. قارچ موجود در  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  هم منبع غنی پروتئین می باشد و فواید زیادی برای بدن دارا می باشد. وجود سبزی خوش عطر و خوش طعمی مانند ریحان در  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ  می تواند نیاز افراد را به تامین مواد معدنی مورد نیاز خود، برطرف کند. در کنار این موارد باید به دلیل وجود ریحان در طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ،  خوشحال بود، زیرا با این سبزی هر روح خسته ای را می توان جانی دوباره بخشید. با شروع آشپزی پس از دیدن  طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ،  شما می توانید این پاستا را تهیه کنید و برای  آموزش آشپزی  اقدام کرده و در نهایت برای  مهاجرت از طریق آشپزی،  اقدام کنید.

آموزش آشپزی - طرز تهیه پاستا

طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ

مواد لولیه پاستا مرغ و قارچ

 ◦ کره ۴ قاشق غذاخوری
 ◦ سینه مرغ خرد شده ۱ عدد
 ◦ قارچ خرد شده ۲ فنجان
 ◦ آرد همه منظوره ۱/۴ فنجان
 ◦ شیر ۱ فنجان
 ◦ فتوچینی یا اسپاگتی ۲۲۵ گرم
 ◦ نمک و فلفل به میزان دلخواه
 ◦ پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
 ◦ سير رنده شده ٢ حبه
 ◦ پنیر پارمزان ۱/۴ فنجان
 ◦ جعفری مقداری برای تزیین

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ

در یک قابلمه بزرگ دو قاشق کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تکه های مرغ و قارچ خرد شده را اضافه کنید و با کره تفت دهید. حدود ۵ الی ۷ دقیقه مرغ و قارچ را تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود و هیچ جای آن صورتی نباشد. مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر وسير رنده شده مزه دار کنید. سپس مرغ و قارچ را داخل ظرفی بریزید  و کنار بگذارید.
۲ قاشق باقیمانده کره و آرد را داخل همان قابلمه بریزید و هم بزنید. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس را حرارت دهید تا به جوش بیاید. وقتی سس پاستا غلیظ شد حرارت را کم کنید. مرغ و قارچ را مجددا داخل قابلمه بریزید.
پاستا را داخل قابلمه بریزید و با سس ترکیب کنید. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پاستا مرغ و قارچ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزد و آل دنته شود( آل دنته اصطلاحی ایتالیایی برای پخت پاستا و … است ، به این معنی که پاستا نباید بیش از حد نرم شود، بلکه اطراف پاستا باید کاملا نرم و مغز آن کمی سفت باشد). هزارگاهی پاستا را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
پاستا را بچشید و اگر لازم است مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. پاستا مرغ و قارچ فوری را با پنیر پارمزان و جعفری خرد شده تزیین کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران