آموزش آشپزی، طرز تهیه نودل سبزیجات

۳۰
اردیبهشت ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

همانطور که همه می دانیم غذاهای آماده از جمله طرز تهیه نودل سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذا ها می باشد که در سراسر جهان مردم آن را تهیه و استفاده می کنند طرز تهیه نودل سبزیجات از طعم دوست داشت داشتنی و لذیذی برخوردار است یکی از مزیت های آن هم پخت سریع می باشد.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه نودل سبزیجات از آموزش های دیگر مانند آموزش آشپزی، طرز تهیه سالاد سزار رژیمی ،  آموزش آشپزی، طرز تهیه سالاد فتوش   نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

ماجرای ابداع طرز تهیه نودل سبزیجات

ماجرای ابداع طرز تهیه نودل سبزیجات فوری به زمان های بسار دور برمی گردد.بعد از این که جنگ جهانی دوم پایان یافت و ژاپن هنوز با مشکلات شکست خود دست و پنجه نرم می کرد و از طرفی وزارت بهداشت وقت به خاطر این که مردم با مشکل بی غذایی روبه رو نشوند سعی بر این داشت تا از نان هایی که از گندم تهیه می شدند مصرف نمایند و همین مورد که توسط آندو برای دولت پیشنهاد شد تهیه نودل بود،اما مقامات مسئول در مقابل پیشنهاد آندو اعلام کردند که شرکت های تولید کننده نودل آن قدر توانایی در صنعت تولید نودل ندارند و پایدار نخواهند بود به همین علت آندو خود به فکر صنعت تولید در این زمینه افتاد بنابراین در سال 1958  موفق شد پس از بار ها آزمون و خطا به تولید نودل فوری دست یابد. طرز تهیه نودل سبزیجات یک غذای بی دردسر و ساده است که از آرد تهیه می شود که امروزه برای خیلی از مردم دنیا آشنا شده است ولی ناگفته نماند که این نودل ها با نودل های آندو هیچ فرقی ندارد. در سال 1971 نودل لیوانی هم توسط آندو ابداع شد این ابداع در واقع کمک به کارگرانی بود که در طرز تهیه نودل سبزیجات خود کاسه به همراه نداشتند و لیوان کار آن ها را ساده تر می کرد.

طرز تهیه نودل سبزیجات

طرز تهیه نودل سبزیجات مطابق با آداب و فرهنگ کشور ها

در فرهنگ غذایی اکثر کشورهای دنیا، عادات غذایی و غذاهای خاصی وجود دارد که علاوه بر زمان پخت نیاز به توجه بسیار دارند و در زمان سرو نیز از برخی نکات و آداب باید پیروی کنند. کشورهای آسیای شرقی مثل چین و ژاپن، کره‌ی‌جنوبی از نمونه کشور هایی هستند که تنوع غذایی حیرت انگیز و جالبی دارند که زبانزد مردم جهان است که بسیار شهرت دارند.طرز تهیه نودل سبزیجات نیز یک غذای مربوط به آسیای شرقی است که از این مورد مستثنی نیست این نوع از غذا ها از طعم و بوی خاصی برخوردار هستند و زمان کوتاهی که در طبخ این نوع غذا ها صرف می شود که بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و جزئی از برنامه غذایی روزانه ی مردم این کشور ها محسوب می شود.یکی از نکات مهمی که در این مورد حائز اهمیت است این است که باعث جلب توجه متخصصان صنعت غذایی شده است.

طرز تهیه نودل سبزیجات

آموزش آشپزی طرز تهیه نودل سبزیجات

یک غذای حاضری و ارزان قیمت که طرز درست کردن آن بسیار کار راحتی  است و طبیعتا خیلی از ما ها به این غذا علاقه مند هستیم چیزی نیست جز طرز تهیه نودل سبزیجات! این نوع از غذا خیلی از جا ها به کمک ما می آید در زمان هایی که به این فکر می کنیم«چی بپزم؟» شما هم ممکن است نودل دوست باشید و به تیتر ما علاقه مند شدید پس با ما همراه باشید تا با آموزش آشپزی طرز تهیه نودل سبزیجات آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" مهمان خانه های شما شویم.
همانطور که همه می دانیم غذاهای آماده از جمله طرز تهیه نودل سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذا ها می باشد که در سراسر جهان مردم آن را تهیه و استفاده می کنند طرز تهیه نودل سبزیجات از طعم دوست داشت داشتنی و لذیذی برخوردار است یکی از مزیت های آن هم پخت سریع می باشد که بسیار ستودنی است پس با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" همراه باشید تا با طرز تهیه نودل سبزیجات بیشتر آشنا شوید.

آموزش آشپزی، طرز تهیه نودل سبزیجات

مواد اولیه طرز تهیه نودل سبزیجات

  •  نودل ٢بسته
  •  هویج خلالی نازک يك عدد بزرگ
  •  نخود فرنگی و ذرت و لوبیا قرمز پخته شده يك پیمانه
  • سبزی معطر خشک يك قاشق غذاخوری
  • پودر کاری و زردچوبه به مقدار لازم
  •  پودر گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل به مقدار لازم
  • كلم بروكلي ١/٢ پيمانه

طرز تهیه نودل سبزیجات

ابتدا داخل قابلمه 2 لیوان آب بریزید و اجازه بدهید آب بجوشد سپس درون آب جوش هویج ها و پودر گوجه و پودرکاری و نمک و زردچوبه را بریزید و بگذارید بپزند سپس نخود فرنگی پخته شده و ذرت پخته شده و لوبیا را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از گذشت زمان کوتاهی نودل ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید با هم مخلوط شوند و بعد از نرم شدن نودل ها سبزی های خشک (جعفری و گشنیز) یا فریز شده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید همه مواد به خورد هم بروند سفتی و میزان آب نودل به سلیقه ی شما بستگی دارد.
میتونید از استاک استفاده کنید دستورش در پیج آشپزشو هست
کلم بروکلی خرد کنید ودر آب نودل بریزید

• سبزی ها را در مرحله آخر اضافه کردم که عطر و طعم آن حفظ شود.
• گوجه تازه اضافه نکردم که نودل خیلی نرم وله نشود.
• انتخاب سبزیجات و حبوبات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
• من نه روغن نه ادویه نودل نه عصاره ای استفاده نکردم.
• نودل را هیچ وقت آبکش نمی کنم و همیشه مقدار آب را کم در نظر می گیرم که نیاز به آبکش نداشته باشد.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران