آموزش آشپزی، طرز تهیه میرزا قاسمی

۲۲
تیر ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

قبل از این که به آموزش آشپزی میرزا قاسمی بپردازیم می خواهیم شما دوست و همراه عزیز را با تاریخچه ی این غذای خوش طعم و خوش عطر آشنا کنیم.این غذا توسط شخصی به نام محمد قاسم خان که در زمان پادشاهی ناصرالدین شاه قاجار بود ابداع شد در آن زمان وی والی حاکم رشت بودند بعد از آن توسط خودش در سطح کشور گسترش یافت و به همین دلیل به نام خودش نام گذاری شد.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی از آموزش های دیگر نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

تاریخچه میرزا قاسمی


قبل از این که به آموزش آشپزی میرزا قاسمی بپردازیم می خواهیم شما دوست و همراه عزیز را با تاریخچه ی این غذای خوش طعم و خوش عطر آشنا کنیم.این غذا توسط شخصی به نام محمد قاسم خان که در زمان پادشاهی ناصرالدین شاه قاجار بود ابداع شد در آن زمان وی والی حاکم رشت بودند بعد از آن توسط خودش در سطح کشور گسترش یافت و به همین دلیل به نام خودش نام گذاری شد.

آموزش آشپزی، طرز تهیه میرزا قاسمی

یکی از انواع غذا های خوشمزه و محبوب در کشور عزیزمان میرزا قاسمی است و اصالت آن به استان های شمالی متعلق است. میرزا قاسمی را با بادمجان کبابی و مقداری سیر تهیه می کنند به همین خاطر دارای طعمی دودی است.در این مقاله با آموزش آشپزی طرز تهیه میرزا قاسمی با ما همراه باشید.شما همچنین می توانید کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" را در زمینه طرز تهیه میرزا قاسمی می توانید تماشا کنید.
در این مقاله برای آموزش آشپزی طرز تهیه میرزا قاسمی مقداری که تعیین کردیم برای چهار نفر می باشد اگر برای تعداد بیشتر یا کمتر خواستید مواد را تغییر دهید کافی است مقدار مواد مصرفی را ضرب یا تقسیم نمائید.پس با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" همراه باشید.

در ادامه دو نوع دستور پخت آموزش آشپزی میرزا قاسمی را برای شما تهیه نموده ایم که در ادامه مطالعه خواهید کرد.

آموزش آشپزی و طرز تهیه دستور پخت اول میرزا قاسمی

در این قسمت ابتدا به مواد لازم برای طرز تهیه میرزا قاسمی میپردازیم و سپس مراحل آماده سازی آن را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای دستور پخت اول میرزا قاسمی

  • بادمجان     ۵ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی تازه      ۲ عدد
  • سیر      یک بوته
  • تخم مرغ      ۳ عدد
  • روغن و فلفل و نمک      به مقدار لازم
     

دستور پخت اول میرزا قاسمی

 در آموزش آشپزی همیشه باید با دقت و حوصله کار کرد تا بتوانید غذای لذیذی تهیه نمائید. ابتدا بادمجان ها را باید کباب کنید حتی می توانید این کار را روی آتش و یا در فر انجام دهید تا بادمجان ها کباب شوند. .(حتما شعله کم باشد تا بادمجان ها نسوزند چون با این کار فقط پوست آن ها می سوزد و درونشان پخته نمی شود) پس از این که مرحله کباب کردن بادمجان ها تمام شد پوست آن ها را جدا کرده و سر هایشان را نیز دور بیندازید(البته معمولا این قسمت را برای تزئین می توانید نگه دارید) سپس با گوشت کوب یا هر وسیله ی مشابه بادمجان ها را ساطوری کنید.
الان می توانید گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و سپس پوست آن ها را جدا کنید این کار باعث راحتی کار شما خواهد شد و سپس آن ها را خرد کنید.
در ماهی تابه ای روغن بریزید تا داغ شود از قبل سیر را خوب بکوبید و در روغن بیاندازید تا مقداری سرخ شوند. سپس به آن بادمجان های ساطوری شده و گوجه های خرد شده را اضافه کنید تا سرخ شوند باید این کار را تا زمانی انجام دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود و روغن بیاندازد.
حالا می توانید به مایه مخلوط خود مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.سپس مایه مخلوط را در یک قسمت ماهی تابه قرار دهید و قسمت دیگر که خالی شد را برای سرخ کردن تخم مرغ ها آماده کنید وقتی تخم مرغ ها را شکستید خوب هم بزنید تا کاملا بسته شود،حال مایه مخلوط بادمجان را با تخم مرغ سرخ شده مخلوط نمائید.
می توانید یک دیس را آماده کرده و میرزا قاسمی پخته شده را در آن بکشید و سرو نمائید. امیدوارم با این دستور پخت و آموزش آشپزی خوشتان آمده باشد.

آموزش آشپزی و طرز تهیه دستور پخت دوم میرزا قاسمی

همانند بخش قبلی نیز در این بخش ابتدا مواد مورد نیاز برای پخت میرزا قاسمی را بیان خواهیم کرد و سپس به دستور پخت این غذای خوشمزه شمای خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای دستور پخت دوم میرزا قاسمی

  • بادمجان شیرین و قلمی     ۴ عدد
  • سیر تازه      ۱ بوته و در صورتی که تازه نبود نصف بوته
  • گوجه فرنگی تازه و رنده شده      ۵ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی    ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل     به میزان لازم
  • لیمو ترش    ۱ عددد
  • تخم مرغ    ۴ عدد
  • زرد چوبه      ۱ قاشق چای خوری پر
     

دستور پخت دوم میرزا قاسمی

آموزش آشپزی برای هر کسی لذت بخش است و کمتر کسی وجود دارد که دوست نداشته باشد آموزش آشپزی را بیاموزد.
در این آموزش آشپزی شما می توانید ابتدا بادمجان ها روی آتش بگذارید تا کاملا کباب شوند اگر می خواهید متوجه شوید بادمجان ها کباب شده اند از یک سیخ چوبی استفاده کنید اگر کامل فرو رفت بادمجان کباب شده است آن را کناری بگذارید تا کاملا سرد شود.(حتما شعله کم باشد تا بادمجان ها نسوزند)
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و سیر را می توانید هم رنده و هم ساطوری کنید در ماهی تابه ای روغن زیتون ریخته تا داغ شود سپس سیر را به آن اضافه کنید تا کمی تفت داده شود و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید فراموش نکنید شعله متوسط باشد چون سیر زود می سوزد.
شما از قبل بادمجان هایی که سرد شده اند را پوست بکنید و خوب بکوبید و سپس به سیر اضافه نمائید یک دقیقه بگذارید مواد خوب سرخ شوند حالا می توانید گوجه فرنگی هایی که رنده کرده اید را اضافه نمائید صبر کنید کاملا پخته شوند البته با حرارت ملایم و روی ماهی تابه را ببندید این کار باعث می شود کاملا آب آن کشیده شود.
وقتی که کاملا آب آن کشیده شد نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و آب لیمو می رسد بزارید با مواد کمی تفت داده شوند و مزه ی خامی رب گوجه از بین برود.در انتها نمک و فلفل به اندازه ذائقه خودتان اضافه کنید.
بعد از این که مواد با هم کاملا مخلوط شد می توانید تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید اما بدون این که مواد را هم بزنید درب ماهی تابه را ببندید تا تخم مرغ ها کاملا بسته شوند.
وقتی که تخم مرغ ها پخته شدند آن ها را می توانید تکه تکه کنید و با میرزا قاسمی کاملا مخلوط نمائید.
میرزا قاسمی آماده است شما با این آموزش آشپزی می توانید برای یک عصرانه یا حتی یک وعده غذایی آن را تهیه و سرو کنید.

نکات مهم و تکمیلی در آموزش آشپزی میرزا قاسمی

۱.      میرزا قاسمی یک غذای محلی است که به شهرستان گیلان برمی گردد.
۲.      در وعده های پیش غذا، ناهار، شام و  میان وعده می توانید سرو کنید
۳.      برای آماده کردن مواد اولیه و تهیه آن ۳۰ دقیقه بیشتر وقت نمی گیرد.  
۴.      برای پختن میرزا قاسمی حدود ۱۵ دقیقه کافی است.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران