آموزش آشپزی، طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

۱
خرداد ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

در این مطلب قصد داریم در مورد روش طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل نکاتی را برای شما بیان کنیم. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قناد شو در این مقاله به ذکر دستور تهیه این غذای فوق العاده آسیای شرقی خواهد پرداخت. برای آشنایی بیش تر با طعم و مزه و فواید این غذا با ما همراه شوید.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل از آموزش های دیگر مانند آموزش آشپزی، طرز تهیه بال اسپایسی ،  آموزش آشپزی، طرز تهیه نودل سبزیجات   نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد.

فهرست

 

طعم و مزه طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

نودل به همراه مرغ سوخاری یکی از حماسه آورترین غذاهای آسیای شرقی می باشد. برای آشنایی با طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  باید سفری کوتاه به این مناطق داشته باشیم. ترکیبی از سیر و خامه و کره در  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  حماسه آفرینی بسیار خوبی خواهد کرد. ممکن است با کمک  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  بتوانید ذائقه کودک خود را تغییر دهید و او را به مصرف بیشتر غذاهای سالم علاقه مند تر کنید.
مرغ یکی از معقول ترین غذاهای مورد استفاده در ایران است که با آن می توان غذاهای مختلفی تهیه کرد. یکی از این غذاها مرغ سوخاری با نودل است، برای دریافت  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  به ادامه مطلب توجه کنید تا نکاتی بسیار بدیع و تازه در مورد سوخاری کردن مرغ و تهیه نودل خوشمزه را برای شما بیان کنیم.آیا طعم و مزه یک مرغ سوخاری به دل شما می نشیند؟  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل  می تواند عطر غذایی خاطره انگیز را به همراه داشته باشد. سس سویا را می توان یکی از بهترین طعم دهنده های مواد غذایی دانست، بکار رفتن این سس در  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  طعم بسیار مطلوبی را به این غذا خواهد داد.

طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

فواید طرز تهیه مرغ سوخاری همراه با  نودل

وجود مرغ در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  توانسته است آن را به بهترین منبع غذایی برای تامین پروتئین و روی مورد نیاز بدن کند. نودل بسیار زود تهیه می گردد و همین خصیصه باعث می شود بتوان این غذا را در دسته غذاهای حاضری طبقه بندی کرد.  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  به دلیل دارا بودن ویژگی های  بالا بودن  ارزش غذایی و تهیه آسان، در بین مردم  آسیای شرقی از محبوبیت بالایی برخوردار است.  ارزش غذایی این غذا به علت وجود مرغ و فلفل و سیر و انواع ادویه های مفید به همراه سس سویا، در  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  بسیار بالا رفته است.
هر کدام یک از این مواد غذایی، دارای خواص منحصر بفرد خود می باشند و میتوانند بخشی از نیازهای شما را برطرف کنند. در برخی از مناطق در  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،   از قارچ هم استفاده می شود. قارچ  دارای خواص بسیار فوق العاده یا می باشد و می تواند یکی از بهترین منابع برای جایگزینی با گوشت قرمز باشد. وجود فلفل دلمه ای در نوع خاصی از  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  می تواند برای افرادی که معد های حساسی دارند کمی مشکل آفرینی کند، اما این ماده غذایی می تواند تامین کننده نیاز شما به ویتامین c باشد. در  طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل،  شما شاهد رشد و پرورش گندم در کنار قارچ در صحرایی در دل آسیای شرقی خواهید بود. برای رسیدن به این صحرا باید این غذا را با علاقه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. راه رسیدن به این صحرا از دل مرغ هایی طعم دار و سوخاری شده می باشد.

آموزش آشپزی، طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری همراه با  نودل

مواد اولیه طرز تهیه مرغ سوخاری همراه با  نودل

نودل یک بسته
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
آرد گندم به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
پودر پانکو به مقدار لازم
سیرچهار حبه
خامه ۴قاشق غذا خور
کره 20 گرم
پودرآویشن به مقدار لازم
پیازچه ۳ ساقه
کنجد به مقدار لازم
سویا سس ۱/۲ پیمانه
هویج وفلفل دلمه ای خلالی ۱/۲ پیمانه

آموزش آشپزی، طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

طرز تهیه مرغ سوخاری همراه با  نودل

ابتدا فیله ها با ادویه سیر مزداره میکنیم ویک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا کاملا مزه دارشود
تخم مرغ ها مون داخل یه کاسه می شکنیم و با چنگال هم می زنیم تا از لختی در بیاد. می ذاریم کنار تا بمونه. توی یه ظرف کمی آرد گندم می ریزیم و می ذاریم تا بمونه. کمی پودر پانکو رو هم داخل یه ظرف می ریزیم و می ذاریم تا بمونه. فیله های مزه دار شده رو میاریم. ابتدا فیله رو داخل آرد می غلطونیم و بعد اون رو داخل تخم مرغ به خوبی می غلطونیم بعد فیله رو توی پودر پانکو می غلطونیم تا به خوبی همه جای فیله باهاش پوشیده بشه.
ابتدا یه ماهی تابه مناسب رو انتخاب می کنیم و می ذاریم روی حرارت تا داغ بشه. وقتی که خوب داغ شد حالا روغن مون رو داخلش می ریزیم و می ذاریم تا داغ بشه. حالا فیله ها مون رو داخل روغن قرار می دیم و می ذاریم تا یک طرف اون به خوبی سرخ بشه. بعد او رو بر می گردونیم تا طرف دیگه اون رو هم به خوبی سرخ کنیم تا خوب سرخ بشه. هر دو فیله رو به همین روش سرخ می کنیم. فیله ها رو روی دستمال قرار میدهیم تا کاملا روغن اضافی کرفته شود
در قابلمه ای آب رو میگذازیم جوش بیایدنودل ها داخل آب جوش میزیزیم وبعد از ۸ دقیقه آبکش میکنیم
در تابه ای نسبت گود فلفل دلمه ای و هویج با یک حبه سیر تفت میدهیم نودل اضافه میکنیم وشروع به تفت دادن میکنم بعد خامه اضافه کرده هم میزنیم ادویه ها اضافه میکنیم وفقط نمک اضافه نکنید چون سس سویا شور هست در آخر هم سویا سس وزیر شعله خاموش میکنیم ودر بشقاب مورد نظر سرو میکنیم

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران