آموزش آشپزی، طرز تهیه حمص

۲۳
اردیبهشت ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حمص را به شما معرفی کنیم که یک غذای بسیار لذیذ و خوش مزه عربی می باشد. درباره اصالت واقعی این غذا حکایت های فراوانی موجود است که تشخیص هویت واقعی آن را دشوار می کند. برای آشنایی با یک غذای مفید دیگر با نخود با آموزشگاه آشپزی آشپز شو قناد شو همراه شوید.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه حمص از آموزش های دیگر  نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد .

فهرست

 

طرز تهیه حمص با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

حمص یک غذای اصیل احتمالا عربی است، حکایت ها در مورد این غذا فراوان است و هر کس روایتی تاریخی از این غذا را بیان می کند.  طرز تهیه حمص،  می تواند تاریخی ترین دستور غذایی باشد که تا به حال شما در دوران آموزش آشپزی  خود با آن آشنا شده اید. نخود پایه یک غذای دیگر در این داستان شده است تا روایتی  زیبا از ترکیب رنگ ها را برای شما بیان کند. طرز تهیه حمص، می تواند نجات دهنده شما از دردهای جسمی گوارش باشد. وجود روغن زیتون در این غذای خوش رنگ، شاید خاطره فلسطین اشغالی و مظلوم را به همراه درختان زیتونش برای شما زنده کند. بوی زیتون می تواند روایت گر داستان این کودکان بی گناه باشد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید  طرز تهیه حمص،  در فلسطین هم شاهد تغییراتی بوده است و  هر کشور تغییراتی جزئی را بر پیکره این غذا وارد کرده است. این غذا خاطره های زیادی را یادآوری می کند، شاید یکی از اصیل ترین غذاهای عربی در این مطلب توسط   آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" ،  برای شما بیان خواهد شد.  روایت گری  طرز تهیه حمص  به یک کشور محدود  نمی شود و شما می توانید داستان های زیادی از مصر و لبنان و حتی اردن و آمریکا را از این غذا بشنوید.  طرز تهیه حمص،  در قدیمی ترین کتاب های تاریخی آورده شده است و شما می توانید به کمک آن خاطره های زیادی را از بزرگان بشنوید.

آموزش آشپزی، طرز تهیه حمص

فواید حمص

طرز تهیه حمص،  یک دستور غذایی معمولی نیست و  این دستور غذایی در حقیقت می تواند مانند طبیبی مهربان دردهای جسمی شما را برطرف کند. اگر از کم خونی ناراحتید و مشکل گوارشی دارید یا به علت کمبود ویتامین c و خانواده ب، دچار مشکل شده اید، کافی است از طبیب طبیبان جناب حمص کمک بگیرید.  همه این مشکلات تغذیه ای شما با دریافت  طرز تهیه حمص  و خوردن این غذا برطرف خواهد شد. آیا تصمیم به گرفتن رژیم گیاه خواری دارید و به دنبال غذایی مناسب برای رسیدن به هدف خود هستید؟ چرا با دریافت  طرز تهیه حمص  و امتحان کردن این غذا شروع نمی کنید؟ البته باید این نکته را به شما متذکر شویم که معمولا از این غذا در رستوران ها به عنوان پیش غذا استفاده می شود و این غذا در دسته پیش غذاها قرار می گیرد. اما شما می توانید از آن به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید.

آموزش آشپزی، طرز تهیه حمص

کاربرد حمص

شاید به دنبال یک غذای مناسب برای وعده سحری و افطار هستید؟ نظر شما در مورد دریافت  طرز تهیه حمص از سایت ما و  استفاده از این غذا در وعده سحر و افطارچیست؟ با این غذا می توانید تجربه متفاوتی از طعم های خوب را در وعده سحر و افطار داشته باشید. در روزهای عادی هم می توانید از این غذا به عنوان یک عصرانه مفید و کم حجم استفاده کنید. نظر شما در مورد هدیه دادن  طرز تهیه حمص  به اطرافیان و دوستان نزدیکتان چیست؟ حتما آن ها هم مثل شما عاشق حمص خواهند شد و از شما تشکر خواهند کرد.
طرز تهیه حمص  می تواند برگ برنده خوبی برای شما در مسابقات آشپزی باشد و با آن حتما جایزه یک غذای ساده وخوش مزه را خواهید برد.  مدرک بین المللی آشپزی  توسط آموزشگاه ما پس از طی کردن دوره آموزش، به شما اعطا خواهد شد و به کمک آن می توانید برای  مهاجرت از طریق آشپزی  اقدام کنید.

آموزش آشپزی، طرز تهیه حمص

آموزش طرز تهیه حمص

مواد اولیه حمص لبناني یرای 4 نفر

فلفل قرمز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو نصف لیوان
ارده ۱لیوان
نمک به میزان لازم
نخود  ۲لیوان (خام)
سیر ۳حبه

طرز تهیه حمص لبنانی

نخود خيس ميكنيم به مدت ٥ تا٦ ساعت بعد اگر بتونيد پوست نخود بگيريد كيفيت بهتري داريد
ابتدا نخود را با مقداری نمک میپزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن باقی بماند.سپس نخود‌ها را در دستگاه مخلوط کن می‌ریزیم.
( از مخلوط کن دستی هم می‌توان استفاده کرد) کم‌کم آب نخود را می‌افزاییم تا نخود ها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود.پوره نخود را در کاسه‌ای ریخته و سیر له شده را هم به آن می‌افزاییم.
کم کم ارده و آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم، می‌چشیم تا حدی که مطلوب ذائقه‌مان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین می‌کنیم.

آموزش آشپزی، طرز تهیه حمص

 

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران