مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

آشنایی با شیرینی پزی

۴
آذر ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

یکی از مهمترین اصول شیرینی پزی این است که نکات تهیه ی شیرینی ها را به طور کامل رعایت کنید،  زیرا کوچکترین بی دقتی در دنیای شیرینی پزی می تواند به طور کامل زحمات شما را به باد دهد. به همین یکی از اصلی ترین نکات آن است که در تهیه ی شیرینی های مختلف دقت کافی داشته باشید.

در این مقاله عناوین زیر را مطالعه خواهید کرد.

 بررسی شیرینی پزی

شیرینی پزی نیازمند چه اصول و نکاتی است؟ اگر چه پختن انواع مختلف از شیرینی و کیک ها بسیار ساده و آسان به نظر می رسد ولی اگر نکات اصولی را رعایت نکنید همه ی زحماتتان به باد خواهد رفت. اگر می خواهید برای اولین بار گام در مسیر شیرینی پزی بگذارید اول از همه بگوییم قرار نیست در همان مرحله ی اول شاهکارهایی را به وجود آورید زیرا برای تهیه ی بسیاری از شیرینی ها نیازمند تمرین و دانستن نکات ریز هستید که به مورد با دریالت اطلاعات کامل می توانید مهارت خود را گسترش دهید و یک شیرینی پز حرفه ای باشید. در این بخش سعی کرده ایم به طور اجمالی به اصلی ترین نکات که باید در شیرینی پزی رعایت شود بپردازیم. اگر به دنبال راهکارهای اصولی هستید با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"  همراه باشید. تا علاوه بر یادگیری راهکار های اصولی شیرینی پزی  بتوانید مدرک بین المللی شیرینی پزی خود را از آموشگاه آشپزی دریافت کنید و فرصت را برای حضور در بازارکار و کسب دارمد افزایش دهید و همچنین از این مدرک برای مهاجرت از طریق آشپزی نیز اقدام کنید.
فقط در صورتی می توانید در این مسیر پیشرفت های قابل توجهی داشته باشید که بتوانید اصول و فنون را از افراد مجرب در این زمینه فرا گیرید. نکات و تکنیک هایی که باید در شیرینی پزی رعایت شود در بیشتر اوقات بسیار ساده و آسان می باشد و همین امر ممکن است سبب شود از توجه به آنها غافل شویم ولی در نظر داشته باشید طعم نهایی شیرینی تهیه شده به طور کامل به رعایت همین نکات به ظاهر ساده وابسته است. به عنوان مثال اندازه گیری دقیق مواد اولیه به شدت می تواند نتیجه کار را تحت تاثیر قرار دهد در برخی مواقع حتی اختلاف بسیار جزیی در اندازه گیری مواد اولیه ممکن است نتیجه ی کار را خراب کند، به همین دلیل است که در شیرینی پزی تاکید می شود دستورالعمل را به طور دقیق رعایت کنید.

شیرینی پزی- آموزشگاه آشپزی

اصول شیرینی پزی

در شیرینی پزی باید اصول ویژه ای رعایت شود معمولا زمانی که قرار است طرز تهیه ی یک شیرینی را آموزش می دهیم سعی داشته ایم به طور کلی به برخی از آن ها اشاره کنیم ولی بهتر است خودتان نیز اطلاعات مفیدی در مورد آن ها کسب کنید.
از مهمترین اصول آشپزی می توان موارد زیر را در نظر گرفت:
•    در شیرینی پزی  شکلاتی که قرار است برای تهیه کیک و یا شیرینی مورد استفاده قرار گیرد، اگر هاله ای سفیدی بر روی آن ایجاد شود برای شما نگران کننده نباشد زیرا این هاله خاکی از کره ی به کار رفته در داخل آن است که به دلیل قرار گرفتن در دماهای مختلف به شکل هاله بر روی سطح آن به وجود آمده است. اگر تاریخ مصرف آن نگذشته باشد می توانید با اطمینان خاطر از آن استفاده کنید.
•    در شیرینی پزی  هنگام افزودن مواد خشک به داخل شیرینی و کیک حتما از قاشق فلزی استفاده کنید و آن را به گونه ای هم بزنید که عدد ۸ انگلیسی مشاهده شود.
•    در شیرینی پزی  برای تزیین کردن کیک و شیرینی های مختلف می توانید از پودر نارگیل استفاده کنید اگر سفی دارید نارگیل ها رنگ خاصی داشته باشند می توانید آنها را برای مدتی در محلول زعفران نگه داری کنید در این حالت پودرهای نارگیل به طور کامل رنگ خواهد گرفت.
•    معمولا سعی داریم در شیرینی پزی از انواع مختلف میوه ها برای تزیین کیک استفاده کنیم، در این صورت برای اینکه مانع سیاه شدن آن ها و تغییر رنگ باشید می توانید آنها را با یک کارد استیل برش داده و بلافاصله در محلول آبلیمو آغشته کنید. در این حالت احتمال تغییر رنگ میوه ها از بین خواهد رفت.
•    در شیرینی پزی  زمانی که می خواهید سفیده ی تخم مرغ را به هم بزنید تا کف کند حتما باید از ظرف تمیز و عاری از هرگونه چربی استفاده کنید زیرا وجود چربی مانع کف زدن آن خواهد شد. برای اینکه اطمینان کامل داشته باشید ظرف هیچ گونه چربی ندارد می توانید از یک تکه آبلیمو استفاده کرده و به طور کامل قبل از اضافه کردن تخم مرغ به کف آن آغشته کنید.

دانستنی های جالب در مورد شیرینی پزی

در شیرینی پزی همانطور که در بخش های قبلی اشاره کردیم نیازمند اطلاعات و دانستنی های ویژه هستید.
 تازه بودن مواد اولیه برای تهیه ی شیرینی از جمله مهمترین نکاتی است که باید در نظر گرفته شود به ویژه تازگی تخم مرغ نقش بسیار مهم دارد. اگر از تازه بودن تخم مرغ های به کار رفته مطمئن نیستید می توانید با یک روش ساده آن را امتحان کنید. تخم مرغ ها را داخل یک لیوان آب سرد بیندازید اگر در کف لیوان قرار گرفت به طور کامل سالم است اگر بر روی سطح آب قرار گرفت در این حالت برای تهیه ی کیک گزینه ی مناسبی نیست. در صورتی که بین کف و سطح شناور باشد در این صورت می توان از آن استفاده کرد. اگر اصول و نکات گفته شده را به طور دقیق در اولویت خود هنگام تهیه ی شیرینی و کیک های مختلف قرار دهید این بار می توانید نتایج بهتری را به دست آورید.

شیرینی پزی - اموزشگاه آشپزی - مهاجرت از طریق اشپزی

اهمیت شیرینی پزی

اگر اصول و نکات ویژه ی شیرینی پزی را رعایت کنید در کوتاه مدت می توانید شاهکارهای فوق العاده را به وجود آورید. در غیر این صورت حتی از بیش از n امین بار هم یک شیرینی و یک را تهیه کنید نتیجه ی دلخواه به وجود نخواهد آمد. آیا تاکنون به این فکر کرده اید که برای تهیه ی یک شیرینی و یا کیک همواره مواد اولیه ی یکسان به کار می رود، ولی چرا نتیجه ی کار در بیشتر اوقات تفاوت قابل ملاحظه ای دارد؟ دلیل آن این است که در شیرینی پزی باید به کوچکترین اصول و نکته نیز توجه دهیم و با دقت و علاقه ی کافی شیرینی مد نظر را تهیه کنیم. اگر حوصله ندارید و یا زمان کافی برای این کار نیست دست نگه دارید با عجله همه ی مواد اولیه را هدر ندهید. برای اینکه بتوانید مهارت های ویژه را نیز کسب کنید باید با افراد کاردان و مجرب در این زمینه در ارتباط باشید به مرور با فرا گرفتن بسیاری از اصول و طرز پخت شیرینی های مختلف در دنیای شیرینی پزی می توانید نوآوری داشته باشید و ایده های خود را برای تهیه کیک و شیرینی های مختلف به کار ببرید. در فروشگاه آشپزی ما لیستی از انواع شیرینی های مختلف به همراه نکات ویژه موجود است می توانید با اطمینان کامل از تجربه ی ما بهره مند شوید و در مهمانی بعدی همه را با تهیه ی شیرینی های رنگارنگ غافل زده کنید.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران