مشاوره میخواید یا سؤال دارید؟ :
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

آشنایی با انواع پاستا

۲۲
آبان ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

با توجه به تنوع وسیع در انواع پاستا و همچنین ارزش غذایی این خوراکی و مزیت آن می توانید با اطمینان کامل انواع پاستا را در رژیم غذایی خود قرار دهید. البته ناگفته نماند از آنجا که پاستا غذایی با کالری بالا است خوردن بیشتر از حد آن سبب اضافه وزن می شود به همین دلیل اعتدال را رعایت کنید.

آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" قصد دارد تا در این مقاله به معرفی انواع پاستا بپردازد تا علاقه مندان به این غذای ایتالیایی بیشتر با طرز تهیه پاستا و این غذای محبوب آشنا شوند. آنچه در این مقاله خواهید خواند به شرح زیر است.

معرفی انواع پاستا

تا چه حدی از  انواع پاستا مطلع  هستید آیا می دانید بیش از ۳۵۰ نوع خوراکی تهیه شده با پاستا در کل دنیا موجود است. در بررسی انواع پاستا در این بخش سعی کرده ایم ۳ نوع از پرطرفدارترین آنها را مورد بررسی قرار دهیم و مواد اولیه لازم برای تهیه ی آن ها را مطرح کنیم. در سال های اخیر انواع پاستا توانسته است در لیست آشپزی بسیاری از ملل به وفور مشاهده شود. دلیل این موضوع نیز آن است که غذاهای تهیه شده با پاستا معمولا زمان کمتری را می گیرد و در عین حال که مقوی می باشد بسیار ساده است و از همه مهمتر گروه های سنی مختلف طرفدار این نوع خوراکی ها هستند. اولین جرقه ی تهیه انواع پاستا به عنوان وعده های غذایی در ایتالیا زده شد و امروزه رستوران های ایتالیایی با تهیه ی انواع پاستا در سراسر جهان شهرت بسیار را کسب کرده اند ولی ما در این جا در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" سعی دارسم طرز تهیه ی انواع پاستا به روش خانگی را در اختیار شما قرار دهیم.

 

 

طرز تهیه پاستا- آموزشگاه آشپزی

 

همانطور که میدانید ارزش و کیفیت غذاهایی که در خانه با بهره مندی از مواد غذایی تازه تهیه می شود بسیار با ارزش تر است. جالب است بدانید که طرز پخت اولین پاستای آلفردو در سال ۱۸۷۴ در یک کتاب انگلیسی شرح داده شده است با این توصیف می توان به قدمت این نوع خوراکی ها دست یافت. اگر به دنبال منبعی معتبر برای تهیه ی انواع پاستا هستید با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" همراه باشد.

مزیت پاستا

انواع پاستا فواید و مزیت های بسیاری دارد که در ادامه به برخی از مزیت این خوراکی پرداخته ایم همواره می توان با تهیه انواع سس ها طعم فوق العاده ای را به آنها بخشید. اگر به طور منظم استفاده از انواع پاستا را  در رژیم غذایی خود قرار دهید، می توانید نتایج مطلوب آن را در کوتاهترین مدت زمان مشاهده کنید. ناگفته نماند پاستا و مواد موجود درون آن به دلیل داشتن ویتامین و البته ارزش غذایی بالا می تواند کم ایجاد اضافه وزن شود به همین دلیل در خوردن انواع پاستا اعتدال را رعایت  کنید. البته راهکار دیگری نیز موجود است، می توانید برخی از مواد اولیه ای که کالری بسیاری دارد را حذف کنید البته ممکن است این عامل سبب شود طعم آن به طور قابل ملاحظه ای تغییر کند به همین دلیل پیشنهاد ما این است به جای حذف کردن برخی از مواد اولیه ی آن سعی کنید تعداد دفعات تهیه ی آن را کاهش دهید تا با مشکل اضافه وزن روبرو نشوید.

طرز تهیه پاستا - آموزشگاه آشپزی

مزیت های استفاده از انواع پاستا

  • به رشد مو کمک می کند
  • ویتامین های مورد نیاز را تامین می کند
  • برای سلامت قلب و عروق مناسب است
  • برای سلامت عضلات خوب است
  • منبع انرژی خوبی می باشد
  • برای افزایش وزن گزینه ی مطلوبی است
  • مفید برای کم خونی
  • مفید برای استخوان

پاستا آلفردو

طرز تهیه ی پاستا آلفردو بسیار آسان است و از همه مهمتر این خوراکی در بین محبوب ترین انواع پاستا می باشد. در تهیه ی این نوع از پاستا باید به سس آن توجه ویژه ای داشته باشید زیرا بخش اصلی این خوراکی را سس آن تشکیل می دهد. این غذا به طور کافی مقوی است و می تواند به عنوان یک پیش غذا و حتی یک میان وعده به کار رود.

مواد اولیه برای طرز تهیه پاستا آلفردو

  • کره
  • خامه
  • سیر خرد شده
  • پنیر پارمزان رنده‌شده
  • جعفری ریز شده تازه
  • فلفل سفید و نمک

مواد اولیه لازم برای تهیه پاستا آلفردو بااستفاده مرغ و قارچ

  • پاستا پنه
  • کره
  • سینه‌ی مرغ
  • جعفری برای تزئین
  • نمک و فلفل

پاستا پستو

پاستا با سس پستوی از دیگر انواع پاستا است که همواره محبوبیت ویژه ای دارد و طعم آن با نعناع را از دست ندهید. سس پستو یک سس ایتالیایی است که طرز تهیه ی ویژه ای دارد
این سس به رنگ سبز بوده و ترکیبات آن شامل: خامه ترش، دانه کاج اروپایی، نمک، فلفل، روغن زیتون، برگ ریحان، سیر، پنیر پارمسان، است. انواع پاستا را می توان با سس های مختلف صرف کرد، گاها به دنبال تنوع بیشتر هستیم در این صورت سس های مختلفی را تهیه  می کنید و یا اینکه برخی از مواد اولیه ی ان ها را تغییر می دهیم این ایده تا چه حد مطلوب است یا نه؟ باید امتحان کرد ولی توصیه ما این است تنوع وسیعی از انواع پاستا موجود می باشد به جای اینکه خود را درگیر آزمون و خطا کنید می توانید در ابتدا تهیه ی مشهورترین آن ها را در اولویت قرار دهید.

طرز تهیه پاستا پستو- آموزشگاه آشپزی

مواد اولیه لازم برای تهیه پاستا با استفاده از سس پستو

  • پاستا
  • خامه ترش کاله
  • پنیر پستو کاله (رنده شده)
  • استاک گوشت
  • فیله مرغ (خرد شده)
  • سیر (بدون پوست)
  • دانه کاج
  • برگ ریحان
  • پنیر پارمزان کاله
  • روغن زیتون
  • فلفل سیاه و نمک

پاستای صدفی

پاستای صدفی که به شکل صدف دریایی می باشد معمولا از پرطرفدار ترین نوع پاستا است که در بین مردم انگستان نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. پاستای صدفی جزو ماکارونی در نظر گرفته می شود و به همراه مایحتاج آن در مدت  15 دقیقه می توانید آن را تهیه کنید، البته زمان لازم برای پخت و دم کشیدن آن یک ساعت می باشد. در وعده ی ناهار و شام و حتی به عنوان میان وعده می توانید آن را میل کنید.

طرز تهیه پاستا صدفی - آموزشگاه آشپزی

مواد لازم برای تهیه ی پاستا صدفی

  • پاستا صدفی
  • گوشت چرخ کرده
  • آویشن
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • رب گوجه
  •  پیاز
  • پنیر پیتزا
  • قارچ
  • ذرت
  • نخود فرنگی

برای افرادی که دچار مشکل کم وزنی هستند خوردن انواع پاستا می تواند گزینه ی بسیار مطلوبی باشد، به ویژه زمانی که آن را سس های پر کالری را به آن ها ادغام کنید می توانید در کوتاهترین مدت زمان به وزن مورد دلخواه دست یابید.

با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" همراه باشید تا علاوه بر یادگیری هنر آشپزی و با شرکت در دوره های آنلاین و حضوری این آموزشگاه امکان دریافت مدرک بین المللی آشپزی و مهاجرت از طریق آشپزی را برای خود فراهم کنید.

 

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران