آشنایی با انواع پاستا

۲۲
آبان ۱۳۹۸ /
نویسنده سرآشپز فرنود

با توجه به تنوع وسیع در انواع پاستا و همچنین ارزش غذایی این خوراکی و مزیت آن می توانید با اطمینان کامل انواع پاستا را در رژیم غذایی خود قرار دهید. البته ناگفته نماند از آنجا که پاستا غذایی با کالری بالا است خوردن بیشتر از حد آن سبب اضافه وزن می شود به همین دلیل اعتدال را رعایت کنید.

آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" قصد دارد تا در این مقاله به معرفی انواع پاستا بپردازد تا علاقه مندان به این غذای ایتالیایی بیشتر با طرز تهیه پاستا و این غذای محبوب آشنا شوند. آنچه در این مقاله خواهید خواند به شرح زیر است.


معرفی انواع پاستا

تا چه حدی از  انواع پاستا مطلع  هستید آیا می دانید بیش از ۳۵۰ نوع خوراکی تهیه شده با پاستا در کل دنیا موجود است. در بررسی انواع پاستا در این بخش سعی کرده ایم ۳ نوع از پرطرفدارترین آنها را مورد بررسی قرار دهیم و مواد اولیه لازم برای تهیه ی آن ها را مطرح کنیم. در سال های اخیر انواع پاستا توانسته است در لیست آشپزی بسیاری از ملل به وفور مشاهده شود. دلیل این موضوع نیز آن است که غذاهای تهیه شده با پاستا معمولا زمان کمتری را می گیرد و در عین حال که مقوی می باشد بسیار ساده است و از همه مهمتر گروه های سنی مختلف طرفدار این نوع خوراکی ها هستند. اولین جرقه ی تهیه انواع پاستا به عنوان وعده های غذایی در ایتالیا زده شد و امروزه رستوران های ایتالیایی با تهیه ی انواع پاستا در سراسر جهان شهرت بسیار را کسب کرده اند ولی ما در این جا در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" سعی دارسم طرز تهیه ی انواع پاستا به روش خانگی را در اختیار شما قرار دهیم.

 

طرز تهیه پاستا- آموزشگاه آشپزی

همانطور که میدانید ارزش و کیفیت غذاهایی که در خانه با بهره مندی از مواد غذایی تازه تهیه می شود بسیار با ارزش تر است. جالب است بدانید که طرز پخت اولین پاستای آلفردو در سال ۱۸۷۴ در یک کتاب انگلیسی شرح داده شده است با این توصیف می توان به قدمت این نوع خوراکی ها دست یافت. اگر به دنبال منبعی معتبر برای تهیه ی انواع پاستا هستید با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" همراه باشد.

پاستا جزو غذاهای پرطرفدار در میان تمام مردمان جهان به شمار می رود. توانایی تغییر در دستور طرز تهیه پاستا، از دلایل این میزان از استقبال در کشور های مختلف با فرهنگ های مختلف می باشد. می توان گفت هر کشوری به اضافه کردن یا کم کردن مواد اولیه در طرز تهیه پاستا توانسته در نهایت یک نوع پاستا با طعم و مزه ی متفاوت به حوزه ی تغذیه وارد کند.این تنوع و گستردگی در طرز تهیه پاستا توانسته افراد هر جامعه را با توجه به سلیقه و مواد اولیه های موجود در هر کشور، از طعم های مختلف پاستا راضی نگه دارد. مواد اولیه های موجود در هر کشور متفاوت است و حتی ممکن است یک ماده اولیه در یک کشوری اصلا وجود نداشته باشد. پس پاستا را می توان از غذاهای بسیار منعطف در طرز تهیه آن دانست. امکان نوآوری و خلاقیت در طرز تهیه برخی از غذاهای خاص وجود ندارد. اما در طرز تهیه پاستا این امکان وجود دارد و می توان گفت با هر ذائقه ای که داشته باشید، یک پاستای متناسب با سلیقه ی خود می توانید تهیه نمایید.
انرژی زا بودن و مقوی بودن پاستا هم از دلایل اهمیت پاستا در زنجیره ی غذایی افراد هر جامعه و کشور می باشد. پاستا دارای کربوهیدرات بسیار زیاد می باشد و به همین علت برای کودکان، افراد ضعیف و کسانی که علاقه به افزایش وزن دارند، می توانند با اضافه نمودن پاستا در سبد غذایی مورد استفاده ی خود، به این هدف دست پیدا نمایید. علاوه بر کربوهیدرات و مقوی بودن، پاستا دارای ویتامین های و مواد مغذی بسیار زیادی هم می باشد. راحت و آسان بودن طرز تهیه پاستا، از دیگر موارد مهم و موثر در اهمیت زیاد پاستا به حساب می آید. ارزش غذایی بالای پاستا به علت استفاده از گندم خالص در تولید این غذا در کارخانه می باشد.
طرز تهیه پاستا بدون در نظر گرفتن طعم دهنده ها و سس ها، بسیار ساده است و در زمان بسیار کمی انجام می شود. پس افراد کم سن و سال و افرادی که مهارت و تجربه ی زیادی در زمینه ی آشپزی هم ندارند، می توانند یک پاستا آماده کنند. البته طبیعی است که طعم و رنگ اصلی پاستا به همراه سس و افزودنی های همراه آن معنا پیدا می کند و آشپزهای ماهر و باتجربه در تهیه این سس ها خیلی بهتر می توانند یک پاستای خوش طعم و رنگ را آماده ی سرو کنند.

ویژگی های انواع مختلف پاستا

پاستا یا همان ماکارونی معروف در بین ایرانی ها، به دو صورت تازه و خشک شده تولید می شوند. پاستا ها در انواع مختلف ورقه ای، نواری، رشته ای و در اشکال مختلف پروانه ای، صدفی، لوله ای و مدل های بسیار دیگری تولید می شوند. این نوع پاستاها را معمولا با سس های دارای خامه زیاد سرو می کنند.
پاستاهای خشک شده در واقع پاستاهای تازه می باشند که به روش های مختلف خشک شده اند. در طرز تهیه پاستا های خشک شده می توان از دستگاه های گرمازای صنعتی مخصوص استفاده کرد. همچنین در هوای آزاد هم می توان اقدام به تهیه پاستای خشک شده نمود. اما باید این نکته را ذکر کرد که انواع مختلف پاستا با هر شکل و طرحی، از یک نوع مواد اولیه تهیه می شوند و فقط در طرح و شکل با یکدیگر تفاوت دارند.

انواع پاستاهای موجود در کشور ایتالیا

همانطور که در قسمت های قبل اشاره نمودیم، هر کشور دارای پاستای پرطرفدار خاصی در میان اعضای جامعه ی خود می باشد. در ادامه به بررسی برخی از دستورها برای طرز تهیه پاستا های پرطرفدار در کشور ایتالیا می پردازیم.

پاستای بیگولی: این نوع پاستاها ضخیم می باشند و از نظر ظاهری به نودل ها شبیه می باشند. در طرز تهیه پاستای بیگولی از آرد و کره و برخی مواد دیگر استفاده می کند. برای سرو کردن این نوع پاستا از سس های مختلفی استفاده می شود. این نوع سس ها می توانند از گوشت ماهی ها و بطور کلی از غذاهای دریای تهیه شوند. سس های دارای خامه و یا روغن فراوان هم می توانند در طرز تهیه پاستا بیگولی که مربوط به کشور ایتالیا می باشد، مورد استفاده قرار بگیرند. این نوع پاستا در میان مردمان ساکن در شمال کشور ایتالیا طرفداران زیادی دارد.

پاستای تروفی: در طرز تهیه پاستا تروفی که نوعی پاستای خشک شده می باشد، از پستو، سیب زمینی و لوبیا سبز استفاده می شود. در حقیقت این مواد در طرز تهیه سس به کار رفته در سرو این نوع پاستا استفاده می شوند. این نوع پاستا در میان مردمان قسمت مرکزی کشور ایتالیا طرفداران بسیار زیادی دارد.
پاستای اوریچیت: در طرز تهیه پاستا اوریچیت یا گوش های کوچک، از سس هایی استفاده می شود که دارای سبزیجات مثل کلم بروکلی، سیر و فلفل قرمز باشد. سس پاستا های مختلف اغلب دارای سیر می باشند.


طرز تهیه پاستا،آموزش آشپزی

پاستا در گذر زمان

پاستا یک غذای اصیل ایتالیایی است. غذایی که توانست نام سرزمین ایتالیا را جهانی سازد. گویا ریشه های تاریخی پاستا به دوران روم باستان در ایتالیا باز می گردد. البته طرز تهیه پاستا های باستان چندان شباهت کاملی با پاستا های امروزی نداشته اند؛ اما به هر صورت یک نوع غذا را تداعی می ‌کردند. طرز تهیه کلی پاستا رشته های نیمه پخته شده ای از آرد است که همراه با سس های گوناگون در طعم هایی متنوع آماده می ‌شوند.
در زمان های گذشته مردم کشور ایتالیا از غذایی فوق العاده خوش مزه و قابل انعطاف برای ایجاد تغییر در دستور پخت آن، به نام پاستا استفاده می کردند و طرز تهیه پاستا خانگی را به فرزندان خود سینه به سینه انتقال می دادند. روزی که پاستا در ایتالیا متولد شد، زندگی رنگ و بوی تازه ای به خود گرفت و کودکان با شادی بیش تری غذا می خوردند. شرایط زندگی مردم ایتالیا، پاستا را به وجود آورد و علت ادامه پیدا کردن  طرز تهیه پاستا خانگی در بین آن ها نیز محبوبیت و طعم فوق العاده این غذا بود.  طرز تهیه پاستا خانگی  در این کشور، معمولی ترین دستور پختی است که در بین خانم ها رد و بدل می شد و افراد زیادی طالب آن بودند که به طرز تهیه پاستا خانگی اصیل و بسیار خوشمزه سر آشپزان معروف شهر دسترسی پیدا کنند.  طرز تهیه پاستا خانگی  در کشور ایتالیا، امروزه چندان محبوبیت ندارد و افراد برای خوردن پاستا به رستوران های این کشور مراجعه می کنند.
ایتالیایی ‌ها پاستا را دوست دارند؛ ولی به خاطر این علاقه نبوده که پاستا را خلق کرده ‌اند؛ بلکه شرایط زندگی اقتصادی و سیاسی سرزمین ایتالیا باعث خلق این غذا شده است. ایتالیایی های باستان، دریانوردانی قهار بوده ‌اند و کشتیرانی تقریباً در تمام ابعاد زندگی آنها رخنه می‌ کرده است. گویا برای سفر های طولانی دریایی در آب ‌های آزاد، نیاز به نوعی غذای خشک داشتند که به مدت طولانی دوام آورد، قابل پختن باشد، از مزه مطلوبی برخوردار شود و در نهایت ارزان هم تهیه گردد. این طور شد که آنها رشته های خشک شده ی آرد نیمه پخته را با عنوان پاستا در سفر های طولانی دریایی خود ابداع کردند.
ماجرای جهانی شدن پاستا نیز از همین سفر های دریایی بوده است. دریانوردان ایتالیایی این غذای جذاب خود را همراه خود در سراسر جهان پخش کردند و در هر جا بساط پاستای خود را علم کردند و طرز تهیه پاستا را جهانی ساختند تا نگاه تحسین ‌برانگیز مردمان دور و نزدیک را مجذوب غذای خود کرده باشند.
تا آنجا که پاستا در دنیای امروز یکی از مشهورترین غذا های ایتالیایی و در جمع محبوب ترین غذا های جهانی قرار دارد. این محبوبیت باعث خلق تنوع بسیار در طرز تهیه پاستا بوده است. پاستای پروانه ای، پنه، ماکارونی، فتوچینی، روتین، بوکاتینی، اسپاگتی و... از جمله معروف ‌ترین انواع پاستا ها می ‌باشند.

طرز تهیه پاستا،آموزش آشپزی

طرز تهیه پاستا چگونه است؟

ما ایرانی ها علاقه داریم تا تمام خانواده ی بزرگ پاستا، لازانیا، اسپاگتی و... را در یک کلام ساده با عنوان ماکارونی خلاصه کنیم. از نگاه عموم ما هر غذایی که همراه با رشته های ماکارونی شکل در طرز تهیه پاستا پخته می ‌شود، همان ماکارونی آشنای خودمان است. البته در این گفتار قصد پرداختن به ماکارونی را نداریم؛ بلکه می خواهیم در باب سبکی موازی از آن در شکل و شمایل غذایی بسیار معروف و محبوب صحبت کنیم. یک سبک ریشه دار در غذای جهانی که گویا چندان در ایران فضای آشنا برای خودش نگرفته است. ما می ‌خواهیم در باب طرز تهیه پاستا و انواع آن، چیز هایی بگوییم. البته ایرانی ‌ها که سابقه طولانی در فرهنگ غذایی خودشان دارند، گویا در مواجهه با پاستای ایتالیایی ها، آن را با سبک غذایی خودشان درآمیخته اند و همراه با طرز تهیه پاستا غذایی همسو با ذائقه خود به نام ماکارونی ایجاد کرده ‌اند. برای ایرانی ها غذا باید دم بکشد و جا بیفتد. از این رو است که عموماً چندان تمایلی به طرز تهیه پاستای دم نکشیده ی ایتالیایی ‌ها ندارند.

شاید اشتباه رایج ما در طرز تهیه پاستا همین جا باشد. در نظر گرفتن طرز تهیه پاستا تا ماکارونی به جای یکدیگر مقیاسی شایسته نخواهد بود؛ چرا که ماکارونی یک سبک غذایی آمده از دل خانواده ی بزرگ پاستا می باشد. یکجور اسپاگتی که همراه با ذائقه ی ایرانی ها طبخ می شود. از طرفی فراگیری درست طبخ پاستا یکی از مهمترین عناوین در آموزشگاه آشپزی می باشد. اصولا در هر آموزشگاه آشپزی و یا آموزش حرفه ای این هنر خوشمزه پاستا و انواع طبخ آن جایگاه ویژه ای دارد. جایگاهی که برای هر آشپزی مهم خواهد بود.

واقعاً نمی توان یک دستور مدون در طرز تهیه پاستا ارائه کرد. جذابیت پاستا در متنوع بودن آن است. تقریباً به ازای هر آشپز می ‌تواند یک جور طرز تهیه پاستا وجود داشته باشد. کافی است در طرز تهیه پاستای جدید خود، سس مخصوص خود را تهیه کنید. اگر چه برخی از پاستا های معروف مانند پاستای گوجه فرنگی، پاستای آلفردو و... وجود دارند؛ اما همین انواع معروف نیز به سبک ها و روش های متنوع طبخ می‌ شوند؛ اما برای تمام پاستا ها می ‌توان یک الگوی ثابت در طرز تهیه پاستا در نظر گرفت. الگویی که بر پایه آماده سازی رشته های پاستا در کنار طبخ انواع سس می باشد.
اینکه سس پاستا را با چه مواد و چه سبکی تهیه می کنید، سلیقه شخصی شماست؛ ولی در نهایت باید این سس را همراه پاستای پخته شده نمایید. برای پختن پاستا، یک ظرف با حجمی مطلوب از آب کافی است. آب باید کاملاً جوش آمده باشد تا بتوان رشته ‌های پاستا را در داخل آن ریخت. از طرفی اضافه کردن مقداری نمک در کنار کمی روغن باعث خواهد شد تا رشته ‌های پاستای شما به هم نچسبد. پاستا به سرعت خواهد پخت. کل زمانیکه برای این مرحله صرف خواهد شد، چیزی در حدود 10 دقیقه در آب جوش است. هم زدن پاستا ها نیز می‌ تواند از چسبیده شدن رشته به یکدیگر جلوگیری کند. ماجرای پاستا پس از پخته شدن نیز چندان پیچیده نیست. یک آبکشی ساده و همراه شدن آن با سسی که ذائقه شما را تداعی خواهد کرد.
در نهایت این نگاه ساده می تواند به خلق سبک های گوناگون غذایی بیانجامد. سبک هایی که باید همراه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به خوبی آن را فرا گیرید.

آشنایی با طرز تهیه پاستا خانگی

آیا تا به حال علاقه مند به انجام یک کار از ابتدا تا به انتها بوده اید؟ نظر شما در مورد این سخن یک آشپز حرفه ای صفر تا صد کار را خود انجام می دهد، چیست؟ اگر برای  آموزش آشپزی  وقت بگذارید، قطعا روزی یکی از بهترین ها در این حرفه خواهید شد. آیا پاستا این غذای فوق العاده را به خوبی می شناسید؟ تا به حال چندین مرتبه از دیدن یک پاستای حرفه ای و خوش مزه لذت برده و تمایل داشته اید که  طرز تهیه پاستا خانگی  را داشته باشید و آن را برای اعضای خانواده خود تهیه نمایید؟ یکی از لذت بخش ترین ناهار و شام هایی که می توان در کنار سایر اعضای خانواده درست کرد، پاستا می باشد. پاستا در واقع به زبان ایتالیایی به معنی خمیر است و این نکته خمیری بودن پاستا را به ما یاد آور می شود.

مواد اولیه طرز تهیه پاستا خانگی
 

آرد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک یک قاشق چای خوری
 

طرز تهیه پاستا خانگی


میتونید از آرد همه کاره یا آرد نول استفاده کنید آرد+ نمک باهم مخلوط می‌کنیم وسط آرد  گود می‌کنیم بعد تخم مرغ وسط گودال ایجاد شده می ریزیم سپس شروع به چنگ زدم می‌کنیم تا کاملا شبیه یک خمیر لطیف شود ‌اصلا به دست نچسبد یادتون باشه حتما بعد از شکل گرفتن خمیر روی سطح کار آرد پاشی کنید تا خمیر هنگام ورز دادن به سطح کار نچسبه بعد از تشکیل شدن خمیر اونو در یک کیسه فریزر می‌کنیم وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا استراحت کنه
بعد از استراحت حالا زیر دستمون کاملا آرد پاشی می‌کنیم سپس با یک وردنه شروع به باز کردن خمیر می‌کنیم خمیر به قطر دو میل باز کنید
در این مرحله هم می‌تونید با دستگاه خمیر باز کن به پاستا ها شکل بدید هم با استفاده با چاقو وکاتر های فلزی هر کدوم در منزل دارید میتونید استفاده کنید
با چاقو نوارهای یکسان ایجاد می‌کنیم بعد برش های پاستا با کمی آرد مخلوط می‌کنیم وبه مدت یک ربع استراحت میدهیم
بعد در قابلمه ای آب میزاریم جوش بیاید واین پاستاهای دست ساز خوشگل در آب میزیزیم به همراه یک قاشق نمک یک قاشق روغن مایع یا زیتون وبعد از  ۵ یا۶ دقیقه آبکش می‌کنیم وبا یک سس گوشت خوشمزه نوش جان بفرمایید

طرز تهیه پاستا ،آموزش آشپزی

نکاتی برای طرز تهیه پاستا خانگی


آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" ، برای آشنایی بیشتر شما با  طرز تهیه پاستا خانگی  قصد دارد نکاتی را برای شروع آشپزی و قبل از اقدام کردن برای آشپزی، برای  شما بیان کند. امید است با یادگیری صحیح آشپزی بتوانید برای دریافت  مدرک بین المللی آشپزی  از این آموزشگاه و  مهاجرت از طریق آشپزی   اقدام کنید.
هوای آشپزخانه قبل از تهیه پاستا باید تهویه شده باشد و مواد اولیه را در دمای اتاق قرار داده باشید تا به دمای معمولی اتاق برسند. سطح مورد نظر برای تهیه پاستا، حتما باید سختی لازم را داشته باشد و نباید میز کوچکی را برای این کار مورد استفاده قرار دهید. توجه داشته باشید که قبل از آموزش  طرز تهیه پاستا خانگی  و اقدام برای پخت آن، مهم ترین مساله یادگیری ورز دادن خمیر به صورت درست می باشد و این قسمت از تهیه خمیر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پس از این مرحله در تمام روش های  طرز تهیه پاستا خانگی،   بر روی رول کردن صحیح پاستا تاکید زیادی می شود و شما باید به این مرحله دقت زیادی را داشته باشید. نکته مهم بعدی در  طرز تهیه پاستا خانگی،  جلوگیری از خشک شدن خمیر تهیه شده در هنگام انجام سایر مراحل می باشد. برای این کار بهتر است با یک ظرف مناسب، روی خمیر را به خوبی بپوشانید.

طرز تهیه پاستا
 

یادگیری طرز تهیه پاستاهای مختلف

برای یادگیری طرز تهیه پاستاهای پرطرفدار و معروف، می توانید هم به کلاس های حضوری در آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" مراجعه کنید و هم از کتاب های مختلف که در بازار موجود هستند، بهره مند شوید. البته روش غیر حضوری و آموزش های آنلاین از بهترین روش ها محسوب می شود. کم هزینه بودن و امکان استفاده در مکان های مختلف، از ویژگی های مثبت یادگیری طرز تهیه پاستا های مختلف به صورت آنلاین و از طریق وب سایت های معتبر به شمار می روند. سایت های معتبر متعددی در زمینه ی آشپزی وجود دارند که در واقع یک آموشگاه آشپزی آنلاین به حساب می آیند. آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"، از جمله وب سایت های بسیار معتبر در حوزه ی آموزش انواع غذاها از جمله طرز تهیه پاستا های مختلف می باشد. اگر قصد امتحان کردن طعم های متنوع پاستا با مواد اولیه متفاوت دارید، با مراجعه به سایت آشپز شو، به راحتی به طرز تهیه پاستا های مختلف دسترسی پیدا خواهید کرد و طعم پاستا های مختلف را خواهید چشید.

طرز تهیه پاستا آلفردو

ویژگی های مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب می‌کند، طعم خامه‌ای با پنیر آب شده و سریع آماده شدن آن است. خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیه‌ی زیادی هم نداشته باشد. پاستا پنه آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع و خوشمزه برای مهمان‌های سرزده است و هم گزینه‌ی خوبی برای یک وعده‌ی یک یا دو نفره. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده طرز تهیه پنه آلفردو ساده باشد. فقط کافی است پاستاها را در آب جوش بپزیم و به سس اضافه کنیم. اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامه‌ای به این غذا می‌دهد. با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو یه دستور خوب پنه آلفردو آموزش میبینید

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ
 

 • پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
 • فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
 • پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
 • شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
 • خامه: ۲۰۰ گرم
 • کره: ۵۰ گرم
 • قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
 • سیر: ۳ حبه بزرگ
 • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 •جعفری خرد شده برای تزیین
 

دستور پخت پاستا پنه آلفردو با مرغ
 

در یک تابه‌ی بزرگ، قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالاتفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند.
قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیله‌ی مرغ خرد شده با سیر ‌‌ونمک ‌فلفل سیاه با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند.
در این لحظه خامه را درشیر حل می‌کنیم . حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.
بعد از این که مخلوط شیر، خامه چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند.
وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیله‌های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.
در این حین به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بسته‌بندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها نرم شدند آن‌ها را از آب خارج و آبکش کنید. می‌توانید کمی آب خنک روی آن‌ها بریزید و آن‌ها را تکان دهید تا آب اضافی از آب‌کش خارج شود.
در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. می‌توانید پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه خرد شده تزیین کنید

طرز تهیه پاستا پستو

پاستا با سس پستوی از دیگر انواع پاستا است که همواره محبوبیت ویژه ای دارد و طعم آن با نعناع را از دست ندهید. سس پستو یک سس ایتالیایی است که طرز تهیه ی ویژه ای دارد
این سس به رنگ سبز بوده و ترکیبات آن شامل: خامه ترش، دانه کاج اروپایی، نمک، فلفل، روغن زیتون، برگ ریحان، سیر، پنیر پارمسان، است. انواع پاستا را می توان با سس های مختلف صرف کرد، گاها به دنبال تنوع بیشتر هستیم در این صورت سس های مختلفی را تهیه  می کنید و یا اینکه برخی از مواد اولیه ی ان ها را تغییر می دهیم این ایده تا چه حد مطلوب است یا نه؟ باید امتحان کرد ولی توصیه ما این است تنوع وسیعی از انواع پاستا موجود می باشد به جای اینکه خود را درگیر آزمون و خطا کنید می توانید در ابتدا تهیه ی مشهورترین آن ها را در اولویت قرار دهید.

طرز تهیه پاستا پستو،آموزش آشپزی

طعم و مزه طرز تهیه پاستا پستو

آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" ،  قصد دارد  طرز تهیه پاستا پستو را که بسیار غذای خاطره انگیزی برای شما خواهد شد را در این مطلب بیان کند. شما می توانید در این آموزشگاه برای دریافت  مدرک بین المللی آشپزی  خود، ثبت نام کنید و راهی مناسب برای  مهاجرت از طریق آشپزی  بیابید.  پاستا غذای جدیدی است و برای  کودکان می تواند بسیار جذاب باشد. اگر از افرادی هستید که به دنبال آموزش غذای جدید و خوش طعمی هستید،  طرز تهیه پاستا پستو  می تواند شما را به گمشده  خودتان برساند. در این مطلب می خواهیم با شما به شمال ایتالیا و منطقه لیگوریا، سفر کنیم. اولین بار برای پاستا در این منطقه جشن تولد گرفته شد و مردم این منطقه به  طرز تهیه پاستا پستو،  ارادت خاصی دارند.علت نامگذاری این پاستا به دلیل نوع خاص  طرز تهیه پاستا پستو،  می باشد. در این دستور پخت، سس به نحو خاصی تولید می شود. این پاستا در کشورهای ایتالیا و آمریکا، عاشقان دلخسته زیادی را دارا می باشد. در مورد طعم و مزه این پاستا  و نحوه  طرز تهیه پاستا پستو بهترین توصیفی که می توانیم داشته باشیم این است که، ترکیب ملایمی از روغن زیتون در کنار لطافت ریحان می تواند شما را با لطافت روح پاستا پستو آشنا کند. طعم این پاستا همانند دانه کاجی است که در رودخانه روغن زیتون و ریحان شناور باشد و سوار بر پاستا پستو به دنیای خاطرات شما سفر کند. دنیای قصه ها را می توانید در طعم این پاستا بجویید و با هر ماده این پاستا به سفری تازه در دنیایی پیچیده بروید. به یاد داشته باشید،  آموزش آشپزی  بدون تصور طعم های غذاها و سفر کردن با ان ها به دنیای قصه ها، لطف چندانی نخواهد داشت.

طرز تهیه پاستا پستو،آموزش آشپزی

فواید طرز تهیه پاستا پستو

وجود دانه های مفیدی مانند کاج در طرز تهیه پاستا پستو،  می تواند ارزش غذایی این غذا را به میزان زیادی بالا ببرد. اگر از افرادی هستید که دوست دارید در کنار طعم فوق العاده غذا از فواید بسیار زیاد گردو نیز بهره ببرید، می توانید  طرز تهیه پاستا پستو را به راحتی در سایت ما بیابید. روغن زیتون، از جمله روغن هایی است که توسط پزشکان تغذیه، به طور مداوم توصیه می گردد. فوایدی که این روغن دارا می باشد، در کمتر روغنی می توان یافت. وجود روغن زیتون در  طرز تهیه پاستا پستو می تواند برای افرادی که با مشکلات گوارشی زیادی مواجه می شوند، بسیار مفید باشد. این ماده می تواند برای این افراد بسیار حیاتی و نجات بخش باشد.  کودکان از غذاهایی که پنیر زیادی داشته باشد، لذت می برند و وجود پنیر در  طرز تهیه پاستا پستو،  می تواند هر کودک بد غذایی را هم به خوردن این غذا ترغیب کند. سیر از جمله مواد غذایی است که وجود آن در هر دستور پختی و به ویژه در طرز تهیه پاستا پستو، در کنار سایر مواد می تواند برای دفع میکروب ها و ویروس ها از بدن بسیار مفید بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن گردد و  با مصرف سیر امکان بیمار شدن  شما بسیار پایین خواهد آمد
پاستا پستو یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید. سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در طرز تهيه سس پستو ديده اید که این سس با برگ های ریحان، دانه های کاج، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر پارمزان تهیه میشود. اما در اینجا به جای دانه کاج از گردو وتخم آفتابگردان  استفاده شده است. شما میتوانید آن را با بادام هندی یا پسته،بادام يا ديگر دانه هاي روغني  هم جایگزین كنيد اين سس خوشمزه ومقوي بلکه مستقیم روی پاستا هم ميتوان ریخته شود.
از هر نوع پاستای فرمی میتوانید برای تهیه پاستا پستو استفاده کنید. در اینجا مخلوطی از پاستا لوله ای و پیچی استفاده شده است. مقادیر برای 1 نفر گفته شده است. میتوانید به راحتی آنها را چند برابر کنید. طرز تهیه پاستا پستو را به صورت مرحله به مرحله در ادامه ببینید

طرز تهیه پاستا پستو

مواد لازم برای تهیه سس پستو

 • ریحان سبز : دو پیمانه
 • جعفري ١٠ گرم
 • پنیر پارمزان : یک پیمانه
 • سیر : ١٠ حبه
 • گردو : 4 الی 5 عدد
 • مغز تخم آفتابگردان
 • روغن زیتون بو دار : یک لیوان سر پر
 • نمک و فلفل : به دلخواه

طرز سس پستو

ابتدا دو پیمانه ریحان سبز را داخل مخلوط کن بریزید.
پنیر پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کرده و به همراه گردو ،مغزتخم آفتابگردان و چند سير ریحان اضافه کنید.
بعد روغن زیتون را کم‌کم اضافه کنید.
سس شما آماده است

طرز تهیه پاستا پستو

 • پاستا : 250 گرم
 • روغن زیتون : کمی
 • نمک و فلفل : به میزان لازم

ابتدا در قابلمه‌ای آب ریخته و بگذارید جوش آید. به آب حدود یک و نیم قاشق چای‌ خوری نمک بریزید. البته خوش‌نمک بودن یا کم‌نمک بودن پاستا بستگی به سلیقه شما دارد.
زماني كه آب قابلمه به جوش آمد پاستا را داخل آن ریخته و سعی کنید هم بزنید تا پاستاها از هم جدا شوند.
 • در قابلمه به‌ اندازه یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. این کار باعث می‌شود که پاستاها به یکدیگر نچسبد.
 • سعی کنید دستور روی جلد پاستا را بخوانید اگر روی جلد نوشته بود: ۱۰ دقیقه زمان برای جوشیدن کافی است، شما سعی کنید دو دقیقه زودتر آبکش کنید.
 • اگر پاستا شما 250 گرم باشد شما آب قابلمه را دو برابر کنید (زیرا پاستا دارای نشاسته است و قدرت جذب آن برای آب زیاد است و این کار باعث می‌شود غذای شما خمیری نشود).
اکنون پاستا را آبکش کرده و به‌هیچ‌عنوان روی آن آب اضافه نکنید. به ماکارونی روغن‌زیتون اضافه کرده و  و هم‌زمان سس پستو آماده‌شده را اضافه کنید و خیلی هم نزنید تا شکل آن برنگردد
غذای آماده‌شده را داخل ظرفی شکیل ریخته و کمی پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید تا پنیر با حرارت خود پاستا آب شود.
مزه پستو با پاستا بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود. به دلیل وجود ریحان عطر خاصی این غذا دارد.

طرز تهیه پاستا پستو

طرز تهیه پاستای صدفی

پاستای صدفی که به شکل صدف دریایی می باشد معمولا از پرطرفدار ترین نوع پاستا است که در بین مردم انگستان نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. پاستای صدفی جزو ماکارونی در نظر گرفته می شود و به همراه مایحتاج آن در مدت  15 دقیقه می توانید آن را تهیه کنید، البته زمان لازم برای پخت و دم کشیدن آن یک ساعت می باشد. در وعده ی ناهار و شام و حتی به عنوان میان وعده می توانید آن را میل کنید.

طرز تهیه پاستا صدفی - آموزشگاه آشپزی

 

 

 

معرفی انواع پاستا از نظر شکل ظاهری

در طول سالیان طولانی، پاستا در سراسر دنیا رواج پیدا کرده است و برای افزایش محبوبیت و تنوع در این خوراکی قدیمی و افزایش زیبایی‌های آن پاستا به شکل‌های گوناگون و جذاب تهیه شده است که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

اسپاگتی

اسپاگتی، نوعی پاستای استوانه ای بسیار نازک و کشیده است که در نزد ایتالیایی ‌ها با عنوان پاستای سیسیلی نیز شناخته می ‌شود. ماکارانی، نوع عام آن در نظر آشنای ما می باشد. انواع اسپاگتی از قرن دوازدهم ابداع و در ایتالیا رواج پیدا کرده است. اگر چه متریال تهیه اسپاگتی می ‌تواند از انواع گوناگون آرد باشد؛ اما نوع اصیل و ایتالیایی آن همراه با آردی از گندم سفت به نام Durum می باشد.

طرز تهیه اسپاگتی در آموزشگاه آشپزی آشپزشو

لازانیا

 پاستا های ورقه ای، خانواده بسیار بزرگی در جمع انواع پاستا ها هستند و معروفترین آنها می ‌تواند لازانیا باشد. لازانیا بزرگترین پاستای ورقه ای است. به گونه‌ ای که در هنگام طبخ به شکل طبقه‌ ای تهیه می شود.

طرز تهیه لازانیا

پنه

یقیناً پنه با سس آلفردو مشهورترین اسپاگتی در نزد ایتالیایی هاست. یک غذای خوشمزه و خاص که اصرار است فقط با یک نوع خاصی از پاستا تهیه شود. پاستای پنه که از انواع لوله ای پاستا با دو سر برش اوریب شکل می باشد و به جهت طبخ همین پاستا با سس آلفردو است که شهرت یافته است.

طرز تهیه پاستا پنه در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

فارفاله

ما ایرانی ‌ها به این پاستای مشهور نام پروانه ای نهاده ایم. چرا که شبیه پروانه است. البته خود ایتالیایی ها هم به آن پروانه می‌ گویند. البته به زبان خودشان که می ‌شود فارفاله. فارفاله انواع گوناگونی دارد که مدل پروانه ای کوچک آن در نزد ما ایرانی ها آشنا شده است.

طرز تهیه پاستا پروانه ای

تورتلینی

مشهورترین پاستا در اشکال حلقه ای شکل است که با سبک مغز پر شده طبخ می شود.

طرز تهیه تورتلینی در آموزشگاه آشپزی

نودل

از جمله رایج ترین انواع پاستا، می ‌توان به نودل اشاره کرد. نودل در جمع پاستا های رشته ای قرار دارد؛ اما به نسبت انواع اسپاگتی، نازک تر و درازتر می باشد. طبخ آن نیز با سرعت بیشتری همراه است. در طرز تهیه پاستا، نودل جایگاه یک نوع پاستا با شرایط طبخ سریع را دارد.

طرز تهیه نودل در بهترین اموزشگاه آشپزی تهران

مزیت پاستا

انواع پاستا فواید و مزیت های بسیاری دارد که در ادامه به برخی از مزیت این خوراکی پرداخته ایم همواره می توان با تهیه انواع سس ها طعم فوق العاده ای را به آنها بخشید. اگر به طور منظم استفاده از انواع پاستا را  در رژیم غذایی خود قرار دهید، می توانید نتایج مطلوب آن را در کوتاهترین مدت زمان مشاهده کنید. ناگفته نماند پاستا و مواد موجود درون آن به دلیل داشتن ویتامین و البته ارزش غذایی بالا می تواند کم ایجاد اضافه وزن شود به همین دلیل در خوردن انواع پاستا اعتدال را رعایت  کنید. البته راهکار دیگری نیز موجود است، می توانید برخی از مواد اولیه ای که کالری بسیاری دارد را حذف کنید البته ممکن است این عامل سبب شود طعم آن به طور قابل ملاحظه ای تغییر کند به همین دلیل پیشنهاد ما این است به جای حذف کردن برخی از مواد اولیه ی آن سعی کنید تعداد دفعات تهیه ی آن را کاهش دهید تا با مشکل اضافه وزن روبرو نشوید.

 

طرز تهیه پاستا - آموزشگاه آشپزی

مزیت های استفاده از انواع پاستا
 

به رشد مو کمک می کند
ویتامین های مورد نیاز را تامین می کند
برای سلامت قلب و عروق مناسب است
برای سلامت عضلات خوب است
منبع انرژی خوبی می باشد
برای افزایش وزن گزینه ی مطلوبی است
مفید برای کم خونی
مفید برای استخوان

کلام آخر

برای افرادی که دچار مشکل کم وزنی هستند خوردن انواع پاستا می تواند گزینه ی بسیار مطلوبی باشد، به ویژه زمانی که آن را سس های پر کالری را به آن ها ادغام کنید می توانید در کوتاهترین مدت زمان به وزن مورد دلخواه دست یابید.

با آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" همراه باشید تا علاوه بر یادگیری هنر آشپزی و با شرکت در دوره های آنلاین و حضوری این آموزشگاه امکان دریافت مدرک بین المللی آشپزی و مهاجرت از طریق آشپزی را برای خود فراهم کنید.

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران