آموزش آشپزی، طرز تهیه فلافل

۲۲
تیر ۱۳۹۹ /
نویسنده سرآشپز فرنود

در این مطلب قصد داریم  برای شما طرز تهیه فلافل خوشمزه و خوش بو به سبک جنوب ایران را بیان کنیم.  اگر می خواهید با خوردن مفیدترین فست فود از نظر طب سنتی روزی خاطره انگیز را برای خانواده خود بسازید، با ما همراه باشید.

شما میتوانید با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو" علاوه بر آموزش طرز تهیه فلافل از آموزش های دیگر مانند معرفی فست فود   و یا  معرفی پیتزا به عنوان یک فست فود   نیز بهره مند شوید همچنین می توانید از دوره های آموزشی مهارتی که برای شما در نظر گرفته شده استفاده کنید و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنید که میتواند شانس شما را برای مهاجرت از طریق آشپزی افزایش دهد .

فهرست

 

فلافل غذایی خاطره انگیز

فلافل از دیرباز جایگاه بسیار ویژه ای را در بین جنوبی ها داشته است. همان طور که از اسم این غذای خوش طعم پیداست، فلفل بخش مهمی از این غذا می باشد. تند ترین فلافل ها در جنوب ایران سرو می شود و مردم آن منطقه از خوردن این غذا لذت زیادی می برند فلافل در اصل یک غذای عربی می باشد.  طرز تهیه فلافل  برای افرادی که به دنبال غذایی خاص هستند، می توانند همان گمشده آن ها باشد.
 آموزشگاه آشپزی "آشپزشو قنادشو"،  امروز برای شما طرز تهیه فلافل، خاطره انگیزترین فست فود ایران را آماده کرده است. این فست فود را نمی توان یک غذای مضر دانست بلکه اگر میزان نخود بکار رفته در آن متناسب باشد، در واقع مفیدترین فست فود از نظر طب سنی  خواهد بود. متخصصان طب سنتی  خوردن این غذا را توصیه می کنند و تنها نکته ای را که یادآور می شوند، استفاده از روغن هایی سالم برای سرخ کردن این غذا می باشد.  آموزش آشپزی  برای افرادی که به دنبال ناشناخته ها هستند می تواند با طرز تهیه فلافل،  جذاب تر و خاطره انگیز تر باشد. علت مفید بودن این نوع فست فود، می تواند استفاده از نخود باشد که این غذا را بسیار لذیذ و مفید می کند. البته تنها شرط مفید بودن این غذا، رعایت بهداشت و استفاده از نخود کافی در غذا می باشد.  این غذا در دسته بندی انواع غذاها، در دسته غذاهای خیابانی قرار می گیرد. علت این  امر، وجود خیابان هایی بلند و مغازه ها و دکه هایی است که هر کدام اقدام به توزیع این غذا می نمایند. در جنوب ایران  طرز تهیه فلافل  با تهران کمی متفاوت است و شما در این منطقه می توانید آتش فشان هایی سیار به نام فلافل را میل کنید.

آموزش آشپزی، طرز تهیه فلافل


خوردن فلافل بدون سس لطفی نخواهد داشت و در این مناطق از سس های قرمز و حتی سس خردل و نوعی سس تند برای طعم دار کردن فلافل استفاده می کنند. اگر به فلفل حساسیت دارید، بهتر است با استفاده از  طرز تهیه فلافل،  برای خود غذایی بدون فلفل تهیه کنید. این غذا بدون فلفل هم بسیار خوشمزه می باشد.  استفاده از فلافل در وعده سحری، اصلا ایده مناسبی نمی باشد و ممکن است شما را بسیار تشنه سازد،  به طور کلی سرخ کردنی ها و غذاهای تند در این وعده نباید استفاده شود.  اما پیشنهاد ما استفاده از فلافل در وعده شام است، شما می توانید با کمک  طرز تهیه فلافل،  شامی خوشمزه  و ساده را برای اعضای خانواده خود فراهم سازید. 

فواید نخود در فلافل

نخود به علت وجود مواد مغذی که دارا می باشد، در واقع برگ برنده این غذا برای تبدیل شدن به بهترین فست فود جهان از نظر ارزش غذایی می باشد.  طرز تهیه فلافل،  به علت وجود نخود است که بسیار طرفدار دارد. استفاده از سیب زمینی که ویتامین c را در آغوش خود دارد، در کنار نخود و سیر ارزش این غذا را بسیار بالا برده است. ویتامین آ و خانواده ویتامین ب در نخود قرار دارند و  همه این مواد مغذی از  طرز تهیه فلافل،  بمبی از انرژی ساخته اند. طرز تهیه فلافل، برای شما که خاص هستید بسیار دل نشین خواهد بود.  طرز تهیه فلافل،  برای قسمت خوش مزه کار یک آشپز حرفه ای می باشد.

آموزش آشپزی، طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

مواد اولیه فلافل

  سير٤ حبه
  نخود٤٠٠گرم
  تخم مرغ ۱ عدد
  پياز ۱ عدد
  زیره ۱ قاشق چایخوری
  پودر انبه ۱ قاشق چایخوری
  آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  نمک ، زردچوبه وفلفل سياه يك قاشق چايخوري
  ادويه فلافل يك قاشق چايخوري

 طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

برای طرز تهیه فلافل توجه داشته باشید که اگر می خواهید فلافل شما مانند فلافل بیرون شود حتما باید نخود را مدت زیادی در آب بخیسانید تا کاملا نرم شده و نفخش برطرف شود. برای این منظور نخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک ظرف آب بخیسانید.
در صورتی که امکانش هست چند بار آب نخودها را تعویض کنید. پس از اینکه نخودها به خوبی خیس خوردند آنها را به همراه سیر و پیاز دو مرتبه چرخ کنید. پس از اینکه نخود را به همراه سیر و پیاز چرخ کردید ، مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزید
در مرحله بعدی آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید تا مایه فلافل خودش را بگیرد. در آخرین مرحله باید طعم دهنده ها را اضافه کنید.
برای این منظور تخم گشنیز را به همراه زیره آسیاب کنید تا کاملا پودر شوند سپس به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید. اگر می خواهید فلافل شما به سبک جنوبی ها تند باشد می توانید مقداری فلفل قرمز هم اضافه کنید.
مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا مخلوط شوند و ادویه ها به تمام نقاط مایه فلافل برسند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار دهید و به مقدارمناسب روغن مایع داخل آن بریزید.
توجه داشته باشید که باید به قدری روغن مایع داخل ظرف شیر داغ کن بریزید که فلافل ها پس از افتادن در آن به صورت شناور در روغن سرخ شوند. پس از اینکه روغن داغ شد از مایه فلافل قالب بزنید و داخل روغن بیندازید.
اگر قالب مخصوص فلافل ندارید می توانید با دست این کار را انجام دهید. باید مقداری از مایه فلافل ببردارید و مانند یک کوفته کوچک به آن شکل دهید. در پایان آنرا مانند كوكو تخت کنید و داخل روغن بیندازید.
توجه داشته باشید که نباید بیش از حد ظرفیت ظرف فلافل داخل آن بیندازید زیرا اینکار باعث می شود فلافل ها به هم بچسبند. نکته مهم دیگر این است که حرارت زیر ظرف باید خیلی ملایم باشد تا فلافل ها به طور کامل مغز پخت شوند.
به همين ترتيب همه فلافل ها سرخ ميكنيد ودر كنار خيارشور وگوجه ميل بفرمايبد

آموزش طرز تهیه فلافل

0
دیدگاه
دیدگاه کاربران